Şimdi Ara

HERKES DÜŞECEGİ YERİ TAHMİN ETSİN YAZSIN :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
6.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herkes tahminen nereye düşebilecegini yazsın kütügünle beraber 10 aralık günü bakalım allah gönlümüze göremi verecek 6.hissimiz ne kadar kuvvetli ...

ben 2 kardeşimin 4 yıl aralıklarla aynı yere düşmesinden ötürü MANİSA diyorum...

Kütük: Ş.Urfa

Tahminim: Manisa

• Cevap veriyorum.

İstanbul diyorum ama gönlümden Balıkesir/Erdek Geçiyor. He bu arada kardeşim şu an Iğdır'da askerlik yapıyor beni doğu'ya vermezler galiba.Doğu-Batı farketmez her yerde askerlik yaparız yeterki komutanlar iyi olsun.Kötü komutan cenneti cehenneme çevirir.

Kütük:Sandıklı/AFYON
    İkamet:Ankara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harpseal -- 3 Aralık 2009; 17:26:18 >
  • ben iç anadoluda bir yer bekliyorum

kütük= giresun
    Tahminim = ankara
  • Sanki Manisa'ya düşecekmişim gibi bir his var içimde...
  • ist ikamet ediyorum..ben bu soğuklarda en çok antalyayı istiyorum ama;

içimden bi ses kuvvetle ihtimal ankaraya gidecğimi söylüyor...

kütük sinop/ ayancık..

hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar..
  • kütük erzincan, tahmin diyarbakır. aynı kütükten bir kaç tanıdığım diyarbakıra çıkmıştı.
  • valla ben rüyada 0246 telefon kodunu gordum orası da ısparta. dur bakalım nere çıkacak :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aman ısparta çıkmasın kardeşim lanet bi yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: meto76

aman ısparta çıkmasın kardeşim lanet bi yer

Hadi ya? Arkadaşımın usta birliği Isparta'ya düştü...
  • Kütük Sakarya, ikamet İstanbul. Neden bilmiyorum ama ilk başlardan beri aklıma hep izmir geliyor. İzmirde bi akrabam yok, özellikle yapmak istediğim bir yer de değil ama nedense izmir geliyor. İkinci sırada ise Şırnak var. Şırnağı da askerlikle ilgili bi rüya görürken duydum. Sadece arkada Şırnak diye bir ses duydum o kadar. Bakalım hayırlısı =)
  • kütük: çanakkale

tahmin: MAMAK/ ANKARA MEBS
  • bana bahriyeli olacakmışım gibi geliyo

kütük: kayseri

tahmin: hatay
  • kütük: istanbul
    tahmin: izmir veya iç anadoluda herhangi bir yer diye tahmin ediyorum.
  • Kütük ile düşeceğiniz yerin kesinlikle bir alakası olmadığından, kütüğü yazmanıza gerek olduğunu düşünmüyorum...
  • gabar insallah :D
  • Kütük : Edirne

Tahmin : Balıkesir ya da Çanakkale
  • Kütük : Kastamonu

Tahmin : Batı olursa =Tekirdağ ,Doğu Olursa =Van

şuan sıktım bunları sağda solda Şırnak diyorum geyiğine insanın kaderi dilinin altındadır derler ama hayırlısı neresi olsa gidecez.
  • polatlı topçu füze okulu yer ölçme takım kmt. lığına giderim gibime geliyor.

kısa olursada amasya ya yollar beni bu tsk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: auysal85

Kütük : Kastamonu

Tahmin : Batı olursa =Tekirdağ ,Doğu Olursa =Van

şuan sıktım bunları sağda solda Şırnak diyorum geyiğine insanın kaderi dilinin altındadır derler ama hayırlısı neresi olsa gidecez.

kardeşim saatine dakkasına denk gelir dua yerince gecer, sallarlar şırnağa ağlarsın walla. en iisi yorum yapma sen. :)
  • Rüyamda etimesgut görmüştüm , sınavda da ayırdılar bakalım ısparta dağ komando ya kaydı sanırım ağırlık
    hayırlısı olsun
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.