Şimdi Ara

Herkes birbirini aldatıyor, neler oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
7.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu arkadaşlar çevremde herkes birbirini aldatıyor herkes birbirine hayleniyor evli bekar faketmiyor. Hatta birbirinden haberdar olanlar bile var. Kız kabul etmiş diğer kızı... Öyle takılıyorlar. Muhabbet öğrenci muhabbeti değildir ben 35 yaşında gayet kurumsal bir yerde çalışıyorum. Yani inanamıyorum artık dibimde oluyor olaylar. Cem yılmazın aşçı uşağa uşak bahçıvana sonra hepsi uşağa muhabbetini resmen yaşıyorum. Kıyamet alameti gibi yeminle... Sizin çevreniz ne durumda?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• çevreni değiştir görmezsin
    bu arada gayet kurumsal nasıl oluyor ,bir yer ya kurumsaldır yada değildir ?

(çöplükte yaşayan çöp görür ,kuralı her zaman geçerlidir)

bekarsın değil mi ?
    35 yaşında bekar olunca böyle görmen normal

bu arada son günlerde moda oldu 30-35 yaşlarında bekar olup ,aldatma konusu açanlar yada evlenmeyin diyenler
    35 yaşında başka işin gücün yok mu milletin belden aşağı hallerine kafayı takıyorsun ?
  • Bu devirde evlenilmez.
  • Boynuzlamayı medeniyet ve normal gören düşük IQ'luların aktif olduğu bir dönemi yaşıyoruz o kadar.
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
  • Şerefsizlik ama zamanında bende aldattım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grup yapanlar evlenemez umarim evlenen adama yazik..

• quote:

Orijinalden alıntı: BUZ TROLÜ

Bu mesaj silindi.
    heeee

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sevgili olan iki arkadasim vardi. kiz oglani boynuzluyordu muhtemelen her hafta baska biriyle. cocugun haberi vardi ama onemli degil onu seviyorum diyordu. ilginc kafa

• çevreni değiştir görmezsin
    bu arada gayet kurumsal nasıl oluyor ,bir yer ya kurumsaldır yada değildir ?

(çöplükte yaşayan çöp görür ,kuralı her zaman geçerlidir)

bekarsın değil mi ?
    35 yaşında bekar olunca böyle görmen normal

bu arada son günlerde moda oldu 30-35 yaşlarında bekar olup ,aldatma konusu açanlar yada evlenmeyin diyenler
    35 yaşında başka işin gücün yok mu milletin belden aşağı hallerine kafayı takıyorsun ?
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    İşim gücüm mü yok?

Evliyim oğlum var. Çevremde bu işi yapanların çoğu evli. Kız dediğime bakma kadın yani bunlar...

Yukarıda yazdığım kızların birbirini kabul etmesi olayında kızların ikisi de evli. Hatta birinin 2 çocuğu var. Bu üç kişiyi işten attık yeni. Ama sadece bunlar değil herkes birbirine ..... muş, duyunca ve olayların gidişatlarını görünce daha iyi anlıyorsun terfiler, işi bozulanın işlerinin düzelmesi falan... Nasıl takmayayım yakında bana da takacaklar ben başta anlamamıştım bu olayları arkadaşım diyor ne saf adamsın diye... Yahu kişi kendinden bilir işi ben ne biliyim grup indirimi olduğunu... Yöneticinin yatağına giren baş rol alıyor...

Başka bir olay bir kadın arkadaşın kocası sex düşkünü çıktı. Adamın 10 15 kadınla sanal sex kayıtları çıktı... Yeni boşandılar şimdi... Kadınların kimlikleri belli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 28 Eylül 2019; 7:23:5 >

• demek sende sürekli karı kiz seks konularında dolaştığına göre bizi görüyorsun. diğer konuları dolaşsaydın oralarda da görürdün.

dikkat çekip akılda kalmak hoş birşey fakat kimin hangi konuya ne yazacağı seni ilgilendirmez

• Dünyanın çivisi çıkmış demek ki. Güvenilecek insan bulmak çok zorlaştı.

• güvenilicek tek liman yok malesef
  • Özelden şirket bilgilerini yaz CV yollıcam
  • İyi adamların yalnızlıktan keyifler yerinde dört köşe. iyi kadınlar ise kötü adamların balkonunda başının etini yiyip gökyüzüne baktırırken
  • kendini sakınmaya çalışan insanlara sapık yaftası yapıştıran bir grup insan var

işte bu grup insanlar daha rahat sapıklık yapabilmek için bu sapıklığın yaygınlaşmasını istiyorlar ve normalleştiriyorlar ama sorsan onlar sapık değil
  • shakircan kullanıcısına yanıt
    "Yöneticinin yatağına giren baş rol alıyor..."

İşi bozan bu yönetici, umarım oda işten çıkarılmıştır. Gerçi başka biyerde yine yönetici olarak işe girer. Sonra erkekler neden karıları çalışmasın istiyor...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.