Bildirim
Herhangi bir arabayı, tek cümleyle ifade edin.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
_____________________________ Nissan Qashqai 1.5 dCi DCT Sky PackDacia Duster 1.0 ECO-G Comfort -
Merhaba ben civic namı diğer konserve kutusı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bir çok arabayı ifade edeyim :D
uçan teneke :D_____________________________ ©1994 -2019 All Rights Rezerved ! -
-
-
-
merhaba ben sizin ulkenizde soyle tabir ediliyorum:
tok kapi sesli yumusak göğüslü otomatik vitesi çok hizli değiştiriyor :) piyasasi cok hizli diger araclar teneke
size gercegi soylemek istiyorum:
ben kendi ulkemde siradan vasat bir aracim otomatik vitesim sorunlu amerikada halk bilincli oldugundan orada sorunsuz vitesle satiliyorum ama siz beni kusurlarimla da seviyor hatta bana logoma tapiyorsunuz ben de sizin bu iyi niyetinize kazik fiyatlarimla cevap veriyorum sagolun varolun hepinizi öpüyorum:)))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
-
Merhaba ben Civic, Malzeme kalitem o kadar kötü ki direkler yamulmuş hiç fark etmez. Hatta cam kapanırken kapı iç döşemesi kasım kasım kasılır. Yetkili satıcı da cam krikosu çok güçlü arabayı bile kaldırır gibi absürt bir yorumlama yapabilir. 
_____________________________ İyi insanlar, kötüler kadar cesur olmadığı sürece bu devran dönmez.
-
-
Emekli ogretmen arabasi.
(Fotoya gerek yok)
Aklıma corolla geldi. Tuttu mu?quote:
Orijinalden alıntı: DoğanGörünümlüToros
Emekli ogretmen arabasi.
(Fotoya gerek yok)_____________________________ -
Buzdolabı. _____________________________ -
-
-
|
merhaba ben sizin ulkenizde soyle tabir ediliyorum:
tok kapi sesli yumusak göğüslü otomatik vitesi çok hizli değiştiriyor :) piyasasi cok hizli diger araclar teneke size gercegi soylemek istiyorum: ben kendi ulkemde siradan vasat bir aracim otomatik vitesim sorunlu amerikada halk bilincli oldugundan orada sorunsuz vitesle satiliyorum ama siz beni kusurlarimla da seviyor hatta bana logoma tapiyorsunuz ben de sizin bu iyi niyetinize kazik fiyatlarimla cevap veriyorum sagolun varolun hepinizi öpüyorum:))) |
|
Merhaba ben civic namı diğer konserve kutusı
|
Benzer içerikler
- range rover velar yorum
- opel astra 1.6 benzinli
- on tekerden gelen gıcırtı sesi
- a sınıfı lastik markaları
- kontağı açınca yağ lambası yanmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı