Bildirim
Hergün 5 saat uyku yeter mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yeter. -
iki hafta boyunca 4 saat uyudum hergün, iki haftanın sonunda nerdeyse aralıksız 24 saat uyudum. bi sene önceydi. 20 yaşında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 saat yetiyor aslında ama alıştığın uyku saatini azalta azalta geçersen düzene oturtabilirsin diğertürlü @akumaraion'un dediği gibi sadece 1-2 hafta dayanırsın ondan sonra çok uzun bir uyku uyuyarak bütün düzeni bozubiliyorsun -
Çok bile ben 1 saat uyurum günde, -
1-2 haftadır günde 2 saat uyuyodum. Şimdi kafamı koydukça 16 saat
büyümezsin cüce kalırsın çocuk gibi bedenin olur sesin çocuk gibi çıkar -
Yeterli. -
öğlende 15 20 dk. uyusan yeter
birkaç kez yazmıştım ama 23.00 den once yattığın zaman 3 saat olması lazım o süre bile yetiyor.
normalide 6 saat -
Bence en az 8 saat uyku gerekiyor. -
adam olana çok bile. . sabah kalkınca bir elma ye birde nescafe iç gün boyu enerjik dinamik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odiyus -- 16 Nisan 2013; 2:04:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: baris195
büyümezsin cüce kalırsın çocuk gibi bedenin olur sesin çocuk gibi çıkar
19 yaşındayım ama gösterdiğim yaş 16-17. Bunla alakası olabilir mi acaba, bayadır böyle az uyuyorum -
Haftada bir iyi bir uyku çekersen yeter -
quote:
Orijinalden alıntı: Sarı Çiyan
19 yaşındaki biri için hergün 5 saat uyku yeterli mi?
Eğer Çalışmıyorsan Yeter Ama Çalışıyorsan Yetmez . -
6 saat civarı yetiyor. kitap vardı birde okumadım ama
bknz: sadece aptallar 8 saat uyur -
quote:
Orijinalden alıntı: John
5 saat yetiyor aslında ama alıştığın uyku saatini azalta azalta geçersen düzene oturtabilirsin diğertürlü @akumaraion'un dediği gibi sadece 1-2 hafta dayanırsın ondan sonra çok uzun bir uyku uyuyarak bütün düzeni bozubiliyorsun
/>
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sarı Çiyan
19 yaşındaki biri için hergün 5 saat uyku yeterli mi?
Kim ne derse desin yetmez. Şimdilerde fark etmezsin ama zamanı gelir uykusuzluk başına bela olur.
Bir kaç hafta az uyursun zamanla alışırsın. Uykusuzluk hisstmezsin. Ama o hissetmediğin uykusuzluk beyninde depolanır. Bir süre sonra baş ve gòz ağrıları, halsizlik, dikkat dağınıklığı şeklinde ortaya çıkar . Birazdl daha ilerletirsen kronik uykusuzluğa geçer artık istesende normal uyuyamazsın. Tabi şu yukarîda saydıklarımda her geçen gün artar. Hatta bir süre sonra ciddi psikolojik sorunlar ortaya çıkar.
Not: çok ciddiyim. (annem doktor ondan öğrenmiştim)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N.M.Türk05 -- 17 Nisan 2013; 18:46:16 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
5 saat uyku yetse bile uyumaya devam ederim. uyumak cok guzel -
quote:
Orijinalden alıntı: -b0Ni
6 saat civarı yetiyor. kitap vardı birde okumadım ama
bknz: sadece aptallar 8 saat uyur
oh ben 10 saat uyuyom. yırttık
Ben haftaiçi okul yüzünden az uyuyorum haftasonu gelsin deli gibi uyuyacağım diyorum sabahın 9-10'unda evdekiler ses yapıyor küfrede küfrede uyanıyorum. En ufak seste uyanıyorum bir daha uyuyamıyorum. Var mı benim gibi olan ?
Benzer içerikler
- dm den yürüme ilk mesaj
- kira zammı ne zaman yapılır
- hiç şansım yok ne yapmalıyım
- cipralex öfke kontrolü
- harley davidson barkod sorgulama
- çay bardağı emojisi
- 5g nedir zararları
- penis nakli
- google çizim yap
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X