Şimdi Ara

Her şeyi yapmaya gücüm var , hiçbir şeyi yapma isteğim yok.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten isteyipte yapamadığım bir şey yok ama hiçbir şey için heyecanım yok. Hevesim yok.

Ailemde kavgaliyim. İstesem tam istedikleri gibi bir evlat,abi,kardeş olurum ama isteğim yok.

Okul durumum berbat. Benim yaşıtlarım şuanda iş güç sahibi. Kendine dükkan açan var,evlenen var, hayatlarını düzene oturtmuşlar yani.Ben hâlâ aynı yerde sürünüyorum yıllardır 1.sınıftayım.

Anca para yemesini gezmesini biliyorum.
    Silkinip kendime gelmem lazım ama o hevesim yok işte.
    Hayatı yaşamak için bir amacım yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çöpsün işte , aklı sıra buraya yazıp derdini hafifleteceksin . Hiç birşey elinde değil hiç birşey de yapamazsın .

• Okulu bırak, başka bölüme gir. Girmişken başka şehirde bir okula gir hayat koşullarını değiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elLbufFer

Çöpsün işte , aklı sıra buraya yazıp derdini hafifleteceksin . Hiç birşey elinde değil hiç birşey de yapamazsın .
    böyle gavatlık yapınca elinize ne geçiyor. zıtlaşma nefretleşmede üstünüze yok. alkış mı tutalım? 20-30 yılda bunu mu öğrendiniz? adam burada derdini anlatıyor evet hafiflemek istiyor. insan olsan utanır mısın?
  • Bir kere şunu kesin bilmek lazım bu iş tek bir öneri ile hal olmuyor. Yani şunu yap geçer diyemiyorum. Adım adim bir yol izlemek lazım.
    Benzer problemi bende yaşıyorum ve inan daha pek çok kiside var.
    Bu yüzden farklı bir problemin olmadığını kabul ederek işe baslamalisin. Ardindan seni mutlu eden seylerin listesini yapıp makul olanlara odaklanmalisin.
    Koyduğun hedefler gerçekçi olmali. Aksi takdirde yılgınlık oluyor hiçbir şey yapmıyorsun.
    Ayrıca bunun disinda biraz tuhaf gelecek ama mezarlık ziyareti ile hastanelerin aciline bir gitmende fayda olabilir. Bu tür ziyaretler müthiş derecede sorgulamaya ve silkelenmeye yol açıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1- hayatından televizyonu, siyaseti, sosyal medyayı, ülke gündemine dair her şeyi sil. Bunlar hayat enerjini sömüren düşmanlar.

2- yolun çoğunu katettin bile, kendine faydalı bir meşguliyet bul, bu da sana hayat enerjisi katacak.

3- sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Böcekli sümük -- 4 Aralık 2018; 13:33:37 >
  • Şunu herkes bilmez ki arzu düşüncenin sonucu değildir. Düşünce arzunun sonucudur. İnsan arzu ettiği şeyi düşünür. Ama düşününcenin özel bir görevi vardır. Arzuya baskı yapmak. Düşünce arzuya baskı yapar, arzu büyür, genişler ve eylemi gerçekleştirir. Büyük nefis küçük nefisi yutar. Nefsi büyütmekse düşünce aracılığıyla olur. Boş konuşmuşum gibi gelir biliyorum. Ama dediklerimi kavrarsan kendi hayatında yaptığın hataların bu sebepten kaynaklandigini anlarsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-73A8A7D1E

Bu mesaj silindi.
    Garantisi varsa aylaklığını devam ettirecek hayat koşullarının devamlılığında, evet aynen devam et. Ama yoksa(ki bu daha gerçekçi) sorumluluk bilinciyle hareket etmek gerekir diye düşünüyorum.
  • Ben de benzer durumdayım hocam. Potansiyel var ama istek azim çok az. Geceleri uyumadan önce gelen motivasyonda olsam çok güzel olurdu. Ulan şunu yaparım bunu şöyle yaparım gibi...

• sen tam bir tembelsin. Başka açıklaması yok. Birde utanmadan gelip burda herşeye gücüm yeter ben kralım tarzı yazma. Bariz Eziksin.
  • Şurda yazılanlara biraz daha pozitif yaklaşmaya çalışın bence.
  • Ben de hayatim boyunca tembel oldum, ama hep kendimi en azindan yapmam gereken asgari calismayi, isi yapmaya zorladim. Bir seyde en iyisi olmak zorunda degilsin, ama en azindan kendini yetecek kadar calismaya zorlayabilirsin. Sadece soylendigin, kendine uzuldugun kadar calissan bile yeterli, cok ciddiyim. Mesela oyun oynayan bir insansan oyun oynadiginin 3 te 1 i kadar ders calisarak bile mezun olabilirsin. Sadece HIC calismamazlik, HIC umursamamazlik yapmaman gerekiyor.

Bir de boyle seyler genelde ya hep ya hic seklinde oluyor, calismaya basladin diyelim, 1-2 kez aman buna da calismayayim dersen kar topu etkisiyle buyuyor da buyuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.