Şimdi Ara

her saniyesi heycan ve aksiyon dolu bir dizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arıyorum hbo dizisi önermeyin sakın o kanalın dizileri çok ağır işliyor nedense

• banada lazım
  • chuck
  • Person of Interest
    Sons of Anarchy
  • Prison Break kesinlikle tavsiye ederim.Hayatımda yaşamadığım heyecanı 1.sezonda yaşadım. İzleyince bana hak vereceksin.
  • Şu ana kadar Prison Break kadar diğer bölümü böyle heyecanla, ölesiye beklediğim bir dizi olmadı. Şu aralar Game Of Thrones baya iyi gidiyor.

Ama benim için dizi sektörünün hep bu alanda en iyisiydi Prison Break. Zaten Prison Break'i izlemeyen insan çok az sayıdadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alisinasyon -- 29 Nisan 2013; 1:08:28 >
  • Banshee

+18 lik sahnelere dikkat yalnız.. hele 3.bölümden sonra diziye müptela oluyorsun..1.sezon bitti 10 bölüm..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arrow.
  • Prison Break heyecan/aksiyon doludur ayrıca da sürükleyicidir. sonraki bölümde nolucak diye merak edersin
  • 24

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OZ
  • Nikita. Aksiyonsuz bölüm yayınlanmadı şuana kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prison Break süperdir. Çok dizi izlemem ama ilk sezonu çok iyi. Acayip olaylar oluyordu çıldırıyodum ekran başında
  • Arrow
    Person interest
  • Bu her saniyesi aksiyon , boş bölümü olmayan dizi konusunda en sağlamı Prison Break herhalde. Gece 12'de izlemeye başlardım sabah 7'ye kadar.
  • Arkadaşlar prison break ard arda önerilmiş zaten farklı diziler önerseniz arkadaşa?
    Band Of Brothers var yada Pasific ikisi de iyidir HBO galiba ikisi de ama ağır işlemiyorlar zaten mini dizi ikiside. Onlar bittikten sonra Sons Of Anarchy e bakabilirsin.
  • Prison Break tabikide arkadaş . Yoksa saniyesi saniyesine aksiyon yaratacak bir dizi mi varmış Prison Break'ten başka ?
  • HBO kadar kaliteli kanal yok yalnız bence. Önerimi yukarıda yaptım zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.