Şimdi Ara

her maç afk feeder geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün türke geçtim gümüş 4 e attı 1 günde gümüş 2 oldum. gerçekten her oyun afk feeder geliyor 2 oyunumuzda afk vardı 4v5 kazandık ama rakip de noob eğer hakederseniz atlarsınız.

http://www.lolking.net/summoner/tr/4080330#history

jax ve kha oyununda afk vardı. farmlar op ama bu ligde farm yaparsanız oyun kaybedersiniz millet 1v5 dalmak için can atıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zirve011 -- 14 Aralık 2013; 21:04:46 >

• Son iki gündür bunlar atakta 3 oyunun ikisinde afk vardı support oynadığım için taşıma gibi bir durum söz konusu olmuyor adc iyi olursa baya kasıyor. Onun dışında bozgun üstüne bozgun
  • Bugün 3 afk vardı bizim takımda. 5v2 yaptık. ha ben normal maç attığım için pek sıkıntı vermiyor benim için. yol yakınken euw'e mi geçsem acaba
  • Hafta sonları klasik TR serveri saat 12 den sonra düzelir herşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crescent Moon

Bugün 3 afk vardı bizim takımda. 5v2 yaptık. ha ben normal maç attığım için pek sıkıntı vermiyor benim için. yol yakınken euw'e mi geçsem acaba

westte 3 oyun üst üste afk geldi. bu sıralar oyunda bi sıkıntı var heralde ama afk rakibe hiç denk gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

Bugün 3 afk vardı bizim takımda. 5v2 yaptık. ha ben normal maç attığım için pek sıkıntı vermiyor benim için. yol yakınken euw'e mi geçsem acaba

westte 3 oyun üst üste afk geldi. bu sıralar oyunda bi sıkıntı var heralde ama afk rakibe hiç denk gelmiyor.

büyük ihtimal. çünkü karakterlerin yükleme ekranında sürekli kalıyor ve oyundan çıkıp girmem gerekiyor. haliyle 1 dakika felan geç başlıyor oyuna.

• Butun takım 4/12 oynadı 6/3 oynadıgım halde suclu ben oldum niye adamı niye almiyorum az cani varmisda adamlar 4 kisiler birinin cani az diye kziyo.Cok siniliyim suanda zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zirve011 kullanıcısına yanıt
    2 günde gümüş1 den gümüş 4 e düştüm hep afk-hep troll-hep feeder.uzun zamandır TR deyim bu 2 gün gibi gün olmadı..
    Duo girmek tek çözüm ekle girelim.

MTZ BUFFER
  • 40. dkda 100 farm ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbstarted

40. dkda 100 farm ?

32 asist 9 kill var takım toplamda 46 kill aldı 41 inde ben vardım sürekli savaş vardı cs lerin kuleye ölmesine izin verdim gitmedim. ayrıca full tank olmama rağmen çok kill aldım diye wave leri adc ye bıraktım.
  • quote:

Valla haklısın sürekli afk geliyor. EU West daha iyi kesinlikle bu konuda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.