Yüzbaşı
25 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 5 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Aslında Polo 1.0 DSG comfortline almayı düşünüyordum ama bayiye gidip şuanda şatış yapmadıklarını ve ne zaman yeni araç gelceklerini bilmediklerini söyledikleri için başka markalara bakmaya başladım.Bi tanıdık suzuki swift baya iyi ve konforlu diye bahsetti ama hakkında pek bir fikrim yok.Sizce alınır mı ? Araç hakkındaki fikirleriniz nelerdir?

Not:Bu arada aracı engelli raporu ile alcağım için 5 yıl boyunca satılmıcak araç.

Sizce nasıl olmuş arkadaşlar ? Devamını çekmek istiyorum.Yorumlarınızı alabilirmiyim.Önemli benim için

Bölüm 2 geldi

Bölüm 3 geldi
2 oynuda uzun zamandır takip ediyorum ve seviyorum.Gta v i ps3 de bitirdim.Ikisinide alcam zamani gelince ama ilk olarak hangisini almalıyım ?
Bu iki kulaklık arasında hangisini tercih etmeliyim.G430 un mikrofonu hakkinda kotü seyler duydum.Asus echalon da cok rahat.G430 un rahatligını bilmiyorum.Ama ses karti ile gelmesi cazip geliyo.Fikriniz ne ?
Evt önerilerinizi bekliyorum.Aklımda asus echalon vardı ama kulakligıyla almayıdusununce cok pahalıya geldi.Suanda ne yapsam bilemedim.Kaliteli biseyler istiyorum acıkcaksı ss tarzı.300 tl butcem var neler yapabiliriz.
FX-8350 islemcim var.Gtx 970 almayı dusunuyorum.Psu 600w 80+.Sizce darbogaz olurmu ?
FX-8350 ve MSI 970 gaming anakart kullanıyorum.Ekran kartım Saphire HD 7850 2gb.Simdi ben islemcimi i5 4690k yapip z97 pc mate anakart mi alsam yoksa gidip gtx 970 ekran kartımi alsam.Hem bf4 tarzı oyunlar hem de wow tarzı oyunlar oynuyorum.Hangisini yaparsam daha çok performans alırım.
I5 4690k ile birlikte z97 pc mate anakart alcam.Islemciyi calıstırmam icin bios guncellemesi yapmama gerek varmı ?Bide kartda 2 tane fan yeri var ama benim kasamda 4 tane var.Nasıl olcak bunlar bilgilendirirseniz sevinirim.
İşlemci ile anakartı değiştirmeyi düşünüyorum. İşlemci olarak i5 4690K mı önerirsiniz yoksa i7 4790K mı? Aralarındaki performans farkı ne kadar olur? Anakart olarak Z97 PC Mate ve Z97 Gaming 5 var aklımda. Çok fark yaratır mı anakart? Sizden istediğim, az parayla daha çok performans veren bir sistem. Hangilerini seçmeliyim?
Ogrimmarda 24 fps alıyorum özellikle ah ın önünde sizce bu normal mi ?
Sistemim:
FX-8350
Saphire HD 7850 2gb 256 bit
8gb ram

Bence böyle bi sistemle daha yüksek almam gerekmezmi ?Yardımlarınızı bekliyorum
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 635
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.593 (Bu ay: 100)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.