Şimdi Ara

.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
20.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akin_Tr -- 9 Nisan 2026; 13:55:32 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Her Gün Rüyalanmak

Her gün rüyalanmak veya her gece rüyalanmak, çoğu insanın deneyimlediği yaygın bir durumdur. Rüyalar, uyku sırasında beynin aktif kalmasına neden olan karmaşık süreçlerdir. Her gün rüyalanmanın birkaç olası nedeni vardır:

• Stres ve kaygı: Stres ve kaygı, aşırı rüyalanmaya neden olabilir. Bu duygular, uyku sırasında beynin daha aktif kalmasına neden olarak rüyaların daha canlı ve sık olmasına yol açabilir.
    • Uyku bozuklukları: Uykusuzluk veya uyku apnesi gibi uyku bozuklukları da her gün rüyalanmaya neden olabilir. Bu bozukluklar, uyku kalitesini bozarak rüyaların daha sık ve hatırlanması daha olası hale gelmesine neden olur.
    • İlaçlar: Bazı ilaçlar, özellikle antidepresanlar ve yatıştırıcılar, yan etki olarak aşırı rüyalanmaya neden olabilir.
    • Psikolojik durumlar:Travma sonrası stres bozukluğu (TSSB) veya şizofreni gibi belirli psikolojik durumlar, sık ve canlı rüyalara neden olabilir.

Her gün rüyalanmak genellikle zararlı değildir ve çoğu insan için geçicidir. Ancak, rüyaların sıklığı veya yoğunluğu günlük yaşamı etkiliyorsa, tıbbi yardım almak önemlidir.

Sık Sık Rüyalanmanın Nedenleri:

• Stres ve kaygı
    • Uyku bozuklukları
    • İlaçlar
    • Psikolojik durumlar

Çoğu durumda, her gün rüyalanmak geçicidir ve endişelenilecek bir şey yoktur. Ancak, rüyalar yaşam kalitenizi etkiliyorsa, bir sağlık uzmanına danışmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu nasıl iştir dünyada ben hariç herkeste oluyor herhalde bu olay Üroloğa uğrayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 10 Ağustos 2013; 23:17:41 >

• Arada asıl bişey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ürolojiye gideyim ilacı falan varsa kalkmayı falan engelleyen bakalım
    Özel Güvenlik elemanı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • antidepresanla alakalı büyük ihtimalle çünkü antidepresan cinsel isteği azaltıyor ve aynı zamanda geciktirici etkisi oluyor. bir zamanlar ben uyumadan önce antidepresan kullanmadıgım istisnasız her gece kamyon devirirdim.

Orijinalden alıntı: mark87

antidepresanı bi anda kesmek yanlış. azalta azalta bırakırsan bi süre sonra böyle bi sorunun kalmaz bence

1 ayda yavaş yavaş kestim hocam ama demekki öyle bir sorun oluyormuş bunları geçelim ilaçlar konusunda tecrübem vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de oluyordu bu sorun ve şu an ilaçları kullanmadığım için tekrar oluyor. Psikiyatra gitmiştim ve verdiği ilaçlar sayesinde düzelmişti. Günde 2 kere olduğu da oluyordu, bugün de 2 kere oldu. Psikiyatra git, bence.
    Obsesif Kompulsif Bozukluk hastalığı olan biriydim, artık kalmadı fakat insanlarla istemeden olsa yanlış anlaşılma sorunları yaşama ihtimali yüksek olan biriyim. Obsesif Kompulsif Bozukluktan kurtulmuş olsam bile antidepresanların beyni yıpratmasından hala kurtulabilmiş değilim, tartışırken bunu göz önünde bulundurarak yargılamadan cevap verilirse kavga etmeden tartışma ortamı oluşturulabilir.

Eski nick: Doppelgangbanger
  • Gece yatmadan once kendini oku

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Emr-i Bârî olmayınca sanma bir çöp deprenir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.