Bildirim
R
@raptak
+2
En az 100 Konu Açtı
En az 50 Mention'ı Yanıtladı
En az 50 Forumda Mesajı Bulunuyor
En az 250 Teknoloji Forumu Mesajı Yazdı
2 diğer rütbeyi gör

Yüzbaşı
06 Ağustos 2014
Tarihinde Katıldı
Tarihinde Katıldı
Görüntülenme Toplam: 81 (Bu ay: 1)
358932 Gün Cezalı
355799 gün 8 s. 29 dk. kaldı
Gönderileri
raptak (Uğur İskender) · Konu Dışı altına konu açtı.
10 yıl
Kol Kesilmesi
|
10 yıl
Dambıl Mı Ketılbel Mi?
|
10 yıl
Bu Kızın Adını Bilen Var Mı?
|
raptak (Uğur İskender) · Teknik Yardım altına konu açtı.
10 yıl
AMD Crimson'u Yükledim Fakat Sistem Görmüyor
|
|
|
|
|
raptak (Uğur İskender) · Türk Telekom (TTNET) altına konu açtı.
10 yıl
Ping Arttı
|
Hakkında
Forum İmzası:
|
Obsesif Kompulsif Bozukluk hastalığı olan biriydim, artık kalmadı fakat insanlarla istemeden olsa yanlış anlaşılma sorunları yaşama ihtimali yüksek olan biriyim. Obsesif Kompulsif Bozukluktan kurtulmuş olsam bile antidepresanların beyni yıpratmasından hala kurtulabilmiş değilim, tartışırken bunu göz önünde bulundurarak yargılamadan cevap verilirse kavga etmeden tartışma ortamı oluşturulabilir. Eski nick: Doppelgangbanger |
Resimler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 10 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.029
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 438)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 58 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Son Giriş: 9 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 10 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.029
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 438)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 58 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj
) düz değil, yan olarak oluştuğu için iyileşme süresi daha uzun sürüyormuş ve tam iyileşmiyormuş sanırım. Ben spor hekimliğine gittim, bileğimi masaya dayayarak 1 litrelik pet şişenin önce 1/4'ünü suyla doldurup, her haftada bir bir oran daha (2/4, 3/4, 4/4) artırmak suretiyle 5 saniye boyunca tutarak 10 kere indirip, kaldırmak suretiyle egzersiz yapmamı, koluma 10 dakika boyunca buz kompresi yapmamı ve banyo sıcaklığında su dolu leğende kolumu yine 5 saniye boyunca tutarak indirip kaldırma egzersizi verdi. Bir sürü kas gevşetici, ağrı kesici krem de sürdüm ve 5 kilogramlık dambıllarla + barfiks çalışıyorum fakat rahatsızlık tam anlamıyla geçmedi, bazen artıyor bazen azalıyor, belli olmuyor. Bir de kesilen bölgede bariz bir boşluk var. Yani öbür kolumun içi dopdolu, fakat kesilen kolumun olduğu bölgede hafif bir boşluk var, yani bariz bir kas kaybı yaşanmış durumda. Bu da mesela kas eksikliğinden dolayı bir ağırlık kaldırırken kolumdaki diğer bölgedeki kaslara ağırlık binme ve kas hasarı sorunlarına yol açabilir. Bir de profesör bu kesinin ağrı oluşturmaması gerektiğini çünkü kesiğin cilt kesiği olduğunu savundu fakat cilt kesiği olamaz çünkü bariz bir boşluk var, yani demem o ki kolumda bariz bir kas kaybı mevcut şu anda. Avuç içimde de bir kesi oluşmuştu yukarıdan aşağıya doğru çapraz şekilde ve orası da ağrıyor bazen ve o avcumun olduğu bileğimin sağ tarafındaki kemiğin olduğu yer de aynı şekilde. Öbür kolumda, avcumda ve bileğimde hiçbir sıkıntı yok Allah'a şükür. Peki kesilen kolumun eskiye dönme ihtimali nedir? Ameliyatla falan düzelir mi veya doku nakli? Bilen birisi varsa cidden çok makbule geçer. Doktora da sorabilirim bu soruları ama genelde doktorlar pek hastaya açıklama yapmaya yanaşmıyor gözlemlediğim kadarıyla. Bilmiyorum belki de bu benim önyargımdır. Kolumdaki kesi şu şekilde. 

Yanıt Yok
0