Bildirim
Her gün paragraf çözme sorunsalı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Günlük düzenli paragraf ve problem çözmeye her zaman karşıyız aga. Paragrafa belki biraz sıcak bakabilirim ama problem gerçekten anlamsız geliyor.
_____________________________ -
Ben hız ve renk bir de limit paragrafı bitirdim daha da paragraf çözmüyorum. Denemelerde çözdüğüm yeter bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
phosphorcular için titizlikle hazırlanan p vitamininden her sabah bir adet alırsanız sınavda etkisini görebilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Silver TemrenGünlük düzenli paragraf ve problem çözmeye her zaman karşıyız aga. Paragrafa belki biraz sıcak bakabilirim ama problem gerçekten anlamsız geliyor.
Problem niçin anlamsız geliyor hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Problem iki kitap bilemedin üç kitap bitirince olay az çok halloluyor . Bunu yirmişerli veya otuzarlı olarak günlerce çözmenin bir anlamı benim gözümde yok.
Kendinle karıştırma beni Johannes topunu oyna
.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt