Şimdi Ara

Her gün aynı kıyafetleri giymek (Alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün birşey fark ettim. En sevdiğim t-shirtler bile saçma sapan, zorla tasarlanmış gibi desenlere sahip. Açıkça söylemek gerekirse iğrenç geldi. Son 1 aydır tek renk olan t-shirtler daha çok hoşuma gitmeye başladı, hatta öyle ki siyah t-shirt'ü her gün giymeye başladım ve kirli olduğu günler hayattan soğudum. (Ciddi anlamda rahatsızlık duyuyorum) ayrıca tek renk tişörtler ucuz.

Pantolon olarak ise kot pantolonların hepsi sade zaten ve pek rahatsızlık duymuyorum, o konuda bir sıkıntım yok.

Bu nedenle size sormak istediğim bir soru var;

Eğer siyah tişörtten 4 tane daha sipariş versem ve yaz kış bu kısa kollu siyah tişörtü giysem (kışın üzerine fermuarlı sweatshirt giyerim) insanlar saçma karşılar mı? garipsenir miyim? Açıkçası kimsenin dikkat edeceğini düşünmüyorum.

Ne diyorsunuz? Özetle hergün aynı tişörtü giysem insanlar saçma karşılar mı?

Edit: Aldım beyler, bir süre deneyelim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 7 Ekim 2014; 15:46:25 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• kimse bir şey demez fakat en azından farklı renkleri seçmen iyi olacaktır hocam
  • Farkli renk al bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne pis çocuk yıkamadan aynı kıyafeti giyiyor diyebilirler eskimeden yeni kıyafet almayı günah karşılayan hintli hocaya ne cimri adam, yıkamıyordur diye yaklaşan çok kişi vardı üni de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 7 Ekim 2014; 15:21:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reul

kimse bir şey demez fakat en azından farklı renkleri seçmen iyi olacaktır hocam

Gri ya da Siyah almayı düşünüyorum, böylece kolay kirlenmeyecektir. Aslında siyah istiyorum fakat zamanla solması muhtemel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşların farkeder.Onlarda bilir zaten birden fazla olduğunu.Tek bile olsa 2 günde 1 yıkayıp giydiğin sürece hiçbir sorun yok sağlık açısından.Eğer takıntı olur diyorsan siyah ve tonlarını alabilirsin.En son Dexter still bodyden 2 tane almıştım.Spor yaparken giyerim.Nike shortum var 2 tane.Onlarla devamlı halı saha maçına veya spora giderim.Kimsede birşey diyemez.Nasılsa biliyorlar birden fazla old.nu.Nasılsa çok sık olan şeyler değil.2 tane daha alıcam hatta Siyah rengi çok severim ama toz kapıyor.O yüzden griyi tercih edebilirsin.Koyu yeşil vs.de iyi.Ama siyahın yerini tutmuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 7 Ekim 2014; 15:22:17 >
  • ben işyerine 70 gün aynı kıyafetle gittim kimse birşey demedi.maviden giyinince sen fakir değilmiydin maviden giyinmek nedir dediler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Insanlar niye umrunda? Kim ne derse desin kendin istediğin için giyin, başkalarının kölesi olma

• habire aynı tip t-shirt giyme biraz farklı olduğu belli olsun sorun çıkmaz
  • İlk başta dikkat çekebilir ama sorun çıkacağını sanmıyorum. Temiz biri olduğunu bilirlerse akıllarından bile geçmez zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: bahçelininmatematikhocası

İlk başta dikkat çekebilir ama sorun çıkacağını sanmıyorum. Temiz biri olduğunu bilirlerse akıllarından bile geçmez zaten

Hepsinin tek renk olmasını istiyorum üniforma gibi düşünün. Bu titizliktir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

Orijinalden alıntı: Reul

kimse bir şey demez fakat en azından farklı renkleri seçmen iyi olacaktır hocam

Gri ya da Siyah almayı düşünüyorum, böylece kolay kirlenmeyecektir. Aslında siyah istiyorum fakat zamanla solması muhtemel.

Koltuk altı terini gösterir gri bence en iyisi beyaz
  • Fakirsin kardeş uğraşma , anladık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

Orijinalden alıntı: bahçelininmatematikhocası

İlk başta dikkat çekebilir ama sorun çıkacağını sanmıyorum. Temiz biri olduğunu bilirlerse akıllarından bile geçmez zaten

Hepsinin tek renk olmasını istiyorum üniforma gibi düşünün. Bu titizliktir bence

Bence de hocam. Kimsenin karışmaya hakkı yok fakat birisi bişey bile dese siz temiz olduğunuzu biliyorsunuz zaten bu yüzden içiniz rahat olacaktır

• O tisortle ozdeslesirsin heralde. Baska bisi giyersen insanlar sende bi degusiklik var der falan
    Bikmaz misin

• Fakir
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    bi yerde senin dedikodun yapılırken silent guardian dediklerinde insanların kafasında siyah t-shirtlü olarak anımsancaksın bi süre sonra

fabri çıkışlı gibi durucak sen ve t-shirtin önermem yani
  • Ameliyatla aldırırsın sonra

• Aldım beyler; toplam 5 tane siyah tişörtüm olacak gelince.

• hayirli olsun kamki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.