Şimdi Ara

Beyler 4 gün üst üste aynı pantolon giyilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet tuhaf karşılar mı sizce? Ya da ben mi boşu boşuna kafaya takıyorum? Diğer pantolonlarım küçük gelmeye başlamış giyemiyorum malesef...

• 5 ay aynı pantolon giymişliğim var.
  • Milleti boşver de testis özsuyun pantolonu eritebilir
  • Giyilebilir kirlenmediği sürece sıkıntı olmaz bence.
  • Temizse 1 yil giy nolcak ki? Hergun farkli pantolon mu giyiyonuz
  • kimse senin hangi pantolonu giydiğine bakmıyor emin olabilirsin
  • Giy ama sakın benim gibi aynı pantolondan üç tane alma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladım beyler adamsınız rahatlattınız beni :) Pantolonum temiz çok şükür :)
  • Giyilir tabi de arası yırtılıyor :(
  • Fasist Diktator kullanıcısına yanıt
    Hocam anladım ama gittiğim yerde hep aynı kişiler olduğu için öyle dedim dikkat ediyorlardır bence
  • Arteon A kullanıcısına yanıt
    neden aynı pantolondan 3 tane aldınız hocam ?
  • Aynı olmamasına rağmen siyah rengi sevdiğim için 5 farklı siyah renkte pantolonum vardı. Yaz gelince gri bir pantolonla mavi bir pantolon aldım. Birde siyah yamalı olanlardan.

Ertesi gün üniversiteye geçtim. Sınıfa girdim gri pantolonla. Sınıfta adı en baskın kişilerden biriyim. Herkesle iyi sohbetim vardır, herkesle de yakınımdır. Kızlardan birisi geldi, "Yeni pantolon almışsın, üstünde paralansın" dedi. Sonra sordum neden böyle dediğini. Herkes giydiğim pantolonları aynı pantolon sanıyormuş.

Demem o ki sizi rahatsız etmeyebilir. Ben 2-3 kullanımdan sonra kesin makineye atarım. Sizde benzer bir şey yapıyorsunuzdur temizdir. Kişisel olarak bir problem oluştumaz. Fakat çevrenizdekiler dikkat ediyor olabilir.

Hala üst üste aynı renk pantolon giyince kızın o an söylediği aklıma gelir.

• Siz normalde hergün farklı farklı pantolon mu giyiyorsunuz?
  • Para yoksa 4 yıl bile giyersin , donsuz gezmekten iyidir
  • Aynı kişilerle görüşmüyorsan giy. Çünkü Türk insanı ön yargılı.
  • 2 haftada bir degistiriyom pantolonu. Tişörtü her gün
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Olmadı hocam şimdi bu :( Gittiğim ortamda da kızlar var off
  • Önemli olan tshirt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgoth Draqe

Aynı olmamasına rağmen siyah rengi sevdiğim için 5 farklı siyah renkte pantolonum vardı. Yaz gelince gri bir pantolonla mavi bir pantolon aldım. Birde siyah yamalı olanlardan.

Ertesi gün üniversiteye geçtim. Sınıfa girdim gri pantolonla. Sınıfta adı en baskın kişilerden biriyim. Herkesle iyi sohbetim vardır, herkesle de yakınımdır. Kızlardan birisi geldi, "Yeni pantolon almışsın, üstünde paralansın" dedi. Sonra sordum neden böyle dediğini. Herkes giydiğim pantolonları aynı pantolon sanıyormuş.

Demem o ki sizi rahatsız etmeyebilir. Ben 2-3 kullanımdan sonra kesin makineye atarım. Sizde benzer bir şey yapıyorsunuzdur temizdir. Kişisel olarak bir problem oluştumaz. Fakat çevrenizdekiler dikkat ediyor olabilir.

Hala üst üste aynı renk pantolon giyince kızın o an söylediği aklıma gelir.

Hocam yanlış anlamda imzadaki onca diziyi izleyip de dışarı çıkmaya firsat bulabiliyor musunuz? Listeyi ilk görüşte insanda asosyal izlenimi bırakıyor. :S

Konuya gelince, acikcasi yaz günü , temmuzdayiz , pantolon hala giyilebilecek durumda ise giyilir. Rahat ol kimse bir iki hafta aynı pantolonu giyiyorsun diye birşey demez. Ancak üstüne de yapışmasın . Aylarca giymeyi tercih etmem ben olsam.

• Ben 2 günden fazla giymem. Hatta imkanım varsa her gün kısa 15 dk programda yıkarım . 4 gün giysem o pantolonu 90 derecede 4 saat yıkardım herhalde .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.