Şimdi Ara

HER 2 HAFTADA BİR BAŞKA AKARYAKIT İSTASYONU ()

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • *Selam arkadaşlar...şöyle bir uygulama yapalım diyorum....
    *Ben her 2 hafta da bir 100 tl(25 LİTRE OLARAK DEĞİŞTİRİLMİŞTİR) lik dizel alıyorum ve her alışımda başka istasyondan alacağım ayrıca her gün katettiğim yol 17 km gidiş 17 km dönüş 34 km ediyor ve bunun genelde yarısını dur kalk yarısını 80 km hızla gidiyorum.... yani gideceğim yol hep aynı olacağı için veriler çok fazla sapmayacak.
    *Hangi istasyonun akaryakıtının ne kadar gittiğini hep birlikte göreceğiz...
    *Dilerseniz sizde yaptığınız testleri burada paylaşabilirsiniz

29 NİSAN AKARYAKIT ALIM TARİHİ
    ----------------------
    PETROL OFİSİ

AKARYAKIT ADI: V/Max EuroDizel 10
    ARAÇ: 1.3 CDTİ 2007 CORSA 95 HP
    TL MİKTAR: 100 TL
    KAÇ TL DEN AKARYAKIT ALINDI: 4 TL
    KAÇ LİTRE:25 LİTRE
    NE KADAR GİTTİ: 501 KM
    DİZEL NE ZAMAN BİTTİ: 11 MAYIS

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11 mayıs AKARYAKIT ALIM TARİHİ
    ----------------------
    SHELL

AKARYAKIT ADI: VP Diesel +GTL
    KAÇ TL DEN AKARYAKIT ALINDI: 3.95 TL
    KAÇ LİTRE:25.32 LİTRE
    NE KADAR GİTTİ:490 km
    DİZEL NE ZAMAN BİTTİ: 2 haziran

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    SHELL

2 haziran AKARYAKIT ALIM TARİHİ

AKARYAKIT ADI: FuelSave Diesel
    KAÇ TL DEN AKARYAKIT ALINDI:3,78 tl
    KAÇ LİTRE:25 litre
    NE KADAR GİTTİ:
    DİZEL NE ZAMAN BİTTİ:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    SHELL

AKARYAKIT ADI: Shell V-Power Diesel
    KAÇ TL DEN AKARYAKIT ALINDI:
    KAÇ LİTRE:
    NE KADAR GİTTİ:
    DİZEL NE ZAMAN BİTTİ:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    FULL

AKARYAKIT ADI: FULL EURO
    KAÇ TL DEN AKARYAKIT ALINDI:
    KAÇ LİTRE:
    NE KADAR GİTTİ:
    DİZEL NE ZAMAN BİTTİ:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 4 Haziran 2012; 18:18:45 >

• bende aynısı yapmak istiyordum iyi oldu

yanlız fulden mazot alırken birde katkı atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 11 Mayıs 2012; 15:12:27 >
  • Konu aralara kaynamaz umarim... Keşke 4-5 tanesini bitirdikden sonra paylaşsaydınız sonuçları...
  • Güzel konu olmus. Mutlaka takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

Konu aralara kaynamaz umarim... Keşke 4-5 tanesini bitirdikden sonra paylaşsaydınız sonuçları...

SÜREKLİ GÜNCEL TUTMAYA ÇALIŞACAĞIM DOSTUM
  • bende takip edeyim
  • Güzel konu, ben de takipteyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel konu ve güzel düşünce
    Uygulamanız bittikten sonra paylaşım yapsanız daha iyi olurdu gibime geliyor burda araya kaynayabilir
  • + 1903 takip
  • süper bi düşünce gerçekten.. takip
  • Simdiye kadar aylik 200 tl icin dizel arac niye aldin diye soran olmamis, hayret.
    Yararli bir konu, emeginize saglik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Medelhavet

Simdiye kadar aylik 200 tl icin dizel arac niye aldin diye soran olmamis, hayret.

araç 2007 yılında sıfır alındı ve en aşşağı 2020 senesine kadar kullanılacak

edit: ayrıca 150 tl ye depo full doluyor.... genelde aşşağı yukarı 1 depo dizel ile 750 km gidiyordu

araç 91.000 de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 11 Mayıs 2012; 16:08:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Simdiye kadar aylik 200 tl icin dizel arac niye aldin diye soran olmamis, hayret.

edit: ayrıca 150 tl ye depo full doluyor.... genelde aşşağı yukarı 1 depo dizel ile 750 km gidiyordu

araç 91.000 de

Hocam 5 senede yaklasık 100 bin yapmıssınız. 2020 ye de 8 sene var. O zamana kadar da 150 yapsanız eder sana 250 bin km. Masallah ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajım kalsın.

http://inciswf.com/hoba.swf
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

quote:

araç 91.000 de

Hocam 5 senede yaklasık 100 bin yapmıssınız. 2020 ye de 8 sene var. O zamana kadar da 150 yapsanız eder sana 250 bin km. Masallah ;)

ne ima ettiğinizi anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 11 Mayıs 2012; 16:22:25 >

• Bilgiler neden yazmıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

quote:

araç 91.000 de

ne ima ettiğinizi anlamadım?

Cok km yapacak anlamında soyledim. 2020 dediginiz icin ;)

• güzel konu takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Mesajım kalsın.

http://inciswf.com/hoba.swf

Konu güzel fakat böyle hesaplamalar depo tam fullunip sıfırlanmadan söylemek pek doğru bulmuyorum :) zaten depo 150 ye doluyormuş komple doldurup ölçünüz :))

TüplüveÖfkeli :)

Bu SWF ne böyle yarıldım ama konuyla alakasını çözemedim :)
  • Güzel düşünce ama bunu yaparken en azından 5-6 depo aynı yakıtı kullansaydınız daha iyi sonuç verirdi, eski yakıtta tamamen gitmiş olurdu. Bu arada yapılan km kadar aracın performans ve motor sesi de önemlidir, bu değişiklikleri de eklerseniz süper olur.

* "BENZİN" NE ZAMAN BİTTİ" yazılan yerleri DİZEL olarak değiştirdiniz mi tamamdır
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.