Şimdi Ara

HEPSİBURADA'YA LAPTOP İADE EDEN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
9.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir hafta önce hepsiburada dann Dell 7566 i5 6300hq gtx960 model laptop aldım ancak ekranının kalitesiz oluşu ve ssd eksikliğinden dolayı bir türlü içime sinmedi.İade için aradım hepsiburada yı laptopu açtığım için kavga dövüş yollayın bakalım diye kabul ettiler fakat konuşma tarzından anladığım kadarıyla kabul etmeye pek niyetleri yok gibi.Cihazın herşeyi sağlam ancak sadece kutuyu açarken hafif yırttığım garanti ve servis bilgisi kağıdı ucundan bir kaç cm yırtıldı.Kağıt şu,
    HEPSİBURADA'YA LAPTOP İADE EDEN VAR MI?
    Kağıdın durumunu anlatınca görevli %90 kabul olmayacak dedi.Daha önce laptop u açıpda iade etmeyi başarabilen var mı, ne dersiniz iade edeyim mi yoksa boşa macera aramayayım mı?Ekranı dışında cihaz on numara bu fiyata başka gtx960 lı makine yok ama amazon daki gtx1050 li laptoplarda bir taraftan cezbediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Laptop açılmıs ve widows kurulmussa iade alınmaz.
    Ben msi heroes edıtıon almıstım, açtım 1 hafta kullandım kasası plastikti, msi globalde fırcalanmıs alımınyum yazıyordu, msi turkıye ıle gorustum tüketiciyi aldatmaya yönelik ilan verılmıs dedim
    önce head set verelım iade etmeyın ıstersenız dedıler 8000 tl lık laptopu 4200 tl ye almıstım, aslında ıade etmek gıbı bır dusuncemde yoktu ama işte takıntı.
    Diyeceğim o ki ilanda yazandan farklı birşey geldiği için iade ettim ama hepsi burada ile görüşerek değil msi ile görüşerek yaptım bunu.
  • Hocam o normal şartlarda almaları lazım. O fiş o kadar önemli değil. Amazondan hangi laptopa bakıyorsunuz hocam gtx1050 olan. Bende bakınıyorum. Lenovo y520 ön sipariş vericem sanırım.

• Hocam kusra bakma bu soruya bir yanıtım yok ama neden laptopu iade ediyorsun bende hepsiburada dan bu laptopu almayı düşünüyorum.Ekranı ıps değil biliyorum fakat tn panellere görede mi kalitesiz?

• ips panel tn panelden daha kalitesiz hocam.
  • ysakay kullanıcısına yanıt
    Evet ona bakıyorum hatta siz göstermiştiniz 1 aydır laptop fiyatlarını takip ederim o laptopu sakın kaçırma derim.Görünce valla benim içimde kaldı o yüzden iade etsem mi diye düşünüyorum

• Günlük kullanımda yeterli ama film izlerken gerçekten kötü.

• Pweck5 kullanıcısına yanıt
    Kişisel birşey herhalde mağazalarda gezerken gördüğüm ips laptoplar benim daha çok hoşuma gitti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    teknosa mı tövbe bi daha!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    hocam senin ekranda bir sıkıntı olabilir onun için iade iste ben de senin yaptığın gibi dizi attım bikaç tane biligsayara gom ve diğer programlarla deneden çok beğendim herhangi bi sıkıntısı yok ekranın windowsun kendi filmler ve tv uygulaması çok kaliteli, hatta bu ayardaki tn panelli ekranlara on basar arkadaşın yazın aldığı monster tn panelle karşılaştırdım bizim dell cayır cayır sendeki sorunu anlamadım
    Y520 bundan her halükarda iyi. Tek çözemediğim 2GB 1050 ekran kartı. Onla ilgili net bişe bulamadım.

• Bu kadar paralar aliyorlar ekranlar hala 1366x768 pixel.Hayir yani o donanima 1080p koymak cokmu zor.Fiyatin kazik zaten sap girmis kol disarda kalmis afedersin.Koy Ful Hd fiyatida az artir.

Çinden laptop aldim.200 dolarlik bsey.Onda bile adamlar FullHD ekran koymuslar.1080p gayette iyi hatta mat ekran.İz vs kalmiyo.Gunluk isler icin ideal.

Hatta biride bana cok bilmislik yapar gbi ips deil yazdi baska bi konuda.İps dedigin nedir yahu adamlar 250 liralik tablete ips koymus.Amuda kalkip izleyecek deilsin ya karsisina gecip izliycen bunu.Banada dyor yandan goruntu bakinca bozuluyor.Bende yanda bakma o zaman dedim

Senin durumuna gelince ayni modelden baska kisilerin sikayeti yok ise yorumlarini oku bilgi al derim.Ha illede iade edecekden kagit magit hikaye Tuketici heyetine kadar yolun var Herturlu alirsin parani.Yinede dusun derim kardesim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF0A91A6 -- 1 Şubat 2017; 0:50:5 >

• Yok mu başka iade süreci hakkında bilgisi olan , tecrübesi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Y520 bundan her halükarda iyi. Tek çözemediğim 2GB 1050 ekran kartı. Onla ilgili net bişe bulamadım.

Bir bilgisayarın toplam kalitesini sadece bir iki donanıma bakarak değerlendirmek hatalı sonuçlara yol açar. Sonuçta Lenovo ile Dell'i karşılaştırıyorsak Dell toplam kalitede her zaman iyidir. Kasa, klavye vs gibi tüm bilgisayarı oluşturan parçalar kaliteyi belirler. Yoksa gider en son donanıma sahip bir Monster alıp keyfine bakardı insanlar. Ama kazın ayağı öyle değil maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Hocam o normal şartlarda almaları lazım. O fiş o kadar önemli değil. Amazondan hangi laptopa bakıyorsunuz hocam gtx1050 olan. Bende bakınıyorum. Lenovo y520 ön sipariş vericem sanırım.

amazondan nasıl laptopm alınıyor, vergidir gumruktur ekstra masraflar cıkmıyor mu ?
  • Çalıştırılmış bir ürünü kimse almak zorunda değil arkadaşlar yanlış yönlendirmede bulunmayın.

Bu mantıkta beğenene kadar tüm laptopların kutularını açıp iade edebilirsiniz ki buda mümkün değil.

Ekran ve ssd hakkında ürün özelliklerinde bilgi verilmişken bunu sebep olarak sunamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEIII

Çalıştırılmış bir ürünü kimse almak zorunda değil arkadaşlar yanlış yönlendirmede bulunmayın.

Bu mantıkta beğenene kadar tüm laptopların kutularını açıp iade edebilirsiniz ki buda mümkün değil.

Ekran ve ssd hakkında ürün özelliklerinde bilgi verilmişken bunu sebep olarak sunamazsınız.

Yasa var kardeşim ne demek almak zorunda değil?Koskoca şirket 1 laptopa batmaz ancak seni beni gayette sıkıntıya düşürebilir.Kimsenin başına gelmeyeceğinin garantisi yok bugün bana yarın sana.Ben geri göndermekten vazgeçtim çünkü biliyorum illaki birşeyi bahane edip iade almayacaklar alsalar bile bu seferde hiç suçu olmayan birine satacaklar sıfır diye.Ayrıca ürün özellikleri sayfasında tn panel olduğu YAZMIYOR.Buyur bu da mesafeli satışlar yönetmeliği;

Cayma hakkı

MADDE 9 – (1) Tüketici, on dört gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.

Cayma hakkının istisnaları

MADDE 15 – (1) Taraflarca aksi kararlaştırılmadıkça, tüketici aşağıdaki sözleşmelerde cayma hakkını kullanamaz:

a) Fiyatı finansal piyasalardaki dalgalanmalara bağlı olarak değişen ve satıcı veya sağlayıcının kontrolünde olmayan mal veya hizmetlere ilişkin sözleşmeler.

b) Tüketicinin istekleri veya kişisel ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan mallara ilişkin sözleşmeler.

c) Çabuk bozulabilen veya son kullanma tarihi geçebilecek malların teslimine ilişkin sözleşmeler.

ç) Tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olan mallardan; iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayanların teslimine ilişkin sözleşmeler.

d) Tesliminden sonra başka ürünlerle karışan ve doğası gereği ayrıştırılması mümkün olmayan mallara ilişkin sözleşmeler.

e) Malın tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olması halinde maddi ortamda sunulan kitap, dijital içerik ve bilgisayar sarf malzemelerine ilişkin sözleşmeler.

f) Abonelik sözleşmesi kapsamında sağlananlar dışında, gazete ve dergi gibi süreli yayınların teslimine ilişkin sözleşmeler.

g) Belirli bir tarihte veya dönemde yapılması gereken, konaklama, eşya taşıma, araba kiralama, yiyecek-içecek tedariki ve eğlence veya dinlenme amacıyla yapılan boş zamanın değerlendirilmesine ilişkin sözleşmeler.

ğ) Elektronik ortamda anında ifa edilen hizmetler veya tüketiciye anında teslim edilen gayrimaddi mallara ilişkin sözleşmeler.

h) Cayma hakkı süresi sona ermeden önce, tüketicinin onayı ile ifasına başlanan hizmetlere ilişkin sözleşmeler.

Hangi maddede benim cayma hakkımı kullanamayacağım yazıyor?

O yasa kullanılmamış ürünler için geçerli hocam.
    Açıp kullandığınız hiçbir ürünü müşteri memnuniyeti dışında kimse geri almaz.
    Yasa internet üzerinden sadece ürün görselini görerek alım yapıldığından beklenildiği gibi çıkmaması durumunda devreye girer.

Ekran kalitesini beğenmemeyi geçtim ekranda ölü pixel olsa bile iade almayıp servise gönderiyorlar.
    Satınaldığınız firma değil servis onu iade alıyor.
  • Arkadaşla bende 14 günü geçmeden iade talebinde bulundum.Ama kabul etmemişler ne yapabilirim?
  • Ben aldım hb den laptop. Ama baktım aldigim ürün gelmemiş kutusunu açmadan iade ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Ben aldım hb den laptop. Ama baktım aldigim ürün gelmemiş kutusunu açmadan iade ettim.

Ürünü açtık kullandık .Ama cayma hakkimiz yok mu14 gün içerisinde .Musteri hizmetlerini aradım eğer ürünü baslat tusuyla actiysaniz 2. ele giriyormuş.Mantiga bak .Sizce ne yapabilirim

• artes16 kullanıcısına yanıt
    Dostum normalde yasalara göre cayma hakkın var ancak iade şartlarına hepsiburada çakallık edip ürün açılmamış olmalı diye not düşmüş.Ben müşteri hizmetleriyle bayağı tartıştım nasıl kabul etmezsiniz diye en son tamam gönderin geri dediler ama kutuyu açarken garanti belgesini yırttığımı söyledim o zaman %90 iade kabul edilmez dediler.Benimde gözüm kesmedi o kadar uğraşmayı vazgeçtim yollmaktan.Eğer sen ben gerekirse tüketici hakalrına bile giderim diyorsan bence paranı geri alma ihtimalin yüksek şansını bir dene derim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.