Şimdi Ara

teknosa mı tövbe bi daha!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11 Mayıs'ta Teknosa'dan aldığım braun epilatör 11 Mayıs'tan beri tedarik ediliyor aşamasında. Gerçekten şaka gibi. bir daha tövbe.müşteri hizmetlerini arıyorsun.siparişim gelmedi diyorsun.tamam olacak bilgilendirecez. dahası yok.bi başkası arıyor, en son aradığımdan haberi yok.birbirlerinden kopuk.haberi yok.o kadar yavaş işliyo ki işler.devlet kurumundan beter yeminle.en amatör e-ticaret siteleri bile yeminle bunlardan daha iyi. bundan sonra ne alışveriş yaparım ne kapılarından içeri girerim. çinden verseydim siparişi gelmişti şimdiye.Hanıma hediye aldıydım. sağ olsunlar rezil ettiler beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 24 Mayıs 2015; 11:16:51 >

• ben de bi telefon aldım 500 liralık kurumsal çekle. 15 gün bekledim yollamadılar . aradım kayıt oluşturdum. beni nasıl anladılarsa ürünü iade almışlar. 500 liralık çek yandı..
  • Bende 4 Mayıs ta kulaklık siparişi verdim.Önce paketlendi gönderime hazır yazıldı, ertesi gün baktığımda tedarik ediliyor yazıldı ,2 gün sonra siparişiniz yola çıktı kargo bilgisi bulunmuyor diye yazıldı.1 hafta bekledim gelen giden yok! Müşteri hizmetlerini aradım "ürün tedarik edilemiyor" dediler. E sitede "siparişiniz yola çıktı "yazılı dedim siteyi dikkate almayın dediler.O zaman siparişi iptal edin paramı verin dedim o gün bugün daha ne siparişi iptal ettiler nede paramı verdiler .Şikayetvar a defalarca yazdım en son tuba adında bir kadın aradı halledeceğiz dedi hala ses yok.İllallah ettim inanılmaz laubali bir firma.Sakın sakın kimse bulaşmasın .Bir de canan adında gıcık mı gıcık bir müşteri hizmetleri görevlisi var ki arkadaş yolda rastlasam boğazına sarılırım o kadar gıcık.Bu arada teknosa genel müdürüne tweet attım valla hiç tınlayan yok. @bulentgurcan1 tweet adresi siz de yazın belki imana gelirler.

• mustafaagungor kullanıcısına yanıt
    Aynı durum geçenlerde benim de başıma geldi kurumsal çekle almıştım tedarek edemeyince iade edildi gösterdiler ama hesabıma yeniden 30 günlük çek tanımladılar ben de başka bir ürün aldım. Ama dediğinizgibi çek falan yoksa uzak durmak lazım teknosadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 liralik paramiyonetiyorum ceki kullanmistim. demekki cekli satin almalarda camura yatma ve envai cakallik daha cok.

• Hayır %100 haklısınız mağduriyetiniz ve teknosanın beceriksizliği muhakkak ama o başlık ne hocam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmdd

Hayır %100 haklısınız mağduriyetiniz ve teknosanın beceriksizliği muhakkak ama o başlık ne hocam :D

ne varmış başlıkta?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yani bir meram anlatmak için fazla anam babam usulü veya fazla beylik bir laf :D
  • 10-12-2014 de teknosadan lg g3 aldım internetten alacaktım mağazaya gittim bakmak için telefona baktım netten almaya karar verdim orada çalışanlar 200 tl çeki mağazadan verebileceklerini söylediler ama vermediler iadede almadılar böyle sahtekar bir firma görmedim teknosadan uzak durun
  • Bende sanal mağazalarından telefon sipariş ettim gecikmeli bir kargo sürecinden sonra şok oldum. Gelen ürün yanlıştı. Hemen müşteri hizmetlerini aradım, fakat sanki hata bendeymiş gibi bir ses tonuyla ürünü iade etmem gereken adresi söyledi. Halbuki bir sürü mağazası var onlardan birine teslim etmemi söyledim, prosedürün böyle olduğunu söyleyerek konuşmayı bitirdi. Daha sonra özel bir cep telefonu numarasından arandım ve ürünü mağazaya teslim edebileceğimi söyledi, sanırım ucu ona dokunmuş bir personeldi çünkü gelen ürün 100 lira daha pahalıydı. İnternetten satılan ürünü başta mağazadan iade almayan teknosa daha sonra aldı. Kesinlikle güvenilmez ve müşteri memnuniyetini umursamayan bir firma. Bence uzak durun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaagungor

ben de bi telefon aldım 500 liralık kurumsal çekle. 15 gün bekledim yollamadılar . aradım kayıt oluşturdum. beni nasıl anladılarsa ürünü iade almışlar. 500 liralık çek yandı..

sen naptın hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broon

quote:

ben de bi telefon aldım 500 liralık kurumsal çekle. 15 gün bekledim yollamadılar . aradım kayıt oluşturdum. beni nasıl anladılarsa ürünü iade almışlar. 500 liralık çek yandı..

sen naptın hocam?

bekliyorum hocam. birkaç yere daha yazdım. bakalım sonuç ne çıkacak, civciv mi nah mi :)
  • 2. gibi geldi bana
  • Kulaklık aldım göndermediler 3 haftadır iade yapmadılar siteleri uygulamaları çok kötü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Broon

quote:

sen naptın hocam?

bekliyorum hocam. birkaç yere daha yazdım. bakalım sonuç ne çıkacak, civciv mi nah mi :)

Bende aynı durumdayım hocam. Paslaşalım bu konuda
  • Valla Vatan Bilgisayarın online alışverişinden çok memnunum , muhattab çok ilgi alaka var ''fanboy'' demeyin sadece objektif görüşüm tavsiye ederim.
  • teknosanın her zamanki halleri şaşılacak bir şey yok mafya gibi personeli (turuncu mafya ) , devlet dairesi gibi çalışan müşteri hizmetleri arıyorsanız o zaman doğru yerdesiniz
  • Bir sipariş verirsin kargoya ne zaman verecekleri belli olmaz, ta anasının nikahındaki ili olan mağazasından kargoya verirler takip kodu girmezler , UPS ararsın böyle bir kargo yok derler ,teknosa.com müşteri hizmetlerini ararsın hemen bir şikayet kaydı oluştururlar gerekli birime ilettik derler bir hafta geçer aradan ne arayan vardır ne soran kargon takipsiz bir şekilde 2-3 UPS şubesinde 2-3 günde dağıtım arabasında gezdikten sonra sansa eline ulaşır kırık veya eksik çıkar tekrar teknosayı ararsın sizin kaydınız var urun elinize daha ulaşmadığı hakkında der hay ben sizin dersin ürün geldi geldi de kırık yada eksik dersin aman ürünü geri göndermeyin gerekli birime yazı yazacağız sizi arayacaklar bizden haber bekleyin kesinlikle göndermeyin derler beklersin bir kaç gün, yine ne arayan ne soran vardır telefonu açarsın bu sefer ağzına ne gelirse sayarsın bir alış veriş yaparsın 15 sürer ve bir netice alamazsın yaşadığın sinir harbi de yanına kalır. Bir daha alışveriş yapmayacağım dediğim sayılı firmalar dan olur kendisi.

• Teknosadan tartı sipariş ettim 59 liraydı, tedarik ediliyorken baktım fiyat 10 lira düşmüş. Tekrar sipariş ettim bir hafta sonra. İkinci siparişim geldi birinci hala tedarik ediliyordaydı. İptal seçeneği de yok saçmalık, call centerdan aradım iptal için tekrar arayacaklarını söylediler, bu ne saçmalık.sonra tartı baktım yine 59 olmuş. Karman çorman iş bunlar bu gidişle internetten satış yapamazlar. İstanbuldan sipariş ettim adanadan geldi...

• İndirimli kulaklık aldım 15 günde zor gönderdiler.En son gönderdiler baktım ki yanlış ürün.Daha kötü bir model göndrmişler,magazadan değişim yapmak zorunda kaldım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.