< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada Seçili süpermarket ürünlerinde 2.ürün bedava oluyor. (3. sayfa)
-
-
Gece 2 falandı .quote:
Orijinalden alıntı: Stereo Palma
Bu sipariş verenler kaçta verdi ben saat 9.30 dan sonra baktım sepette bişey düşmedi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
üstteki çayı iptal etmişler alttakinde aynı adet işlemde görünüyor umarım sıkıntı çıkmaz
[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/168682/(9461be2a-7eef-46dc-9137-0b36782cfb24.jpeg, 1080, 2340, 945A5C)[/simage] [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/168682/(6051e4a8-446d-4831-90f8-e2b0ee94c9e2.jpeg, 1080, 2340, AF7264)[/simage] -
bunu gördüğüm iyi oldu benimde aynı oldu -
quote:
Orijinalden alıntı: Stereo Palma
Bu sipariş verenler kaçta verdi ben saat 9.30 dan sonra baktım sepette bişey düşmedi.Ben 10 ve 10.30da verdim iki tane ayri ayrı sipariş efsaneler kulübünden kargo bedava ile karttaki bonusları kullandim cok iyi oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben dd deodarantlara yogunlastim. Tanesi 5 liraya geldi. Millet cay kovalamis, tuh.
Baktım da şu an düşmüyor kaçırmışım :(
-
şimdide pişmanlık oldu 8 adet alıp seneyi tamamlamadık :) -
2'li çaylardan iki tane alanların siparişleri iptal edilip 4'lü tek paket siparişine çevrilmiş, sıkıntı yok. -
Mail yeni geliyor daha.
-
Ben 8:11 de vermiştim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: -OFLU-Ben 8:11 de vermiştim.
Oflu kardeşimiz de OFtan almayıp Hepsiburadadan alıyorsa Ofçay ı iyi etmişiz yillik stok tamam
quote:
Orijinalden alıntı: pervane848- SİPARİŞ: 2 paket ıslak mendil hazırlanıyor durumunuda.
- SİPARİŞ: 2 paket çayı kendisi iptal etti.
- SİPARİŞ: 1 paket çay 1 paket bulaşık süngeri aldım. Sadece çayı iptal etti.
Çay ne yapsan indirimle almıyorsun.
çaylar iptal değil. kendisinde kalmadığı iin alttaki satıcıya aktarılmış. kaç kilo sipairş vermişseniz o kadarı tarafınıza gelir. çay alanlarda sorun olmaz.
-
başka satıcıya aktarıldığı için bu şekilde görünmekte. çayları bu şekilde görülenlere al satıcı kimse onun tarafından bu ürünler gönderilir. herhangi bir sorun olmaz. iptal değil bunlar başka satıcıya aktarım.
-
İptal edildi benim çay siparişim. Ucret iadesini yapmışlar
Islak mendiller kargoya verildi, çaylar da 14 Şubat'ta verilecekmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askaparta -- 6 Şubat 2021; 14:42:2 > -
Arkadaşlar bu Ofçay nasıl? Gerçekten içtiğiniz bildiğiniz bir ürün mü yoksa gerçekten uyguna geldiği için mi aldınız? -
Caylar iptal edildi
Çaylar iptal edildi.
Ödeme banka hesabına iade edildi,
Bilgisi geldi. -
benim hepsi iptal edildi. ne yapayım ben şimdi. şşkayet vara yazacam önce
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X