Şimdi Ara

Hepsiburada sahte saat (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
3
Favori
36.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    bende elibol(hediyesaati) saatçilikten aldım, saatin paketlenmesi şimdiye dek izlediğim orjinal kutu açılış videolarındakinin aynısı ama benim şüphelendiren asıl garanti belgesi oldu, saatin paketlenmesi ve görüntüsühttps://www.amazon.com/Emporio-Armani-AR1979-Dress-Gunmetal/product-reviews/B01GZZYSRO/ref=cm_cr_dp_d_show_all_btm?ie=UTF8&reviewerType=all_reviews şu linkteki yorumlardakil fotoğrafların aynısı hatta 2. yorumda görülen saatin arkasındaki jelatinde kırmızı çizgi olmasına dek aynı ama dediğim gibi asıl şüphelendiğim konu garanti belgesi, bu hafta içinde bi saatvesaat şubesine gitmeyi düşünüyorum. Sizin lidayandan aldığınız saatin garanti belgesi ve sertifikası nasıl acaba.




  • Legend3017 kullanıcısına yanıt
    Hocam telefondaki fotoğrafı yükleyemedim, mobilden yüklemek işkence.

    Sizin garanti belgesi kağıt, üzerine kaşe basılmış bir belge. Bendeki ise kitapçık şeklinde. Kullanım kılavuzu ve garanti belgesi yazıyor.

    Şu fotoğraftakiyle aynı kutusu da, yanındakiler de :
    Hepsiburada sahte saat
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    ucuz etin yahnisi yavan olur diye boşuna dememişler, saatin kendisi orjinale çok yakın olsada garanti belgesi ve belgesi aşırı çakma. Büyük ihtimal 1. kalite çin malı replikasyon, kullanacak olsam 1 senede dağılır iyice zararlı çıkraım en mantıklısı iade etmek gibi gözüküyor.
  • Bende bir süredir diesel in dz7315 saatini takip ediyorum. saatsaat de 1500 tl fiyati. Bugun kampanya yapmış hepsiburada. Satıcı TVET diye firma yalnız. Konuyu okuyunca sanırım bu satıcıdan da uzak durmak lazim diye almaktan vazgeçtim. Teşekkür ederim bilgilendiren tüm arkadaşlara..



    http://www.hepsiburada.com/diesel-dz7315-erkek-kol-saati-pm-sagsadz7315
    Hepsiburada sahte saat



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metro03 -- 31 Ocak 2018; 12:26:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • iki saatte hepsiburada dan alınmıştır, saatler dıştan nerdeyse birebir aynı olmak beraber sadece sertifikaları farklı olarak geldiler, sertifikalardan biri kabartmalı giorci armani yazısına sahipken ötekinde bozuk şekilde gidrcid armani yazmaktadır.

    Konuda her ne kadar hepsiburada saatlerine sahte desekte saatlerden biri paralel ithalat olabilirmi?

    Hepsiburada sahte saat
    Hepsiburada sahte saatHepsiburada sahte saat



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 11 Şubat 2018; 15:30:54 >




  • arkadaşlar bende fossil marka 2 adet saat satın aldım. Birisi TVET diğeri Star Saat ikiside replika ürün yolladı. Kutular açık garanti belgesi var kullanım klavuzu yok. kutu içinden böcek cıkar mı ya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Legend3017 kullanıcısına yanıt
    Merhaba baya olmuş yazalı ama hatırlıyorsanız hepsiburadadan hangi satıcılardan almıştınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roxio

    quote:

    Orijinalden alıntı: MacGyver.

    michael kors'un çakması olmaz. zaten ucuz bir saat. kutusu olmadığı için başka kutuya koyup göndermişlerdir.

    Nasıl michael kors'un çakması olmaz. 1-2 replika sitesine bak bakayım. Armani de ucuz fakat her yerde çakması geziyor.

    Alıntıları Göster
    var hocam ya cakması olmazsı olmazmı size denk gelmemiştir
  • ozican0148 kullanıcısına yanıt
    Hediyesaati adlı satıcıdan almıştım saatleri, şu sıralar hepsiburadada satış yapmıyor sanırım.

    Hepsiburadada saat alacaksanız mutlaka saatciyi araştırın çakma saat satan satıcılar mevcut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diesel, Armani, Michael Kors ve diğer bir çok moda markası hepsi çakma zaten... bence saat bile değiller... yazık fazla para bayılmayın 😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tekbey

    Diesel, Armani, Michael Kors ve diğer bir çok moda markası hepsi çakma zaten... bence saat bile değiller... yazık fazla para bayılmayın 😁
    1300 TL'ye diesel otomatik aldım, almayın aldırmayın, kendi kendine otomatik mekanizması çıktı, saatçiden taktırdık
  • Tvet saat savran saat star saat watchh homme vs bunların hepsi aynı firma ihsan savrana ait bunun gibi bir çok şirketle 1 kalite replika ürün satıyorlar bende aldım gelen saatin üst camında jelatin Yok bir tane strece sarılmış iade almadılar üstelik Hepsiburada alırken teyit ettirdim ilgili arkadaş bu firma sağlamdır güvenle alabilirsiniz dedi ama artık almış ve iade tarihim yani 14 gün geçtikten sonra soyulmalardan emin olmuştum ama iş işten geçmişti üstelik aldığım saat 1.300 tl idi çöp oldu ben paralel ithalat diye düşünmüştüm vergisiz felan ama oda değil kısacası çakma ürün Birde çok ilginç bu firmaların hepsindeki saat alan arkadaşların yorumları çok olumlu galiba olumsuz yorumları Hepsiburada yayınlamıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legend3017 kullanıcısına yanıt
    Hb den Bu saati almayı düşünüyorum
    Hb de 800 lira
    Saat ve saatte 2100 lira
    Sizin aldığınız orjinal çıktı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SirrealsQ kullanıcısına yanıt
    Paralel ithalat olabilir düşüncesiyle hepsiburada üstünden almıştım ama maalasef paralel ithalat değil sahte olduğunu saati kurcaladıkça anlıyorsunuz,sahte şunuda belirtmekte fayda var sahte ama A kalite sahte gidip saatvesaatte iki saati yanyana koysanız çoğu kişi aradaki farkı bile anlamaz. Maalasef moda markalarının saatlerinde bu sahtecilik işi çok yaygın, saati alıyım 1 2 sene kullanayım mantığı ile alıyorsanız sahte saatlere yönelin derim ama ben o zaman 580 gibi hepsiburada için bile dip bir fiyattan aldığım halde saati iade edip yine hepsiburada üstünden seiko nun türkiye distribütörü aydın saatın ortağı abt saat adlı satıcıdan orjinal seiko saat aldım, şuan iyi ki de az daha verip seiko saat almışım diyebiliyorum, ayrıca aldığım seiko saat saatvesaat te aldığım saatin 1.5 katı fiyata satılıyordu o yüzden saatvesaat fiyatlarını çok baz almayın olması gerekenin üstünden satıyorlar ama illa emperio armani düşünüyorsanız ya orjinal saatvesaat üzerinden veya sahte hepsiburada üstünden alacaksınız, ben ne orjinal diye olması gerekenin 2 katı fiyat vermek istemedim ne de ucuz olsun diye sahte saat almak istemdim o yüzden başka markaya yöneldim size de tavsiyem bu yöndedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 12 Nisan 2019; 17:16:50 >








  • bu aralar diesel saat bakıyorum. inanılmaz farklı fiyatlar var.
    bu fiyatlar böyleyken ucuz olanların orjinal olması imkansız.
    Saat&saat indirimi kovalayacağım. bu konuyu gördüğüm iyi oldu bu kadar para verip sahte saat almak mantıksız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sioux kullanıcısına yanıt
    Diesel saatler zeten gerektiğinden fazla pahalı, görüntüsü için alınabilecek kuvars saatler. Dolayısı ile bir satıcı 200 TL ye (bence en fazla bu eder) satarken diğeri 1000 TL ye satabilir. Diesel saatlerin sahtesi olduğunu sanmam, olsa bile hepsiburada gibi bir sitede satılmaz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sioux kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz nedir bilmiyorum ama Diesel'in kordonları çok dayanıklı değil. Ha aldığım Diesel'i 8 sene kullandım ama 4 kez kordon değiştirdim, ki her gün takmıyordum. Şimdi saatim bozuldu, bir baktırmam gerekiyor.

    Hepsiburada'dan indirim çekim var, büyük ihtimalle saat alacağım ama daha önce ben de sahte saat deneyimi yaşadığım için referanslı bir mağaza önerinizi bekliyorum.
  • Arkadaşlar HB üzerinden Armani bir saat aldım orjinal olup olmadığı hakkında kafamda soru işaretleri var. Akşam eve gittiğimde kutu içeriğini vs. sizinle paylaşsam bana yardımcı olacak biri olur mu ?
  • Hepsiburada vb sitelerdeki tüm moda markalarının saatleri sahte, orjinali saat ve saat satıyor. Ha zaten çok kaliteli saatler değiller sahtesiyle arasında ne denli fark olur tartışılır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.