Hepsiburada'da son zamanlarda neler dönüyor?Bilmiyorum farkında mısınız ama çevremden de duyduğum üzere bir SORUN VAR!
Hepsiburada'dan son verdiğim 2 sipariş resmen fiyasko.Önceden de belirteyim ki ben hepsiburada'dan kuruluş yılı olan 2004 tarihinden itibaren milyarlarca alışveriş yapmış bir müşteriydim.
Son iki siparişten ilk siparişim 3 haftada geldi.Bu süre boyunca ne bir mail ne bir bilgilendirme hiçbir şey yapılmadı. En son sorduğumda da beni oyalamaktan öteye geçmedi verdikleri cevaplar.Bunun sonucunda zar zor da olsa istediğim ürüne kavuştum.
Diğer siparişimde ise verdiğim siparişten alakasız bir ürün geçti elime ki o da bir hafta sonunda geldi.Şimdi irtibat kurmaya çalışıyorum geri yollayıp istediğim ürünü almak için onu da yapamıyorum. Bana dönüp bir gönderi kodu vermeleri gerekiyormuş onu bekliyorum iki gündür.Böyle bir ticaret şekli olur mu yani? Benim gibi sadık bir müşteriye bile böyle laga luga yapıyorlarsa size tek bir tavsiyem var o da şudur ki : HEPSİBURADA'DAN NE KADAR ÇABUK KURTULABİLİRSENİZ O KADAR İYİ.
Sizin de benzer tecrübeleriniz olduysa hepisburada'yı bugünlere getiren biz aynı şekilde düzeltme gücüne de sahibiz. Lütfen Paylaşalım!
Daha geçen hafta Telsiz telefon almıştım, Hepsiburadadan, 2-3 güne getirdiler, Ürün geldikten sonra bir internete baktım, Bu sıralar herkes şikayetçiymiş be,
Galiba Stoklardaki ürünleri gönderiyolar, Yeni ürün tedarik etmede sorunları var,
Nedendir ki acaba ?
kurtulunu bırak ordan almak saçmalık..
onca hipermarket varken netten yüksek fiyata ürün almak mantıksız bence...
Şirket çalışanlarına 20 tane flashdisk aldım 3 günde geldi.
2 Ay öncesine kadar hepsiburadadan sürekli alışverişlerim oluyordu dakat 2 aydır krdi kartlarımı kapattırdığım için birşey almadım.Ama önceden en az 10 milyarlık alışveriş yaptım en fazla 4-5 gün beklediğimi hatırlıyorum ama bu ara nedense çok şikayet geliyor.
Bende yaklaşık 4 senedir belirli aralıklarla alışveriş yapıyordum oradan ki bu geçen zaman içinde hiçbir problem yaşamadım.
Ama henüz geçen ay verdiğim 'Süper Hızlı Gönderi' ibreli ürünü bile 15 gün sonra yolladılar, hayır tamam bir problem olmuş olabilir, yoğunsunuzdur, normaldir, en azından yaşattığınız bu gecikmeyi açıklayacak bir mail yolla, bir ara arkadaş, bu ne rahatlık, hadi onuda geçtim, ben sorduğumda alakasızca kopyala yapıştır cinsi cevaplar verme bari.
Bu sıralar gerçekten birşeyler var, neredeyse her hafta böyle bir konuya denk geliyorum.
mavi bilgisayar gibi burada batarmı acaba
Ben bilgisayar topladım 8 tane..Ürünleri tedarik edene kadar canları çıktı.17-18 günde ancak gönderdiler ürünleri...
Bende bayadır şikayet duyuyorum ama şuana kadar tek problemleri son zamanlarda yani siparişini verdiğim dvd rwnin temin edilememesi oldu ve 6 gün bekledim mail attılar en sonunda ister paranızı iade edelim isterseniz hediye çeki yapalım diye para iadesi istedim ve paramı iade ettiler. Dvd rwdan öncede 700 TLlik bir alışveriş yapmıştım hiç bi sıkıntı yaşamadım.
16) Sitemizde firmalar ile ilgili yaşadığınız sorunlar, problemler hiç bir nedenle forum sayfalarında dile getirilemez. Sitemiz bu tür şikayetlerin bulunacağı, hakkın aranacağı bir kurum değildir. Lütfen ilgili kurumlara başvurunuz. Bu tür mesajlar silinebilir, kitlenebilir uyarıyı göz ardı eden üye uzaklaştırılabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme