Şimdi Ara

Hepsiburada kampanya adı altında rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 10.10.2022 tarihinde hepsiburada.com üzerinden Samsung marka 50BU8000 model tv satın aldım.Satın aldığım zaman mobil sitede yayında 1-15 ekim tarihlerinde bu model tv alımına 1500tl hepsipapel kampanyası vardı.Aynı şekilde bilgisayar üzerinden siteye girildiğindede 6-31Ekim tarihlerinde bu model tv satın alımına 750tl hepsipapel kampanyası gözüküyordu. Durumu whatsapp üzerinden hepsiburada müşteri temsilcisine ilettiğimde bana 1500tl hepsipapel verileceğini beyan etti. Bunun üzerine tv siparişini iptal etmedim.Aksi durumda 750tl veriliyor denilseydi bu tv yi başka siteler üzerinden daha ucuza satın alınabiliyor olması sebebi ile siparişimi iptal edicektim.14 kasım tarihinde hepsipapel yüklemesi gerçekleştirildi.Ancak 750 tl hepsipapel yüklendi. durumu müşteri temsilcisine ilettim ve konu ile alakalı inceleme yapacaklarını söyleyip talep oluşturdurlar.Daha sonra konu ile alakalı telefondan aranarak güncel olan kampanyanın 6-31 ekim olan olduğu bu yüzden 750 tl yükleme yapıldığını beyan ettiler. Aldığım zaman bu durumu bildirdiğimi bana whatsapp üzerinden 1500tl söylendiğini söylediğimde tek söyledikleri şey güncel kampanyanın bu olduğu oldu.Kendilerine ben müşteri olarak hangi kampanyanın güncel olup olmadığını bilemeyeceğimi sitede yayında gözüken ve benim aldığım tarihi kapsayan kampanyanın sitede yayında ise ben bunun doğru olacağını düşüneceğimi yada whatsapp üzerinden durumu kendilerine aldığım gün bildirdiğimde neden bana 1-15 ekim kampanyası güncel değil 1500 tl yerine 750 tl alacağım söylenilmedi dediğimde cevap veremediler.Ben böyle bir rezillik görmedim Hepsiburada gibi bir sitenin küçük oyunlar yaparak insanları kandırması kandırmaya çalışması gerçekten ayıp.

    Hepsiburada kampanya adı altında rezilliği


    Hepsiburada kampanya adı altında rezilliği


    Hepsiburada kampanya adı altında rezilliği







  • Umurlarında olacağını sanmıyorum,muz cumhuriyeti çünkü.Vaktin varsa görüntü ve yazışmalarda birlikte tuketici hakem heyetine git.Birak sonrasiyla onlar uğraşsın.
    Burada adalet aramak gereksiz.
    Haklarında bir sürü şikayet var,ver heyete geri al,bak nasıl geri adım atıyorlar.Sikayetvarada yaz ki
    İyice bilsin insanlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E devlet üzerinden tüketici hakem heyetine başvurdum şikayet varda şikayet oluşturdum burayada yarın birgun biri arama yapar falan denk gelir diye açtım konu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.