Şimdi Ara

Hepsiburada İade Rezilliği SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
    16 Ekim 2017 tarihinde hepsiburada'nın Bittibitiyor satıcısından lenovo p2 telefon siparişi verdim. 18 Ekim 17:00 civarı telefonu teslim aldım.
    telefonun kurulumunu yaptım ve içerisinde turkcell uygulamalarının olduğunu fark ettim. sorun etmedim ve kullanmaya devam ettim telefonu güncellemek istediğimde hata verdi.
    Bundan 4 ay önce aldığım lenovo p2 android 7.0 iken benim aldığım telefon android 6.0 ve güncellenmiyor.
    forumda hemen araştırdım ve bu turkcell yazılımlı telefonların güncellenemediğini öğrendim.
    aynı gün akşam telefonu tekrar kutuladım ve 1 gün sonra hemen telefonu kargoya teslim ettim.
    Bittibitiyor satıcısı ürünü aldı hiç itirazda bulunmadan ürünü iade aldı ve parasını iade etti.

22 Ekim'de tekrardan Hepsiburada'nın kendisinden lenovo p2 model telefonu tekrar sipariş ettim.
    24 Ekim günü ürün elime ulaştı tekrardan turkcell yazılımlı olma ihtimaline karşın ürünü kutusunda açtım ve turkcell uygulamalarını gördüğüm gibi kutusunu kapattım tekrardan aynı gün kargoya verdim.
    25 Ekim günü ellerine ulaştı ve Başvurunuz uygun bulunmadı denildi.
    hemen müşteri hizmetlerini arayarak itiraz ettim bana ürünü kullandığım için iade alamayacaklarını yetkili servisten iade kağıdı almam gerektiğini söylediler.
    Bende Tüketici haklarına göre ürünün 2. el statüsüne girmesi için sim kart takılması veya wifi ağına bağlanması gerektiğini belittim biraz üsteleyince tekrar değerlendirilmesi için yazı yazdığını söyledi.
    bunun yanında bende müşteri hizmetlerine yazı yazdım fakat 2 gün olmasına rağmen hiçbir geri dönüş olmadı.
    Bu kadar üstelememe rağmen ürün bugün kargo ile bana geldi.(genelde 2 günde geliyor yani benim aramam ve mesajlarım dikkate dahi alınmamış)
    Bu akşam müşteri hizmetlerini arayıp herşeyi anlattım bana hızlandıracağını söyledi.(ama hiçbir şey yapmadı) Bunun üzerine bende yaptığınız bu işlemi ben görebilecekmiyim dedim ve bana yarım kesik cümlelerle göremeyeceksiniz dedi.
    bende 14 gün sürem olduğunu söyleyecek beni oyalıyorsunuz 14 gün geçtikten sonra ben napayım dedim ve müşteri hizmetleri yardımcı olabileceğim başka bir konu varmı ? iyi geceler diyerek telefonu kapattı. (yüzüme kapattı)

kısaca özetlemek gerekirse hepsiburada kullanılmamış cayma hakkının olduğu bi ürünü aide almıyor.
    ayrıca bu ürün ayıplı ürün kullanılsa bile alması gerekiyor.

• Bunlarin sigir musteri hizmetleri insan gibi laftan anlamiyor. Arayip bagirip cagiracaksin soveceksin oyle iade aliyorlar anca. Ben zamaninda apple kablosu icin haftalarca ugrastim baslarindan savdilar en son bu sigir yavrularina bagirdim cagirdim seve seve iadeyi aldilar. Bir daha da alisveris yapmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ilk fiyatı arttırıp sonra indirim yapıyolar.
    daha ucuzu yok diye yazıyolar fakat hizlial gold gibi siteler daha uyguna satıyor.
    note 8 şuan 5000 tl ama hizlial ve gold sitelerinde 4069 tl bunlar para kazanmıyormu ?
    şimdiye kadar hep kandırılmışım

Orijinalden alıntı: iCrush

hocam ben 1429 tl'ye telefon aldım. 10 tl kargo ücreti aldılar.

Bari verdiginiz kargo ucretine degseydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• HER KONUYA YAZIYORUM BURAYA DA YAZAYIM.

HAZİRANDA ALDIĞIM KLİMANIN PARASINI HALA İADE ETMEDİLER. KLİMAYI BEN GÖRMEDİM BİLE YANİ KARGODA İKEN İADE ETTİM. O GÜN BUGÜNDÜR "HASSASİYETİMİ BİLDİRİP SÜRECİ HIZLANDIRIYORLAR"

THH'ye başvurdum 1 ayı geçti "savunması istendi" aşamasında hala. Ne kadar müddet tanınıyor firmalara savunma vermesi için? Bilgili bir arkadaş bana ulaşabilirse sevinirim.

THH'den de ümidi kesip doğrudan dava mı açmalıyım? Bir yol gösterin.
    THH'nin ününü bende duydum sorunu çözüyorlar ama 4-6 ay falan sürüyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

HER KONUYA YAZIYORUM BURAYA DA YAZAYIM.

HAZİRANDA ALDIĞIM KLİMANIN PARASINI HALA İADE ETMEDİLER. KLİMAYI BEN GÖRMEDİM BİLE YANİ KARGODA İKEN İADE ETTİM. O GÜN BUGÜNDÜR "HASSASİYETİMİ BİLDİRİP SÜRECİ HIZLANDIRIYORLAR"

THH'ye başvurdum 1 ayı geçti "savunması istendi" aşamasında hala. Ne kadar müddet tanınıyor firmalara savunma vermesi için? Bilgili bir arkadaş bana ulaşabilirse sevinirim.

THH'den de ümidi kesip doğrudan dava mı açmalıyım? Bir yol gösterin.

Heryerde yaz sorunu. Şikayetvar,facebook,twitter,instagram.

Forumlarda konu aç,sözlüklerde vs. O zaman bak gör nasıl ilgilenecekler.
    çok memnun olduğu için 1 üst modelini istiyordu ama nasip olmadı daha
    telefonu ne için kullanacağınıza bağlı internette gezmek için alıcaksanız 1 numara diyebilirim.
    ama kamera olarak pek iyi değil yada oyun performansı olarak
    p2'yi kıskanıyorum bazen güzel bir arayüzü var. sadece tek bir tuş ile 3 tuşun işlevini görebiliyorsunuz.
    ve en sevdiğim özeliği hiçbir tuşa basmadan parmağınızı okutarak kilidin açılması ve bunun çok hızlı olması
    normalde tıklayacan okutacan vs. uzun ve sinir bozucu
    şarj olarak min 2 gün gider diyebilirim.
    full metal kasa çok şık duruyor ve ısınma sorunu olmuyor.
    aslında tek fark işlemciler diyebilirim bunlar aynı olsa p2 daha üstün bir telefon bence
    yani telefonu ne için kullanacağınıza bağlı tamamen şarj konusunda bundan iyisi yok

• Fünfzehn kullanıcısına yanıt
    hocam bu aralar geri iade ile içli dışlı olduğumdan öğrendim kargo fiyatlarını istanbulada göndersem türkiyenin öbür ucu kayseriyede göndersem 2.25 tl kargo ücreti alınmış. (benden alınmadı ama kargo makbuzunda yazıyor.)
    yani hepsiburada kargodanda çok büyük paralar kazanıyor.
    n11, gittigidiyor gayet iyi ürün seçeneği olarak ve fiyat olarak çok iyi ama ürün yerleştirmesi çok dağınık aranılan bir ürünü blmak bi okadar zor.
    umarım yakın zamanda hepsiburada stili gibi yaparlar tek ürün birden fazla satıcı böylece rekabette artar
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.