|
Merhabalar, Dün akşam ip14 pro başlığı altında aşağıdaki linkteki mesajı atmıştım. Burdan da başlık açarak durumu herkesin görmesini istedim. https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154638670 Pazartesi akşamı Hepsiburada sitesinden satıcının Hepsiburada olduğu iphone 14 pro 256gb telefonu 43599 tl'ye satın aldım. Dün teslim edilmeden gelen faturadaki imeiyi sorguladığımda 3 kasımda etkinleştirilmiş olduğunu gördüm. ![]() ![]() Bu sabah kargoyu aldığımda aşağıdaki gibi bir sonuçla karşılaştım. ![]() ![]() Ürün resmen daha önceden açılmış, etkinleştirilmiş (yani kullanılmış) iade edilmiş ve hepsiburada tarafından jelatine sarılıp sıfırmış gibi satılmaya çalışılmış. Bu işlerden anlamayan birisi jelatini görüp telefonu sıfır sanabilir. Hepsiburada müşteri hizmetleri de iade telefonları sattığını reddetmiyor ki whatsapp yazışmaları mevcut. Bugün müşteri hizmetlerini aradığımda "istemiyorsanız iade edin, almazsanız almayın" tavrında bir konuşma ile karşılık aldım. Ayrıca bu durum hepsijet teslimat noktasındaki görevli tarafından da tutanak altına alındı. ![]() Keyfi iade edenler yüzünden ben ve benim gibi çoğu insan bu konuda mağdur ediliyor. İade ne zaman oraya ulaşacak da ne zaman paramı geri alırım bilmiyorum ama aşırı şekilde sinir bozucu bir durum. Hepsiburada'dan telefon yada başka bişey alırken yüz kere düşünmenizi tavsiye ederim. İyi forumlar. 15.12.2022 Güncelleme: Yeni sipariş açmışlar sistemden fatura da yüklemişler imei kontrol ettim sıfır cihaz gönderiyorlar. Ciddi şekilde kendilerine defalarca hukuksal boyuta taşıyacağımı söyledikten sonra nerden buldularsa sıfır cihaz geliyor. Bu da stokçuluk yaptıklarının kanıtıdır. 16.12.2022 Güncelleme: Yeni gönderilen cihazı bu sabah teslim aldım. Açılmamış sıfır kutu. Yine de Hepsiburada'ya çözümcü tavrından dolayı teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eL1te -- 16 Aralık 2022; 22:43:19 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt