Bildirim
HepsiBurada Hayvan Dostu (Sepete yuzde 20)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nick-konu uyumu olmuş. Teşekkürler. _____________________________ -
Ben öyle bir indirim göremedim.
Edit:Satıcı hepsiburada ve mobil olunca fiyat düştü.Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 2 Aralık 2018; 21:14:45 >_____________________________ 
-
Denedim ama sepette indirim dusmedi?
Edit: satıcının hb olması gerekiyormus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 2 Aralık 2018; 19:25:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kedi kumu vardı vancat 15kg. 23.58 de satın al dedim 3d secure şifresi girdim siparişi geçmedi. şimdi de fiyat düşmüyor
_____________________________ Nokia X6, Galaxy S2, Galaxy Note 2, iP 5, iP 5s, iP 6, Samsung S7e, iP 7 Plus, iP Xs
AMD Ryzen 9 5900X MSI x570 Corsair 16Gb DDR4 3000mhz Zotac gtx1060 3gb Corsair CX750 PSU DELL U2414H IPS, Macbook Air M2
Canon 6D - Sigma 24-105 f4 ART - Sigma 85mm f1.4 ART - MC Carl Zeiss JENA 135mm f3.5 - MC Revuenon 24mm Macro - Tair 3S 300mm - LowePro Hatchback Aw 22L - Xiaomi Urban Style Bag
Fotoğraf Portfoliom = 500px:http://500px.com/MuhammetTeker -
Şuan kampanya yok, bugüne özel miydi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Biz doğrudan doğruya milliyetperveriz ve Türk milliyetçisiyiz.
Cumhuriyetimizin dayanağı Türk toplumudur. Bu toplumun
fertleri ne kadar Türk kültürü ile dolu olursa, o topluma
dayanan Cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
iOS
Android