Şimdi Ara

Hepsiburada dan hediye yollamak...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
6.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşıma doğum günü hediyesi yollayacağım ama imza kısmı falan nasıl olcak bilmiyorum. Fiyatının da gitmesini istemiyorum ona. Yardımcı olabilir misiniz anlatır mısınız öyle bişey var mı yok mu vb. teşekkürler şimdiden.

Hepsiburada'dan Hediye Gönderme

Hepsiburada, sevdiklerine kolayca ve rahatlıkla hediye göndermene olanak tanır. İşte adım adım anlatılmış hediye gönderme süreci:

1. Hediyeyi Seç: Hepsiburada'nın geniş ürün yelpazesinden hediye almak istediğin ürünü seç.

2. Hediye Sepeti Oluştur: Hediye olarak seçtiğin ürünü alışveriş sepetine ekle. İstersen sepete diğer ürünleri de ekleyerek hediye sepeti oluşturabilirsin.

3. Hediye Gönderimi Seç: Alışveriş sepetine gittikten sonra "Hediye Gönderimi" seçeneğini işaretle.

4. Alıcının Bilgilerini Gir: Alıcının adını, adresini, telefon numarasını ve e-posta adresini gir.

5. Hediye Mesajı Ekle (İsteğe Bağlı): İstersen alıcıya özel bir hediye mesajı yazabilirsin.

6. Ödemeyi Gerçekleştir: Hepsiburada'nın sunduğu ödeme yöntemlerinden biriyle alışverişini tamamla.

7. Gönderim Takibi: Hediyenin durumunu "Siparişlerim" bölümünden takip edebilirsin.

Hepsiburada'dan hediye gönderme işlemi bu kadar kolay. Sevdiklerine özel günlerini kutlamak veya onları mutlu etmek için hepsiburada hediye gönderme seçeneğini değerlendirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • o zaman erkenden satın al önce sana gelsin, sonra kendin kargoya ver arkadasına gönder, başka bir yol gelmiyor aklıma

Orijinalden alıntı: 4004

Fatura adresi kendi adresin olucak.Teslimat adreside arkadaşının adresi olucak.Ona sadece hediye gidecek sana da zarf içinde fatura gelicek.

Adamın dibi işte, cok teşekkürler hocam

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.