Şimdi Ara

hepsiburada dan bidaha sipariş etmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 62 tl ile kurtardım paçamı bunlardan nedense bu ifadeleri kullanasım geldi sevinçten neyse ciddileşelim;

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1645008/hepsiburadacom-kullanilmis-telefon-sattilar/d3q7l

benim para güme gitti diyor komiğime gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: sevilesi adam

/>

senin sonun kötü ha
  • İfadeleri gerçekten komik.

Çamaşır makinesi, mutfak robotu ve son aldığım İPod Touch kullanılmış çıkmıştı. Her zaman yaptıkları şey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: servealm

quote:

/>

senin sonun kötü ha

/>

• hele ordan aldığınız ürünü, bir sorun çıktığında onların aracılığıyla servise vermeye kalkışırsanız, hapı yuttunuz... uzak durun, başınızı ağrıtmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

hele ordan aldığınız ürünü, bir sorun çıktığında onların aracılığıyla servise vermeye kalkışırsanız, hapı yuttunuz... uzak durun, başınızı ağrıtmayın...

valla doru diyosunuz 5 10 tl ucuz diye artık ordan sipariş etmicem çok zorda kalmadıkça hele ki elektronik ürün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha detaylı şikayet edebilirdin. Direk kötülemişsin, hiçbir kanıt, belge vs. olmadan. Sen böyle bir şikayet ile ortaya çıkarsan adamlar ne desin sana?

4-5 kötü sipariş ile koskoca firmayı kötülemek ayıp olur. Doğru düzgün şikayet edersen sana doğru düzgün geri dönerler.

Tabi sen de haklı olabilirsin, ben sadece düşüncemi ortaya koydum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Daha detaylı şikayet edebilirdin. Direk kötülemişsin, hiçbir kanıt, belge vs. olmadan. Sen böyle bir şikayet ile ortaya çıkarsan adamlar ne desin sana?

4-5 kötü sipariş ile koskoca firmayı kötülemek ayıp olur. Doğru düzgün şikayet edersen sana doğru düzgün geri dönerler.

ok ßß
  • quote:

quote:

Daha detaylı şikayet edebilirdin. Direk kötülemişsin, hiçbir kanıt, belge vs. olmadan. Sen böyle bir şikayet ile ortaya çıkarsan adamlar ne desin sana?

ok ßß

Bunu umarım sinirinden dolayı yaptığını sayıyorum ve tartışmaya girmek istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

/>

Vay babanın kemüğüne

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsiburadadan tablet almıştım 1 buçuk haftada geldi, siparişim uzun süre onaylanmadı ben adamlara mesaj atmasam hiç taktıkları yok.
  • quote:

quote:

ok ßß

diğer trendyol markafoni limango gibi sitelerden alışveriş yapsan Allah bilir İnsan hakları mahkemesine götürürdün demekki böyle diliniz yanacaksa gidin paşa paşa minibüse otobüse yada şahsınısa ait otomobil varsa bizzat fabrikasına gidin alın ürünü sizi bunu hakediyorsunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.