Şimdi Ara

Hepsiburada’dan Amazon Prime’a rakip hizmet: Hepsiburada Premium (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
3
Favori
14.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 hafta araştırdığım bir televizyon vardı amazonda ve trendyolda indirimdeydi alma sürecindeyken acele etmıyordum o yuzden 2 sitede aynı anda artmaz dıye devamlı takıp edıyordum.

    Trendyol fiyat arttı.

    dedim amazondan alayım oda artmadan fazla düşünmeye gerek yok. sipariş vere bir girdim bulunduğunuz lokasyona televizyon gönderemiyoruz diye uyarı çıktı.

    böylece madur oldum. neyseki trendyol 1 hafta sonra yıne fıyat ındırdı oradan aldım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışından ürün seçeneğini de aktif olarak kullanıyorum. İki tane kulaklık almıştım tanesi 70 liradan, şuan 500 liralık kulaklıklarla yarışır kalitede. 10 günde elime ulaşmıştı. Bence her firmayı ayrı kategorilerde kıyaslamak lazım. Trendyol'u da giyim ve yemek konusunda kullanıyorum mesela. Rekabet iyidir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon gibisi mi var ya.


    İndirime bak.



    Hepsiburada’dan Amazon Prime’a rakip hizmet: Hepsiburada Premium
  • The Alim kullanıcısına yanıt

    Ne aldınız ki?

  • Amazon Prime'dan araklamaya çalışmışlar ama onu da doğru düzgün becerememişler.

  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Şikayet etmelisiniz. Yaptıkları büyük suç.

  • Clusive kullanıcısına yanıt
    nereye şikayet edecem ki.

    kendi sitelerinde personeli şikayet etme kısmı yapmışlar, ordan şikayet açayım dedim, üç kere dedenim üçünde de sistemsel hata oluştu şikayetinizi açamadık dedi :) zaten kendi firmasına şikayet etmek anlamsızdı ama o bile olmadı.

    HB'ya şikayet ettim de, onlar da zaten müşteri memnuniyeti ayağına ürünü iade edelim deyip kapattılar konuyu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce sürekli sipariş iptal etme huyundan vazgeçsinler yüzde 30-40 indirimde kendi sattıkları ürünü alıyorsun onu bile iptal ediyorlar şikayet sitesi dolmuş durumda , daha çok müşteri kaybederler bu gidişle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon da yoğunluk olunca sapıtıyor. AGT diye bir kargo var prime üyesi olsan farketmiyor , istediği gün getiriyor. Anlayacağınız amazonda kalpazanlığa başladı.

    Hepsiburada hepsijet ile gönderirse amazon prime üyeliğini silerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes bedava blu tv dagitiyor, dun de denizbanktan 1 yillik blu tv verildi 10 bin kisiye sonra derler yok efendim blutvnin cok abonesi var, netflixten daha cok iyi falan filan, yersen..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • saçma sapan satıcılara ürün sattırıp asla arkasında durmayan HB ne yaparsa yapsın amazondan şaşmam.

    20tl fazla veririm, yine amazon.

  • Sidir sid

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amazon çoklu bir sistem yürütüyor adamların sadece tr koluna rekabet hem de daha pahalı halde komik olmuş. Gaming yok, adam amazon music getirdim dese fizy ile mi anlaşacaksın? Müşteri desteği amazon ile yarışamaz bile. Boşuna elma ile armutu karşılaştırmayalım. Ha ama rekabet iyidir belki sayesinde amazon müzik gelir ??

  • Celikpena kullanıcısına yanıt
    AGT denen kargonun bin belasını versin! aynı gün getiremiyorlar! kolay gelsin scotty kargo canavar gibi.

  • Premium sunma ile olmuyor maalesef. Müşteri hizmetleri ve müşteri memnuniyeti de esas.


    HB bu konuda her zaman aynı performansı veremiyor.


    Yalnız bir ara bir arkadaşım camlı bir TV ünitesi almıştı, kargoda camı kırılmış, tutanak mutanak, HB hemen yenisini gönderdi, yenisi de kırıldı bilmemne, arkadaş baya bir uğraştı ancak enteresandır, hiç ikiletmeden her şeyi halledip çözmüşlerdi. Şaşırmıştım.


    Bir defasında da bir arkadaşa yanlış ürün gelmiş, ben bunu iade edemem kargo uzakta, gelip aldırın-alsınlar dedi. 400-500 TL'lik ürünü "sizde kalsın, özür dileriz" diye hediye ettiler.


    Amazon'da ise AGT her yerde aynı performansı veremiyor galiba, İstanbul Anadolu yakasındayım, hep aynı gün geldi.

  • amazondan kahve makinası aldım, ben cihazı satın aldıktan sonra 1 hafta içerisinde fiyatı düşünce bana düşen miktarı iade etti amazon, HB bunu yapsın önce

  • Rekabet iyidir
    Fanatikligin lüzumu yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sırf prime gaming için bile 8 lira para değil. Bi sürü oyun aldım. Tek sorun işten güçten oyun oynayacak vakit kalmaması...

  • Amazon nere hepsiburada nere. 50 liralık ürünün fiyatını 90 liraya çıkarıp indirim var gibi gösterip 60 liraya satan Hepsiburada mı rakip olacakmış amazon'a. Komik

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hic unutmam yil 2015, yilbasindan iki uc gun evvel. 2016ya girecegiz. Neyse cok yogun calisiyorum kendime yilbasi hediyesi bilgisayar toplayacaktim ödül olarak.Once kasayi alayim aninda gelsin diye hbden hepsijet kargoyla ayni gun teslimatla 600tl'lik bilgisayar kasasi almistim(bos kasa) uzerine sistem toplayacagim iste. Neyse aksam 9-10 gibi kargo geldi , teslim aldim tabi salak gibi kontrol etmedim. Kenara koydum 10dk sonra kutuyu actim kasa paramparca, otomatik fan kontrolcusu falan vardi darbe almis ezilmis tuslari , kasanin plastik aksamlari kirilmis , yanindaki plexi cam darbeden dolayi catlamis.Baya getirirken dusurmusler herifler. Neyse hepsiburadaya ulastim.musteri temsilcisi "urunu teslim aldiginiz icin kabul edemiyoruz kontrol etmeniz gerekiyordu" dedi gecistirdi beni. Ben belki 2 ay boyunca ugrastim bunlarla ama iade almadilar. O gunumu de zehir etmislerdi. Gel gelelim o gunden beri hb benim icin ölü firmadir. Herkesin bir kuyruk acisi var bunlarla,herkese bir tokat vurdular. O yuzden savunmayin su siteyi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.