Şimdi Ara

Hepsiburada.comda kargo ücretleri neden yüksek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en ucuzu 7-8tl neden kargo fiyatları hepsiburada da çok yüksek

• Çünkü kargodan da para kazanmaya bayılır Hepsiburada.
  • hb çok bozdu. hele ptt kargo olayı çıldırtacak az kaldı herkesi

ptt kargoyu 1,99 yapsın

özel kargoyu 7,99 yapsın bu kabul edilebilir
  • var kargo?
    yok alışveriş...
  • 5 liralık ürün için 7.90 kargo çıktı almadım. paramla hanzo kargocuları bekleyip rezil oluyorum. bu yüzden 3 5 fazla verip gidip kendim alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limonen

5 liralık ürün için 7.90 kargo çıktı almadım. paramla hanzo kargocuları bekleyip rezil oluyorum. bu yüzden 3 5 fazla verip gidip kendim alıyorum

İstanbul içi kendi stoklarındaki ürünleri hızlı expressle gönderiyolar filtre yapıp bugün teslimatı seçebilirsiniz ürün sağlam ve üstünde tepinilmemiş olarak geliyor. Bu hizmete 7 8 lira olabilir, geri kalanı 5 lirayı geçmemeli.

Limonen vurmuş öldürmüş, 5 liralık ürün ? 3 5 fazla verip ? paramla rezil olmak ? hanzo kargocuları beklemek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirate_12

quote:

5 liralık ürün için 7.90 kargo çıktı almadım. paramla hanzo kargocuları bekleyip rezil oluyorum. bu yüzden 3 5 fazla verip gidip kendim alıyorum

İstanbul içi kendi stoklarındaki ürünleri hızlı expressle gönderiyolar filtre yapıp bugün teslimatı seçebilirsiniz ürün sağlam ve üstünde tepinilmemiş olarak geliyor. Bu hizmete 7 8 lira olabilir, geri kalanı 5 lirayı geçmemeli.

Limonen vurmuş öldürmüş, 5 liralık ürün ? 3 5 fazla verip ? paramla rezil olmak ? hanzo kargocuları beklemek ?

K.cekmceye hizli teslimat yok sadece aras var adamda tam dayaklik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pirate_12

quote:

K.cekmceye hizli teslimat yok sadece aras var adamda tam dayaklik

Ne yazık ki çogunluk öyle, o mesleği sectiysen adam gibi yap paketi getirip suratına atıcak gibi teslimat yapanlar var, kırılmaz dedikleri cam koruyuculardan almıştım kırık gelmişti doğal olarak adam bunu neden internetden alıyorsun kırılır tabi demişti :D :D bomba tipler

• Çinden siparişim 1 haftada geliyor ptt 1 haftada kendi deposunda bekletiyor sonra getiriyor dış kapının önüne atıp gidiyor.Bide aras kargoya denk geldinmi o kargoyu hiç beklemene gerek yok çünkü getirmiyor adamlar.Hele şu amazon gelsin inş kendi kargo şirketiyle gelir yoksa işi yaş.Bu ülkenin en büyük sıkıntıları 1. kargo 2.müşteri hizmetleri.
  • Olurda iade edersen diye geliş-gidiş bedelini peşinen giydiriyor olabilir.
    İade çoksa ondan kendince formül bulmuş olabilir.

Mantıksız açıklama çok.
  • Amazon Türkiye bekliyoruz.
  • 5 ürün alın 4 ünü iptal edin mesela. kargo düşüyor böylece.
  • 100 tl yi dolduruyorum genelde eğer doldurmuyosam almıyorum.

yada iade seçeneği çok iyi olduğu için 100 tl doldurulup , geri kalan ürün iade edilebilir böylece kargo ücretini de soramaz.

9-10 tl şey için birde bir o kadar para vermek çok saçma

hep internette ücretsiz kargo alışverişlerini tercih ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.