Merhabalar, hepsiburada sitesinden 2023 yılında bir ürün almıştım . Yanlış fiyat olarak belirtip siparişi iptal etmişlerdi . ( 6999 TL olan ürün 3999 TL ye indirim yaparak satmışlardı ) Konuyu hakem heyetine taşımıştım .Hakem heyeti de lehime karar vermişti . Daha sonrasında hepsiburada hakem heyetinin verdiği karar itiraz ederek konuyu tüketici mahkemesine taşımıştı .( Beni dava etmişlerdi ) Bu ay içerisinde davanın kararı çıktı .Tüketici mahkemesi de lehime karar verip hakem heyetinin kararının uygulanmasına hükmetmişti. Son durumda talep açtım ama 1 haftadır tarafıma dönmediler. Şimdi avukatım aracılığı ile icraya mı vermem gerekiyor. ? Süreçte nasıl hareket etmeliyim ? Konuyu gündeme taşıyacak birileri var mıdır forumda ? Hukuk kararını tanımayan firma olur mu ? Daha nereye şikayet etmek lazım bu konuyu ? Destekleriniz için teşekkür ederim. |
Hepsiburada.com Tüketici Mahkemesi Kararını Uygulamıyor

-
-
İhtar gönder ürünü tedarık etmeniz gerek yoksa icra başlarıcam diye .
Not avukat değilim .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlâmlı icra takibi başlatabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam mesaj içerisinde avukatım var demişsin. Öyleyse bu konuda seni bilgilendirmedi mi? Ben tam anlayamadım.
-
Merhaba sametkaan17 (samet kaan)
Daha öce açmış olduğun aşağıdaki konu ile ilgili mesaj atıyorum süreç nasıl devam etti ve sonuç nedir acaba. Benim de şu an benzer bir durumum söz konusu. Hakem heyetine başvuruda bulundum hakem heyeti benim lehime karar vermiş.
Teşekkürler.
hepsiburada sitesinden 2023 yılında bir ürün almıştım . Yanlış fiyat olarak belirtip siparişi iptal etmişlerdi . ( 6999 TL olan ürün 3999 TL ye indirim yaparak satmışlardı )
Konuyu hakem heyetine taşımıştım .Hakem heyeti de lehime karar vermişti . Daha sonrasında hepsiburada hakem heyetinin verdiği karar itiraz ederek konuyu tüketici mahkemesine taşımıştı .( Beni dava etmişlerdi )
Bu ay içerisinde davanın kararı çıktı .Tüketici mahkemesi de lehime karar verip hakem heyetinin kararının uygulanmasına hükmetmişti.
Son durumda talep açtım ama 1 haftadır tarafıma dönmediler. Şimdi avukatım aracılığı ile icraya mı vermem gerekiyor. ?
Süreçte nasıl hareket etmeliyim ?
Konuyu gündeme taşıyacak birileri var mıdır forumda ?
Hukuk kararını tanımayan firma olur mu ?
Daha nereye şikayet etmek lazım bu konuyu ?
Destekleriniz için teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar merhaba, konu çözüme kavuştu. İcra takibi başlayacaktım avukatım aracğı ile. Ama süreç icraya kadar girmesin diye bekledim bana dönüş yapmalarını. En sonunda ürünü tarafıma heyet kararındaki rakam karşılığında gönderdiler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X