Şimdi Ara

hepsiburada.com sipariş no

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben bugun hepsi burada.com dan siparişimi verdim .sonra garanti atm ye gidip parayı yatırdım . fakat açıklama yerine sipariş numarası yazılcakmış heralde , kartsız işlem bölümünde öyle bi alan yoktu sadece telefon numarası yazma yeri vardı bende teli yazdım onayladım parayı yatırdım dekontu aldım . şimdi bu yanlışlıkmı desem ne desem nasıl düzeltebiliriz .yardımcı olursanız sevinirim

• sipariş numaranı belirterek bi mesaj at. ismini soyadını felan da yaz. böle bölye bişi oldu diye yaz anlat... ona göre bi cevap yazarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 30 Mart 2009; 1:35:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

sipariş numaranı belirterek bi mesaj at. ismini soyadını felan da yaz. böle bölye bişi oldu diye yaz anlat... ona göre bi cevap yazarlar

teşekkürler dediğinizi yaptım . 1 sorum daha var atm den para havale yaparken açıklama bölümü yok heralde değilmi , bankanın içerisinde havale formu doldurularak yapılıyo heralde bu sipariş nosu yazılan olay
  • Daha hızlı olması için yazılır o yoksa isimden anlaşılır zaten.
  • atm'den hiç para göndermedim bilmiyorum... internet bankacılığından yapabilirsin. Bankadan, yani gişeden yaparsan havale ücreti alırlar. o da 25-30 tl gibi uçuk bir rakam... İnternet bankacılığıyla yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferpar1988

Daha hızlı olması için yazılır o yoksa isimden anlaşılır zaten.

isimden kastın atm den yatırırken yazdığımız telefon numarasımı ?
  • 0216 633 10 00 direk müşteri temsilcileri numaraları burdan anlatırsanız umarım anlarlar hoş biraz salaklar ama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada.com Reklamı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • burdayken birşey sorayım havaleden kesilen ucret nedir ben de 50 tl cıvarı bir ses kartı alıcamda ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_avalon

burdayken birşey sorayım havaleden kesilen ucret nedir ben de 50 tl cıvarı bir ses kartı alıcamda ?

o da o kadar bi ücret

bankadan yaparsan 20-30 lira alıyorlar... ama git netten yap sorun olmaz.. 1 ty lefan alıyorlar.. HB almıyor banka alıyor
  • Havalenizi, Fortis Bankası şubesine yaparsanız işlem ücreti alınmıyor.
  • garanti bankası atm den işlem için 4 ytl alıd
    cevaplarınız için teşekkürler bugun mail e cevap gelmes ise bi ararım
  • arkadaşlar faksı çektim şimdi siteden baktığımda sipariş iptal edildi görünüyo şimdi hangi yolu izlemem gerekiyo?
  • yine ara küfür et kapa
  • quote:

Orjinalden alıntı: drift34

yine ara küfür et kapa

hehe , tam 1 gün oldu daha siparişi onaylatamadık
  • kredi kartı yokmu ya? en güzeli o numarasını yazıyorsun ve sipariş onaylandı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blitzkrieger

kredi kartı yokmu ya? en güzeli o numarasını yazıyorsun ve sipariş onaylandı...

yok kardeş malesef , atm den yolladım garanti bankasından açıklama yeri yok heralde orda bi telefon numarası yazdım şimdi onu düzeltmek için urastırıyolar .

fax istediler yolladım yatırdığıma dair faturayı şimdide:
    0.03.2009 21:14:43 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

Siparişiniz için ödeme yaptıysanız bize hangi tarihte hangi banka hesabımıza ne kadar tutarda ödeme yaptığınız konusunda bilgi vermenizi rica ederiz. Vereceğiniz bilgiler doğrultusunda hesaplarımız muhasebe departmanımız tarafından yeniden incelenecek ve size en kısa sürede bilgi verilecektir.

Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

incelemeden mi cevap veriyolar nasıl yapıyolar anlamadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.