Şimdi Ara

hepsiburada.com giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
16.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba hepsiburada.com giremiyorum server hatasımı var aceba simdi giren var mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hepsiburada'ya Erişilemiyor: Bağlantı Sorunları Çözümleri

Hepsiburada Linkleri Açılmıyor

"Hepsiburada bağlantı problemi" veya "Hepsiburada açılmıyor" gibi sorunlar yaşıyorsan, aşağıdaki adımları izleyerek çözüm bulmaya çalışabilirsin:

• İnternet bağlantını kontrol et: İnternet bağlantın yoksa veya zayıfsa, Hepsiburada'ya erişemeyebilirsin. Farklı bir cihaz veya ağ kullanmayı dene.
    • Tarayıcını güncelle: Tarayıcın güncel değilse, bağlantı sorunları yaşayabilirsin. En son tarayıcı sürümünü indir ve yükle.
    • Çerezleri ve önbelleği temizle: Çerezler ve önbellek, bazen bağlantı sorunlarına neden olabilir. Tarayıcındaki çerezleri ve önbelleği temizle.
    • Site aşağı mı kontrol et: Hepsiburada'nın sitesi, bakım veya teknik sorunlar nedeniyle geçici olarak erişilemiyor olabilir. Site aşağı mı kontrol eden bir web sitesi kullanarak bunu kontrol edebilirsin.
    • DNS ayarlarını kontrol et: DNS ayarların doğru değilse, bağlantı sorunları yaşayabilirsin. DNS ayarlarını kontrol et ve gerekirse güncelle.

Hepsiburada Giriş Yapamıyorum

"Hepsiburada giriş yapamıyorum" sorunu yaşıyorsan, aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Hesabını kontrol et: E-posta adresin veya şifren yanlış olabilir. Hesabını kontrol et ve gerektiğinde güncelle.
    • Tarayıcını gizli modda aç: Bazen tarayıcı uzantıları veya eklentileri giriş sorunlarına neden olabilir. Tarayıcını gizli modda açmayı dene.
    • Parolanı sıfırla: Parolanı unutmuş veya kaybetmiş olabilirsin. Parolanı sıfırlamak için Hepsiburada'nın parola sıfırlama sayfasını kullan.
    • Müşteri hizmetlerine ulaş: Yukarıdaki adımları denedikten sonra hala giriş yapamıyorsan, Hepsiburada'nın müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sorun yok giriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: uazro

sorun yok giriyor

ben diger sitelere giriyorum nette sorun yok ama hepsiburada.com u açamıyorum google arattırıp linkini tıklıyorum açmıyor nedeni ne olabilir arkadaşlar ???
  • arkadaşlar firefox kullanıyorum hepsiburada.com u açmıyor internet explorer da ise açıyor sebebi ne sizce genelde firefox kullanıyorum sorunu nasıl çözebilirim yardım edebilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: etlik

arkadaşlar firefox kullanıyorum hepsiburada.com u açmıyor internet explorer da ise açıyor sebebi ne sizce genelde firefox kullanıyorum sorunu nasıl çözebilirim yardım edebilirmisiniz

araçlardan özel verileri temizle sekmesini bi dene.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: etlik

arkadaşlar firefox kullanıyorum hepsiburada.com u açmıyor internet explorer da ise açıyor sebebi ne sizce genelde firefox kullanıyorum sorunu nasıl çözebilirim yardım edebilirmisiniz

araçlardan özel verileri temizle sekmesini bi dene.

denedim olmadı hocam ?
  • son sürüm sanırım. eklentiler kısmına bak onları eklemeyi dene. olmaz ie kullan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Firefox - Hepsiburada.com sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Hepsiburada.com Reklamı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

son sürüm sanırım. eklentiler kısmına bak onları eklemeyi dene. olmaz ie kullan.

eklentileri güncellemiştim hocam ama hala açılmıyor nedeninide bulamadım ?
  • aynen bendede açılmıyor..

sorunu bulan olursa yazsın lütfen..
  • firefox kullanıyorum açılıyor bende en son sürüm 3.0.7...
  • quote:

Orjinalden alıntı: istblacken

firefox kullanıyorum açılıyor bende en son sürüm 3.0.7...

bahsetmiş oldugun sürümü kurdum yine açmıyor nedeninide hala bulamadım
  • arkadaşalr bende de bad request mi öle bişi yazıyo girmiyor firefox 3.0.13 kullanıyorum i.explorer da sorunsuz açıyor
  • bende de aynı problem arkadaşlar bad request hatası ile karşılaşıyorum sorunu bulan bilen duyan varsa paylaşsın lütfen mağduruz :D
  • şimdi en soon sürümü yükledim yine aynı sorun
  • yokmu bilen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEAD-RECKONING

yokmu bilen..

seçeneklerden çerezleri silince düzelmesi lazım en azından bende düzelmişti
  • 07:27 Ankara giriyor.
  • dnsleri 0 layıp deneyin
  • kimseden cevap gelmediğine göre sorun çözüldü heralde nasıl bu sorunu gidereceğimizi bizimle de paylaşırsanız sevinirim çünkü 2 haftadır bende giremiyorum ve bad request diye bir hata alıyorum
  • sorunu çözdüm araçlar sekmesinden yakın geçmişi temizleye gelin ve ordan çerezleri temizleyin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.