Arkadaşlar hiç bilgim yok, toplu set şeklinde alıp bir kenara koymak istiyorum. Çok aşırı kalitesiz olmasın, yerli malına karşı değilim, Siemens gibi pahalı olanlara da pek gücüm yetmez. Bildiğiniz herhangi bir marka ve kampanyası var mı? Buzdolabı, çamaşır mak., bulaşık mak., fırın ve ocak düşünüyorum.
Eliptik bisiklet tavsiyesi - Yardım lütfen
Zibilyon tane markanın zibilyon tane modeli var. Hangisini alsam karar veremiyorum. Domyos El-100 çok giriş seviyesi, 3 KG volan ağırlığa sahip. El-120'yi deneyemedim, Decathlon'da prize takmamışlardı, kademeler arası geçiş yapamadım. Son kademesi ne kadar zorluyor göremedim. Bütçe 3K diyelim ama 3 5 koyup şunu alırsan çok daha iyi olur derseniz artabilir. Amacım fit vücut ve dirençli kaslara sahip olmak. Yeri geliyor uzun süreler ayakta kalıyorum ve buna direnç göstermek istiyorum. İlerleyen zamanlarda aynı aletle kasta yapmak isterim ki böyle bir fonksiyonu varmış eliptiklerin. Son kademesi mümkün olduğunca beni zorlasa çok iyi olur. EL-520 var bir de ama biraz tuzlu fiyatı. Marka model tavsiyeniz var mı? Ses çıkarabilir ama bu ses aletin sahip olduğu bir bozukluk herhangi bir defosundan ötürü olmasın, yani normal çalışma prensibi sesli olabilir. Ayrıca manyetik mi yoksa kayışlı mı almalıyım?
Viewsonic panel arızası ve teknik servisin cevabı
VX2758-2KP-MHD monitörümü bu sorundan dolayı teknik servise (KVK) gönderdim. Bugün yapılan işlem açıklaması şu şekilde oldu;
"Cihazınız tüm testlerden geçmiştir. Aynı model cihazlarla karşılaştırılmış olup standartlar dahilinde olduğu görülmüştür."
Sorun ilk aldığım günden beri devam ediyor. Her zaman değil ama bazen oyun oynarken bu sorunu yaşıyorum. Ne yapmam lazım önerisi olan var mı?
BIOS'a girerken monitörde "sinyal yok" hatası
Yeni anakartı taktıktan sonra aldığım hata. TV'ye bağlayıp çözmüştüm, BIOS'u son sürüme güncelledim. Yeni format attım, her şey güncel. Dün akşam da normal monitörümde BIOS'a defalarca girdim çıktım, OC denemeleri yaptım. Hem Del tuşu ile hem de shit + yeniden başlat kombinasyonuyla defalarca girdim çıktım ama bugün her iki yolu denediğimde de PC çalışmaya devam ediyor ancak monitörde "sinyal yok" hatası alıyorum. Sonra o da kaybolup siyah ekran kalıyor sadece. Mecbur kapat aç yapıyorum. Çözümü nedir bunun? Yabancı forumlarda da genel geçer bir çözüm bulunamamış gördüğüm kadarıyla.
A Haber ABD seçimleri - Rezillik
A Haber'i açın, arka plan full ABD bayrağı ve ABD seçimi memleket meselesi haline gelmiş durumda. İçle acısı.
Ekrana görüntü gelmiyor
|
NB F80 Monitör tutucu
vista windows sorun acil
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 653
İkinci El Bölümü Mesajları: 97
Konularının görüntülenme sayısı: 46.532 (Bu ay: 91)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 408 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware