Şimdi Ara

Hepsiburada.com REZALETİ --- SORUN ÇÖZÜLDÜ Technoplus Yardımcı Oldu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
5
Favori
40.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
740 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.haberturk.com/hepsiburadacom-satiliyor-mu-1659906-ekonomi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'nin en hızlı Mazda forumunda birisi yazmıştı, zamanında hediye olarak verilen ürünü paket içine koymamış Hepsiburada ve müşteri hizmetlerinden sonuca ulaşamamış. O günden sonra boykot ederek oradan alış veriş yapmayı bırakmış. Herkes böyle duyarlı olsa, bu gibi kendini bilmezler barınamazlar ama ne mümkün.
  • Bir tane adam gibi Aliexpress , Amazon gibi firma şu firmayı satın alamadı ya başka bir şey demiyoruz.

Hepsiburada ile bir kere sıkıntı yaşamadım fakat bu alternatif satıcı işlerine girmeyecekti ha gireceksen bile sıkı denetim yapılması gerekirdi.

Çin'den alışveriş yapıyorum da eğer sıkıntı yaşarsam iade açıyorum ve satıcı baya ceza yiyor ki buna kalkışmıyorlar bizim Türk alışveriş siteleri yurt içi bazında insanlarını dolandırıyor hangimiz Müslüman biri açıklasın.
  • Bu firmayı yazdım bir köşeye. Bunlar gibi sahtekar firmalardan bir iğne dahi almayacaksın batıp gidecekler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçmiş olsun satış sonrası destek anlamında gerçekten'de tr e-ticaret sektörü son demlerini oynuyor. şöyle olayları okuyunca ben niye internetten elektronik eşya alayım neyse Technoplus denen yerden bir şey alınmaması gerektiğini de öğrenmiş olduk işin tuhafı hepsiburada gibi büyük bir firma teknik servis tarafından kanıtlanmış, kargo tutanağı tutulmuş bir durumu niye uzatır müşterinin parasını çatır çatır geri ödemesi için satıcıya baskı yapması lazım

neyse tekrardan geçmiş olsun baktınız ilgilenen yok tüm belgelerle birlikte tüketici hakem heyetine gidin.
  • Geçmiş olsun techno plus bu firmayı yazdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburadanın kendisiyle yaşansa(Satıcı Hepsiburada olsa), fark edermiydi? Diye düşünmedim değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 4 Ekim 2017; 23:26:34 >
  • Kardeşim geçmiş olsun. Benim de başıma benzer bir olay geldi. Son çare twitter hesabı açtım. Hepsi buradanın sayfasından durmadan mağduriyetimle ilgili tweet attım. Sonunda adam gibi ilgilendiler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BumberShoot

Bu gibi durumlarda onlar çakallık yapmaya çalışıyor siz doğru yolda hakkınızı aramızsınız ama bu gibi şirketlerin umrunda değil keşke ilk 15 günde hiçbir şey demeden koşulsuz iade hakkınızı kullansaydınız malesef artık bunun için geç

E-devlet üzerinden tüketici hakları mahkemesine başvurun elinizde kanıtlar var kısa sürede sonuçlanır

Fark etmezdi. Urunu kirik gondermissiniz diye yine geri gonderirlerdi.

• Hepsiburada benim için uzun zaman önce bitmişdi şimdi de adını duyunca hemen uzaklaşacağım bir firma daha eklendi technoplus. Gecemiş olsun umarım kısa sürede paranı geri alırsın.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Aliexpress adam gibi mi? Aliexpress de kaç tane ürün söyledim hepsi tırt çıktı.
    Kıyafet söyledik, düğmesi eksik geldi.
    Yine kıyafet söyledik farklı bir tane gönderdiler..
    Kulaklık aldık 2 satıcıdan.. İlk 1 ayda, ikincisi bir kaç ay sonra bozuldu..
    Koşu için telefonu içine koyduğumuz kol bandı istedim, ebesi..şey olmuş gemide..

Ben daha nediyeyim, sayayım mı daha bilmiyorum! 1 ayda geliyor, iade ediyoruz 1 ay daha gidiş etti 2 ay. Sonra yeni ürün gönderiyolar etti 3 ay oda olmadı etti 4 ay 5 -6 oldu 1 yılın yarısı.. yazık değil mi bize.. Dispute seçeneği elektronik alımından 1 ay sonra sıkıntıya uğruyor. Ürünü aldım 1 ayda sıkıntı çıkmadı 1 ay sonra bozuldu.. varmı böyle saçmalık.
  • Sİz tüketici olarak tamamen haklısınız teknoloji firmasında çalışıyordum bunlar tüketiciyi yıldırma politikasıdır hepsiburada nın yardımcı olmaması ayıp. Tv niz kesinlikle yeni cihazla değişmesi gerekir. Tüketici haklarına gidin kazanırsınız.
  • Ben genelde elektronik ürünler alıyorum satıcılara dikkat ediyor bütün yorumları okuyorum.

yurt dışından kıyafet alınır mı sizin hatanız eğer ürün arızalı ise kanıtladığınız taktirde bütün paranın iadesini alıyorsunuz.

Kulaklık konusunda bende kulaklık aldım 1 yıl sonra gitti oda komşunun çocuğu kırdı sizin hatanız çok bunun hepsini aliexpress'e yüklemeniz yanlış kıyafet işi ülkemizde uygun ne diye yurt dışından söylersin seni ben anlamadım.
  • Bu ne rezillik , doğruysa hepsinin allah cezasını versin insanlara para icin bu kadar sıkıntı cektirenler para için ruhunu bile satarlar.

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Ah hangi birini anlatayım ki :)) Aliexpressdeki giyim ürünlerı çok farklı, o yüzden farklılığı hoşuma gitmişti. İadeye gelirsek, döktüğüm dilleri mi anlatayım ne anlatayım ki... bir daha asla alışveriş yapmam aliexpressden. Allah korusun
  • direk satıcı hepsiburada olan ile yaşadım. 4 ay sonunda ana avrat kufurlerimin yasadıgım stresin aileye karşı getirdiği mahcubiyetin sonunda bir sabah ansızın paramı iade ettiler. ha ne olur alacak olsam yine parasızlıktan buradan alırım telefonu ama hepsiburada'ya bunca insana yaşattıkları için yazıklar olsun. maalesef türkiyede alternatifsizler.
  • Ben kaç tane alışveriş yaptım hepsinde sorun çıkmadı mesela laptopuma türkçe klavye aldım dalgınlığıma gelmiş klavyenin çerçevesi yoktu iade talebi açtım ürünün parasını aldım ve ürün elimde kaldı

Memnun olanda var olmayanda genel olarak memnunum en azından hepsiburada gibi insanları dolandırmıyor.
  • Aldığım cekici 2 defa sapsiz gonderdiler 1 ay sonunda sapida basida sizin olsun dedim daha da yanasmam her turlu 3 kagidin oldugu hepsiburadaya

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Sözleşmede öyle bir seçenekleri yok sen koşulsuz iade hakkını kullanırsan kabul etmek zorundalar

• Geçen ayın 15 inde koltuk siparişi verdik fakat sonradan almaktan vazgeçtik ürün kargoya verilmemesine ragmen hala siparişi iptal etmediler defalarca mail attım aradım bugün yarın diye oyalıyorlar 20 gündür para iadesi yapmıyorlar aman uzak durun bu steden

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.