Şimdi Ara

HEPSİBURADA.COM neden böyle?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1-2 gündür konusu geçiyor. sayenizde 3660 almaya karar verdiğimi söylemiştim ve hepsiburada.com a sipariş verdim pazartesi günü. en geç 3.gün kargoya veririz diyorlar sitede. bugun çarşamba adamlardan hiç haber yok. hala ürün takibine tıkladığım zaman "siparişiniz hazırlanıyor" diyor. 3tane falan mail attım. hiçbirini sallamadılar. bu site ilk açıldığında böyle değildi, mail atardınız anında cevap gelirdi. ürünü en geç 2. gün kargoya verirlerdi.nooldu bu adamlara bir bilgisi olan warmı konuyla ilgili?

• stokta olmaması böyle bir durum yaratamaz mı
  • stokta yoktur yoksa gönderirler ben de alışveriş yaptım 3 kez hepsiburada.com dan
  • Diyebilecegim tek sey 3660in su anda pek çok sitede epey satmasi ama nerdeyse her site de stokta kalmayinca hber werio hepsiburda ya da güwenilir aslinda alisweris yapan pek çok kisi biliyorum.. Biraz daha bekle ya da kredi karti numarana fln bak sacma bi tawsie oldu ama aklima baska bi sey gelmiyo
  • hepsiburada.com iyidir telaş etme..! [frndsp][bandt]
  • hepsiburada.com'dan çok alışveriş yaptım hiçbir problem olmadı bencede sabırlı ol biraz :) (aslında söylemesi kolay çünkü insan birşey aldı mı beklemek zor geliyor :))
  • yanlış olmaz hepsiburada da ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    7 yıl önce açıldı
    Hepsiburada.com çok yavaş
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sipariş yoğünluğu olunca böyle gecikmeler oluyor benim başımada tam 2 sefer geldi hiç endişe etme sağlam firmadır ve ben online alışverişlerimi hep bu firmadan yaptım
  • bende gectiğimiz hafta bluetooth ve de bir kitap siparişi vermiştim.bana da üç gündür sipariş hazırlanıyor denmişti üçüncü günün sonunda eve gelirken birde baktım ne göreyim siparişim gelmiş.bu arada ben bu zamana kadar en az 10-15 parça mal almısımdır bence alısveriş siteleri içerisinde en iyisi.
  • arkadaşlar dediğim gibi. bende önceden alışveriş yaptım. sizin de dediğiniz gibi iyi bir site. yalnız adamların maillere cevap vermemesi çok ilginç. zaten 3mail de siparişle ilgili değildi. 1 tanesi sitelerindeki bir "bug" la ilgili idi. adamlar onu bile sallamamışlar. birde, 3.gün kargoya veremezsek mutlaka haberleriz diyorlar. ama tık yok! yani demek istediğim hiç sizin siparişler bu kadar bekledi mi?
    mesela corleone,
    senin siparişin gelmeden mailine "siparişiniz kargoya teslim edildi" diye bir mail gelmedi mi?
    benim önceki tüm alışverişlerimde böyle bir mail geldi?
    yani bu mail gelmedende kargoya verebiliyorlar mı bazen?
  • için rahat olsun. ben 4 defa alışveriş yaptım o siteden hiç bi zaman yamuk olmadı...
  • Bende hepsiburda.coma güvenirim hiç yamukları olmadı bana. mesela az önce forma sipariş ettim 6 taksit bakalım kaç günde gelecek benim tahminim cuma günü elimde olacağı yönünde
  • bencede kesinlikle stokta bi sorun vardır çünkü hepsiburda'ya sipariş dışı mail attığımda bile hemen cevap verdiler bu arada bascuda'da falan incelediyseniz Nokia Türkiye Ofisi Türkiye'de bi stok sorunu yaşıyo eğer tel.cileri gezerseniz bu aralar garantili 6600 pek bulunmuyor belki 3660 da da bööle bi sorun yaşanıyor olabilir ancak bencede hepsiburda.com iyi bir alışveriş sitesi...
  • pazartesiden benimde tahminim bugun elimde olacağı yönündeydi :)
    inşallah en kısa zamanda kavuşursun formana, tabii bjk forması ise[bgdnc2]
  • Valla biraz yüzsüzler hele kredi kartıyla alışveriş yaparken ve müşteri destek hattındakiler... Ama bende bi kaç alışveriş yaptım sorun çıkmadı ALLAH'tan...
    yalnız şöyle bir dezavantaj var makinada ölü pixel çıkarsa s.çtın kontrol etmeden almının en kötü durumu bu olsa geerk...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by xbulletx</i>
    <br />pazartesiden benimde tahminim bugun elimde olacağı yönündeydi :)
    inşallah en kısa zamanda kavuşursun formana, tabii bjk forması ise[bgdnc2]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

tabiki Beşiktaş forması kardeş.Delikanlı adam renkli forma giyermi [evlol]. bu arada pazartesiye sarkarsada pek şaşırmam çünkü yarın işleme konulacak vede baskı işlemi yapılacak .
  • @tunasilah:
    abi ben bu sene şampiyon olmazsak bırakıyom yaa, iddiaya girdik arkadaşla..
    gençleri tutcam :)

@colt:
    4tane firmanın ortak garantisi altında olduğundan değiştirme imkanım war sanırım..
    bu arada ölü pikseli anlamak için ekrana falan mı bastırmam gerekiyor?
    yoksa kendini belli ediyor mu zaten :)
  • xbulletx ölü pikseli anlamak için telefonu koy masanın üstüne (cam masa olmasın tabi :)) aç kamerayı siyah zeminde zaten ölü pixeller sap gibi! çıkıyo ortaya rahatlıkla görebilirsin
  • hmmss,
    anladım vectrakopat,
    çok sağol:))
  • Hepsiburda satarken problem çıkarmaz fazla ama dua ette telefonun bozulmasın ve garantilik bir işin olmasın. işte ozaman sürüm sürüm süründürüyorlar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.