evet hepsiburda.com banada kelek yaptı ilk defa aldığım ürünü beklerken 4 gün sonra mail geldi stokta kalmamış diye. yarın arayıp bir haşlicam onları
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Babudil</i> <br />Hepsiburda satarken problem çıkarmaz fazla ama dua ette telefonun bozulmasın ve garantilik bir işin olmasın. işte ozaman sürüm sürüm süründürüyorlar. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> 4 şirket tarafından garantili değil mi zaten? Ne gibi bir sorun oluyor ki? Ben de telefon almayı düşünüyorum oradan..(Samsung)
1 ay fotograf makinası bekledik sonunda geldi hemde beklettikleri için özürdilediler ve ek indirim aldık saygılar
hepsiburda.com a güvenilir ..ama abartan arkadaşlar var abartmıyalım:)
Arkadaşlar Samsung S300 modeli almak istiyorum..Hepsiburda.com'da bu telefonun MMS özelliği eklenmiş versiyonu S300m'in satıldığı gözüküyor ve telefon özelliklerinin içinde MMS belirtiliyor...Ancak Türkiye'deki hiçbir sitede bu model satılmıyor ve resmi sitesinde de S300m'e ait bilgi yok..Acaba hepsiburada.com'da satılan telefon da S300 modeli yani MMS özelliği olmayan model olabilir mi? Ona göre Cuma günü ya da yarın sipariş vereceğim.. http://www.hepsiburada.com/product_tel.asp?dept%5Fid=16048&pf%5Fid=telcepsams300&mscssid=4H2E4K8LQGBJ9JA8651P5VJ30KAHDJQB İncelerseniz sevinirim..
selam, abi 1hafta ewel telefonum geldi hepsiburada.com dan. hiç bir sorunum yok çok şükür telefonla ilgili. ama adamların vurdumduymazlığı ve -eğer bu dahil bir kaç topikte de okuduysan- üçkağıtçılıkları sayesinde, artık sadece üşendiğim ve taksit imkanı başka yerlerde olmayan ürünler için hepsiburada dan ürün alırım..
EĞER TELEFONU ALMIŞ OLMASAYDIM KESİNLİKLE BULAŞMAZDIM HEPSİBURADA YA.
bunu gerçekten içtenlikle söylüyorum, çünkü yukarıda okuduklarından herhangi biri senin başına gelse gerçekten çok sinirin bozulurdu. o yüzden bence risk almana gerek yok derim...
bana attıkları son kazığıda anlatayım istersen, kısa ve öz olarak. mersin'e hediye yolladım. geçen çarşamba siparişi verdim tekini dün kargoya vermişler teki hala bekliyor!!!!
düşünebiliyormusun birisi için 6gün, diğerini ne zamana verecekleri bile belli değil. mail atıyorum tık yok...
adamlara bari ikisini bir gönderin lütfenn, yoksa hediyelerin bir anlamı kalmayacak diye mail attım... sence ne oldu?
yine aynı şey!!! adamlar bir mail bile atmadılar olumsuz dahi olsa!!!
kendi adıma konuşayım..
1 DAHA HEPSİBURADA YA DESTEK VE MÜŞTERİ HİZMETLERİ KONUSUNDA ASLA AMA ASLA GÜVENMEM!!!!
bu arada babudil uyarıların için başta sana ve diğer arkadaşlara da çok teşekkürler...
aynı şeyin bizim başımıza gelmesini engellediniz. bundan sonra hala güvenen, biraz kaşınıyordur bence...
sevgiler...
Eğer stokta ürün varsa, ve ilerde garanti ile bir sorun yaşamayacağınızı düşünüyorsanız. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Garanti ile bir problem yaşarsanız vay halinize. en iyisi uzak durmak.
arkadaşlar yaa inanabiliyor musunuz!!!
2gün önce attığım mailin cevabı bugun geldi...
adamlara 10saat dil döktüm, dert anlattım... gelen mesajı aynen yazıyorum:
"SİPARİŞİNİZ BUGÜN KARGOYA VERİLECEKTİR"
abi bu ne yaaa!! sadece 1kişi açıklasın şu mesajı, herifler şaka gibi yaa!!!
abi boyle durumlardawww.sikayetvar.com a yazıyorsunuz adamlar sizi arayıp ozur diledikten cok kısa sure sonra urun evinize geliyor!
abi boyle durumlardawww.sikayetvar.com a yazıyorsunuz adamlar sizi arayıp ozur diledikten cok kısa sure sonra urun evinize geliyor!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme