Bildirim
Hepsiburada.com Lokum Göndermiş :) ss'Li

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
iyiymiş -
yerin o lokumları -
Ben hiç büsküüt ve lokum yemedim.Dün siparişim geldi, yollamamışlar bize -
Bi lokum ile kandıramazsınız beni deyip geri gönderseydin sende, -
Offfff çok canım çekti ya -
yedin mi lokumu (::::::::: -
hacıbekir lokumu -
Bize niye yollamıyo bunlar ? -
şuan kargo bekliyorum 1 gün beklettikler lokum varmıdır acaba -
* bu mesaj silindi *
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 2:32:25 > -
İyi bari, son kullanma tarihi daha geçmemiş. -
Bu ne rezillik Lokumları zamanında yolluyorlarsa bari lokum satsınlar da lokum alalım.
-
Afiyet olsun :) Bu arada ya buraya resim nasıl ekleyebilirim birisi yazabilirmi. -
gözüm kaldı yaa -
oo,ben 25 gün beklemiştim,bana daha iyi birşey göndermeleri lazım,bi b.k göndermediler.Bi arayın şunları -
aynı lokumdan banada geldi aynı olaydan dolayı konuyu açan arkadaş lokumları yedikten sonra bişey yazmamış ne oldu öldümü kaldımı :) canım istiyor ama tırstımda oruçta var ayrıca -
evet banada göndermişler ben 1 hafta bekleyip iptal ettirmiştim belki iptal ettirmeyenlere göndermemiş olabilirler -
Bende iptal etmiştim bana daha gelmedi. Telefonla özür dilediler. Bana da gelir herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozturkgss -- 23 Ağustos 2011; 14:10:10 > -
Benzer içerikler
- garanti elma hesabı zararları
- antalya travesti
- erkek saç ekimi yaptiranlarin yorumları
- rus batağı
- karın kası aleti işe yarıyor mu
- 5g nedir zararları
- en ilginç rekorlar
- ets2 türkiye haritası
- google çizim yap
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X