Şimdi Ara

HEPSİBURADA.COM KULLANILMIŞ ÜRÜNÜ SIFIR DİYE SATIYOR... İADE EDİLDİ.İPHONE 6S PLUS 64 GB GOLD (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139
Cevap
1
Favori
3.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • APPLE MÜŞTERİ HİZMETLERİYLE GÖRÜŞTÜM AKTİFLEŞTİRİLMEMİŞ OLSAYDI ORADA KAYIT BULUNAMADI YAZMASI LAZIMDI DEDİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ

CİAHZA KESİNLİKLE SİM KART TAKILDI DEMEKTELER.
  • Su duruma normal diyen adam var, ah benim guzel krdesim ah. Neresi normal bunun, o telefon artik 2. el olmus, adama sifir diye satilmis. Cidden cok normal durummus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba urunu almayabilirsiniz
    Muhtemel ürüne shirink yapılmıstır. (İade yada çok temiz cihazları sıfırlayıp orjinal jelatinleme) bircok firma bunu yapıyor mallesef
    Yada biri iade etti onu sana yollamışlardır. sizde geri iade edersiniz

• Böyle şeyler yaşamamak için 1 ay beklemek pahasına AppleStore'dan aldım telefonu.
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Bende internetten yurt dışı açılmamış kutuda cihaz aldim, satıcıdan ilk once cihazın model ve seri numarasini istedim. Sorgulama yaptığımda bu cihaz etkinleştirilmedi yazıyordu. Etkinleştirdikden sonra etkinlestirme tarihini yazmaya başladı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Bende internetten yurt dışı açılmamış kutuda cihaz aldim, satıcıdan ilk once cihazın model ve seri numarasini istedim. Sorgulama yaptığımda bu cihaz etkinleştirilmedi yazıyordu. Etkinleştirdikden sonra etkinlestirme tarihini yazmaya başladı.

aYNENNNNN
    Kargo geldi mi? Ne yapmaya karar verdiniz?

• quote:

Kargo geldi mi? Ne yapmaya karar verdiniz?

dağıtıma çıkmış iade oluşturdum iade koduyla tekrar geri göndereceğim kutuyu açmadan kargo poşetini bile açmayacağım.
    Teslim almazsaniz ne olur acaba? İade işleminde kolaylık olur mu?

Hocam benimki de 7 mayısta geldi 5 mayıs yazıyor. Başka birşey olmasın o işte.

• quote:

Teslim almazsaniz ne olur acaba? İade işleminde kolaylık olur mu?

hayır o zaman süreç daha uzun sürüyore en azından hb ye geri dönmesi 5 günü buluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arasira

Hocam benimki de 7 mayısta geldi 5 mayıs yazıyor. Başka birşey olmasın o işte.

1-2 gün sapma olaibliyor ama 1 ay imkansız da zaten bu konunun tartışılacak yönü kalmadı yukarıda açıkladım tekrar açıklıyayım...

apple müşteri hizmetleri cihaza 5 mayısda hat takıldığını türkcell hat ile aktifleştirildiğini söyledi... cihazın kullanılmış ıolduğu burdan belli zaten :)
  • Olabilir bilemiyorum da ikisinde de 5 mayıs olması tuhafıma gitti.
    apple ın resmi sitesinden almak varken..
  • 15 gün içinde koşulsuz iade hakkın var gönder geri hiç uğraşma.

• Güzel kardeşim internet ya da telefon ile alınan ürünlerde 14 gün içerisinde koşulsuz şartsız iade hakkınız vardır gönderin adam gibi kapalı kutu alın.. ucuz etin yahnisi yenmez bilmiyorsanız kulağınıza küpe edinin. biz boşuna mı verdik 3,099 TL...

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey

Güzel kardeşim internet ya da telefon ile alınan ürünlerde 14 gün içerisinde koşulsuz şartsız iade hakkınız vardır gönderin adam gibi kapalı kutu alın.. ucuz etin yahnisi yenmez bilmiyorsanız kulağınıza küpe edinin. biz boşuna mı verdik 3,099 TL...

3629 TL YE ALDIM ÇOKTA AHIM ŞAHIM UCUZ OLDUĞU SÖYLENEMEZ KARDEŞİM.
    Dostum koliyi kargocu ile birlikte aç zaten daha önce kullanıldığı için büyük ihtimalle kolinin içinde ki telefon kutusunun jelatini üstünde olmayacak sende böylece kargocuya tutanak tutturursun.eğer kolinin içinde ki de jelatinli ise hiç jelatini açmadan iade oluştur ve gönder

• hepsiburada.com bu ara azmış durumda adamdan ürün satın alıyorsun sipariş sonunda mesaj geliyor siteye girin diye sonra öğrendim seni katakulleye alıp kredi kartını sisteme kaydettiriyor o gelen mesaj numarası tamamen düzmece senin isteğinle senden habersiz kredi kartını ekletiyor sisteme..

geçen sene kredi kartımla sabahın 7 sinde tam altın sipariş verilmişti allahtan hemen uyandımda iade ettirdim..
  • Türkbey kullanıcısına yanıt
    Biraz da şans işi ben hepsinuradadan ithalat garantili aldım hiçbir sorun yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.