Şimdi Ara

Kol Saatleri için Sıcak Fırsatlar! | SWATCH Outlet Günleri Başladı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
23
Favori
60.690
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orijinalden alıntı: balabanraca

Merhaba,

arkadaşlar geçtiğimiz yıl "Eren Holding Outlet - Mart 2012 (Swatch Modelleri ve Fiyatları)" başlıklı konuda Eren Outlet'e gitmeden önce fikriniz olsun diye Swatch saat modellerini paylaşmıştım.

Bugün tekrar sizlerle güncel Eren Outlet - Mart 2013 (Swatch Modelleri ve Fiyatlarını) paylaşıyorum.

Eren Outlet'e gitmek isteyenler Star City Outlet AVM'yi baz alırlarsa kolay bir ulaşım sağlayabilirler. Star City AVM'den yürüyerek ulaşım çok kolay. Fakat bi 10 dakika yürünüyor.

Yenibosnadan Star City Minibüslerine binebilirsiniz. 98B otobüsüne binebilirsiniz. Star City'de indikten sonra aşağıdaki ekran alıntısında gördüğünüz gibi yürümeniz gerekli.Hiçbir yere sapmadan düz bir şeklide yol boyunca yürüyorsunuz..

Bugün gitmişken boş dönmemek için YCS4024 modelini aldım.

Eren Outlet 25 Mart - 7 Nisan tarihleri arasında açık kalacakmış.

Maximum Kredi Kartına 3 taksit yapıyorlar + 5 taksit banka veriyor.

Not: Arkadaşlar önümüzdeki günlerde gittiğinizde yeni Swatch Modelleri görürseniz lütfen fotoğraf çekip bizimle paylaşın.

60 TL'lik Modeller

110 TL'lik Modeller

Kol Saatleri için Sıcak Fırsatlar! | SWATCH Outlet Günleri Başladı! Kol Saatleri için Sıcak Fırsatlar! | SWATCH Outlet Günleri Başladı! Kol Saatleri için Sıcak Fırsatlar! | SWATCH Outlet Günleri Başladı!

130 - 140 TL'lik Modeller

Kol Saatleri için Sıcak Fırsatlar! | SWATCH Outlet Günleri Başladı! Kol Saatleri için Sıcak Fırsatlar! | SWATCH Outlet Günleri Başladı!

150 TL'lik Modeller

165 TL'lik Modeller

Kol Saatleri için Sıcak Fırsatlar! | SWATCH Outlet Günleri Başladı! Kol Saatleri için Sıcak Fırsatlar! | SWATCH Outlet Günleri Başladı!

169 TL'lik Modeller

Kol Saatleri için Sıcak Fırsatlar! | SWATCH Outlet Günleri Başladı! Kol Saatleri için Sıcak Fırsatlar! | SWATCH Outlet Günleri Başladı! Kol Saatleri için Sıcak Fırsatlar! | SWATCH Outlet Günleri Başladı! Kol Saatleri için Sıcak Fırsatlar! | SWATCH Outlet Günleri Başladı!

Kol Saatleri için Sıcak Fırsatlar! | SWATCH Outlet Günleri Başladı! Kol Saatleri için Sıcak Fırsatlar! | SWATCH Outlet Günleri Başladı! Kol Saatleri için Sıcak Fırsatlar! | SWATCH Outlet Günleri Başladı! Kol Saatleri için Sıcak Fırsatlar! | SWATCH Outlet Günleri Başladı!

199 TL'lik Modeller

QA71 Çift Saat Fonksiyonlu Siyah Kol Saati 39 TL

Link

Malum 14 Şubat yaklaşıyor kampanyalar bir bir geliyor.
    Orijinalden alıntı: theangeldie

arkadaşlar işinizi görür mü bilmem başlığı gördüm yazıyım dedim.Belki uygun birşey bulursunuz.

28 Ocak - 14 Şubat 2012 tarihleri arasında alisverisaati.com'dan tek seferde gerçekleştireceğiniz 200 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerinizde 20 MaxiPuan hediye

Kampanya kapsamında alisverisaati.com 'dan 28 Ocak – 14 Şubat 2013 tarihleri arasında tek seferde gerçekleştireceğiniz 200 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişinize 20 TL değerinde MaxiPuan hediye edilecektir.
    Bir müşterinin kampanya süresince kazanabileceği hediye MaxiPuan 20 TL ile sınırlıdır. Aynı gün gerçekleştirilecek 200 TL ve üzeri alışverişlerden saat olarak önce gerçekleştirilen kampanyaya dahil edilecektir.
    Kampanya kart bazında değil müşteri numarası bazında olacaktır.
    İlave Maxipuanlar kampanyanın sona ermesini takiben 5 işgünü içinde müşterilerimizin kredi kartlarına yansıtılacaktır.
    Verilecek ilave MaxiPuanların son kullanma tarihi 27 Şubat 2013 (bu tarih dahil) olup, kullanılmayan MaxiPuanlar 28 Şubat 2013 tarihinde geri alınacaktır.
    Şirket Kredi Kartı, Bankamatik, Vadematik Kart, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Kampanyaya Maximiles kredi kartları da dahildir. Maximiles kredi kartları ile kazanılan MaxiPuanlar Maximil'e dönüştürülemeyecek ve Avans Maximil kapatmakta kullanılamayacaktır.
    Maximum Kart'a yüklenen MaxiPuanlar Maximum Kart ile, Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılacaktır.
    Ziraat Bankası Kredi Kartları kampanyaya dahildir.

Orijinalden alıntı: kolega06

limangoda satılan daniel klein saatler 49.99 tl. bkmexpress indirim ile 35 tl ye geliyor.
    metal hasır kordon kasa saat hakkında görüşü olan varmı acaba?
    şu an limango 10 tl çek verdiğinden kargoda bedava olmuş oluyor.
    sepete 3.5 tl lik bir ürün eklenince çek ve bkm indirimi de kullanılabilir.

Orijinalden alıntı: FAahmet

gelicek olan tahmini ürünler : LİNK

Favori modelimiz :  Kol Saatleri için Sıcak Fırsatlar! | SWATCH Outlet Günleri Başladı! ve bir kaç rengi..

Tahmini fiyatı 109 tl dir..tabiki çek kullanmayı unutmayalım.çek ile 75,80,90 tl ye almamız mümkün.
    detaylı bilgiyi forumun çek alış,satış kısmından öğrenebilirsiniz.

-Yorumsuz-

quote:

Orijinalden alıntı: FAahmet

quote:

Orijinalden alıntı: thall

İlk mesajı güncelledim.
    Yeni bir Swatch'ım daha var.

haurex saatler ggeldi.
    ben iade ettim birazdan resim ekleyeceğim.
    Tespitlerim : saat kullanılmış çıktı.
    2. ve en önemli testipim saat 20 tl lik çin malı üretim saatmış italyan malı falan değil.sitede sahte.
    20 tl lik saatleri fahiş fiyatlara pazarlamak amaçlı bir kampanya.saatin malzemesi acayip kalitesiz.üzerindeki boya resmen yağlı boya emanet duruyor sanki.
    haurex saat alanlar hemen iade etsinler.bu oyuna gelmeyin

thall arkadaşım bu mesajıda ana sayfaya yaz lütfen bilgilensin insanlar.

Biri beni tutsun bu saati almamak için;49 TL Hasır Örme.
    Sizce nasıl?

http://www.daybuyday.com/urun-983710/Omax-Erkek-Kol-Saati

HB' da 60 TL
    Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayın

quote:

Orijinalden alıntı: hrvl

Ben de Markafoni Casio indirimini tesadüfen gördüm.
    Hiç aklımda yoktu ama, çok hoşuma gitti ve linkteki modeli aldım.
    125 TL idi fiyatı, 25 TL de hediye çekim vardı ve 100 TL'ye geldi.
    Bayağı kârlı bir alışveriş yaptım sanırım :)

Daybuyday'da da indirime gitmiş bir çok modelde özellikle,
    bu tarz sevenler için 20 TL'lik çekler ile bedavadan biraz pahalıya geliyor.

http://www.daybuyday.com/kategoriler/erkek-saat_7634/saat_ve_aksesuar/?Filter=True

Markapon'da güzel indirimler var,
    79 TL'ye Casio'nun bu modeli iyi gibi duruyor.

Daha ayrıntılı olarak ve bir çok modele ulaşmak için;

http://www.markapon.com/marka/casio-erkek-ve-kadin-saatleri/973

Arkadaşlar;
    Saat konusunda fiyat sıcaklığı göreceli olabiliyor. Mesala resmi distrübütör ürünler ile yurt dışı fiyatları kıyaslanabiliyor.
    Bu yüzden şimdiye kadar duyuru yaptığınız saatleri çok sıcak veya ılık olarak nitelendirmeyip ilk mesaja eklemedim hiç.
    Bundan sonra resmi fiyatlara göre en azından %25 indirim bile var ise ilk mesajdan duyuru yaparak, ihtiyacı olan tüm forumdaşların faydalanmasına çalışacağım.

Çok Önemli Duyuru:
    Lütfen eklediğiniz resimleri; Simage olarak düzenleyin. aksi halde ağır, hantal, çirkin bir görünüme sebebiyet veriyor.

Diğer bir husus ise;
    Konu içerisinde ikinci el satış, ikinci el bölümündeki konusuna yönlendirme vb. durumlarıda da, kurallara aykırı olduğundan;
    Lütfen bu tür mesajları şikayet sistemini kullanarak bildirmenizi rica ederim. Konunun dirayeti açısından.

Saat hakkında danışmanız gerekenleri saat bölümüne soralım lütfen. Burası sadece fırsat paylaşım alanıdır. (Ekleme: Nétwork)
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_747/tt.htm

Merhaba arkadaşlar;

Açmış olduğum bu başlık o kadar ilgi gördü ki, işin uzmanı bilir kişiler ile yeni öneriler, farklı fırsatlar ile zengin doyurucu bir başlık olarak ilerlerken;
    Ana Başlık olması konusunda da istekler gelince, taleblerinizi yerinde bularak, saat meraklılarına hayırlı olması adına başlığı değiştiriyorum.

Sizlerden gelen çok iyi fırsatları ilk mesaja taşıyarak hatta başlıktan duyuru yaparak bir çok dostumuzun faydanlanmasını sağlamaya çalışacağım.

Saygılar.

S A A T L E R İ M M M ! ! !

Yeni bir Swatch saat aldım. Yine çok hızlı ve aklımda yok iken. Bu defa otomatik.
    http://www.swatchsaat.com/urun.asp?id=10726&urun=Swatch+YAS402

http://www.swatchsaat.com/urun.asp?id=10726&urun=Swatch+YAS402

Zeytinburnu Olivium'da dolaşırken hiç aklımda yok iken Swatch standından bu saati;

160 TL gibi süper fiyata aldım, üstelik 6 taksitte cabası. aynısının değişik bir rengi ve benzer modeller vardı 100-150-160-190 TL gibi fiyatlara.
    Benim gibi hafif bir saat arayanlara çok iyi bir seçim olacaktır.

http://www.swatchsaat.com/urun.asp?id=14413&urun=Swatch+YCT4000AG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thall -- 27 Mart 2013; 8:03:42 >

• Neden böyle indirmişler ki? Cidden çok çok iyi fiyat. 250'den aşağı yok gibi nette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Neden böyle indirmişler ki? Cidden çok çok iyi fiyat. 250'den aşağı yok gibi nette.

Fiyatini bilmeden begenmistim saati. Taktim koluma mest etti hafifligi. İcimden bir ses en az 350 TL'dir. Alamam diyordum ki, fiyatini sordugum da kisa bir şoktan sonra, koluma gore ayarlayin dedigimde eşim de sasirdi hic bir alisverisim bu kadar kisa surmezdi.
    Neden ucuz diye sordugumda seri sonu olmasindanmis. Yakin olanlara (diger avm lere de) mutlaka bakmalarini tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thall -- 17 Aralık 2012; 13:16:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viaportta 15-20 model saat %50 indirimli satiliyor. Cocuk ve bayan saatleri de var. Hatta yuzukler 29 tl-39 tl fiyatlarla.

• swatcun butun stand ve magazalarinda var bu indirmler. seri sonu saatleri gayet uygun fiyatlara satiyorlar. hatta stand satislarinda tezgah altindan cikarip veriyorlar , normal teshirde olmuyor . saticiya soylerseniz tum modelleri cikariyor. boyle guzel saatlerde herzaman denk gelmiyor. adetlide olmuyor her modelden 1er tane oluyor. gecen sene bende almistim .

• Güzel saatmiş hocam, hayırlı olsun.
    Kendi saatimden memnun olmasam, satın alabileceğim bir saat almışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızımercimek -- 16 Aralık 2012; 21:12:53 >
  • İZMİRDE bulabilir miyiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

Güzel saatmiş hocam, hayırlı olsun.

EyvaAllah dostum.
    Valla hiç aklımda yok iken, iyi denk geldi. Hemen sizlere de haber vereyim dedim. Rabbim daha iyilerini sizlere nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thall

quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

Güzel saatmiş hocam, hayırlı olsun.

EyvaAllah dostum.
    Valla hiç aklımda yok iken, iyi denk geldi. Hemen sizlere de haber vereyim dedim. Rabbim daha iyilerini sizlere nasip etsin.

Güle güle kullanın...Ayrıca haber verdiğiniz için de çok teşekkürler...

• Keske almasaydin. Bende hafif diye yillar önce güzel bir alüminyum saat almistim. Fakat kisa bir sure sonra delik desik olmaya basladi. Çöpe atmak zorunda kaldim. Bunun nedenini sordugumda terin aliminyumu zaman içinde asindirmasiymis. 2. Saatimi eren holdingten aldim bana aliminyum saati saatmaya kalkisti bende durumu anlattim ayni sikayetleri aldigini söyledi. Bende çelik aldim

• Bu saat perte çıkana kadar adam her türlü kullanır. Birkaç sene sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.
  • internetten alabileceğimiz bir yer yk mu .?
  • swatch kullanıcısı olarak söyleyeyim. beş para etmez saatleri var. casio bundan bin kat iyidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

swatch kullanıcısı olarak söyleyeyim. beş para etmez saatleri var. casio bundan bin kat iyidir...

hiç erkek saati almadım ama bi 10 tane bayan saati aldım

hala sorunsuz çalışıyorlar çoğu 4-5 senelik en son geçen sene almıştım
  • Yurtdışından alın saatleri
  • ayrıca swatch saatlerinde her yıl bir kere 2 hafta süren bakım günleri yapılıyor.
    saatin bakımları, cam çizikleri, pil değişimleri ücretsiz oluyor.
    her sene bu işlemleri ücretsiz yapan birisi zaten 10 senede saati amorti etmiş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmavcu

ayrıca swatch saatlerinde her yıl bir kere 2 hafta süren bakım günleri yapılıyor.
    her sene bu işlemleri ücretsiz yapan birisi zaten 10 senede saati amorti etmiş olur.

ne zaman oluyor bu? nereden takip edebiliriz. bende en baba saatlerinden biri var ama dediğim gibi o parayı haketmiyor. ama varsa bu bakım günleri oldukça hoş olmuş..
  • quote:

ayrıca swatch saatlerinde her yıl bir kere 2 hafta süren bakım günleri yapılıyor.

Aynen, bakım günlerinden de faydalanabiliyor. Hatta ucuz aldık diye bizi muaf tutmazlar değil mi diye bilakis sordum. :)

ayrıca yurtdışı fiyatından bile ucuz aldım diye biliyorum. Ne idüğü belli olmayan Çin sitelerini bilemem ama;

http://www.amazon.com/Swatch-YCT4000AG/dp/B006WZT0QC/ref=sr_1_2?s=watches&ie=UTF8&qid=1355689436&sr=1-2&keywords=YCT4000AG

fiyatı bu.

• quote:

swatch kullanıcısı olarak söyleyeyim. beş para etmez saatleri var. casio bundan bin kat iyidir...

• quote:

quote:

ne zaman oluyor bu? nereden takip edebiliriz. bende en baba saatlerinden biri var ama dediğim gibi o parayı haketmiyor. ama varsa bu bakım günleri oldukça hoş olmuş..

Mart ayında diye söyledi eleman.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.