Şimdi Ara

Hepiniz Benim Zihnimin Ürünüsünüz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
276
Cevap
7
Favori
7.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler son zamanlarda aklıma böyle bi düşünce takıldı.Allah'ını seven bu tezimi çürütsün yoksa kafayı yicem.Olay budur beyler:

-Her şey benim hayal ürünüm ve kendi zihnimde yaşıyorum.

-Benim canlı gözle o an görmediğim şeyler aslında o anda yok.Mesela şu an İstanbulda evimdeyim.Ankara şu an yok.Ben ne zaman görmek istersem zihnim bana gösteriyor.Ankaradan yorum atıyorum diyebilirsiniz ama kanıtlayamazsınız.Yoksunuz.Yorumunuz var.Çünkü öyle görmeliyim.

-İçinde bulunduğum sisteme karşıyım.Köle gibi hissediyorum.Evet, zihnimin kölesiyim.Ben de devletin başında olsam böyle bencil bir sistem kurardım sanırım.Zihnimin kurbanıyım.

-Etrafımdaki kişiler benim zihnimin kırıntıları.İyi ya da kötü benim kendi kurgularım.

-(Burada ha'şa diyerek başlıyorum)Dinler benim zihnimin kurguları.Hepsi insanları düzene sokmak için.

-Ha`şa Allah,Tanrı vb. zihnimin beni kölesi yaptığı bir öge.3 no`lu maddeye benzetilebilir.

Ve bunun gibi tonla zırvalık lütfen bu teorimi çürütün kafayı yicem.Tabi zihnim bana,kendi istediği cevapları göstermezse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet seni kandırdık
  • quote:

Orijinalden alıntı: rap_üstad

evet seni kandırdık

kimsiniz siz

• Tamam yeterince ilgi çektin şimdi gidebilirsin.
  • Burası matrix burdan cikis yok.
  • bende seni öyle sanıyordum tüh be.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Benim yaşamım neden böyle
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masamune

quote:

evet seni kandırdık

kimsiniz siz

Zihninin ürünü.
  • Ne izledin sen bu yaşta ?

İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ye[ş]il -- 27 Eylül 2012; 23:55:59 >
  • quote:

quote:

quote:

evet seni kandırdık

kimsiniz siz

Zihninin ürünü.

Anlat bakalım nesin ne değilsin nasıl hissediyorsun?

• fightclub.iso

• Gerçek ve hayal kavramların eksik. Sana yardım edeyim. Gerçek dediğimiz multi-player fiziksel ve duygusal yaşantımızı yönetemezsin. Elinde olmadığın şeylerin var olduğuna ve bu karkaşada akıp gittiğine inan. Herşeyi kontrol etmeyi bırak ve yaşa.
  • Hadi beni yanına getir zihninle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

Gerçek ve hayal kavramların eksik. Sana yardım edeyim. Gerçek dediğimiz multi-player fiziksel ve duygusal yaşantımızı yönetemezsin. Elinde olmadığın şeylerin var olduğuna ve bu karkaşada akıp gittiğine inan. Herşeyi kontrol etmeyi bırak ve yaşa.

''Herşeyi kontrol etmeyi
    bırak ve yaşa.'' Şüpheli bir mesaj.Zihnim veya ürünü olmadığını kanıtlayabilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: CapoRegime

Hadi beni yanına getir zihninle.

Zihnimin kontrolu altındayım.Kontrol elimde değil.

• kafanda kurduğun dünyanın hareketli küçük merkezi durumunda bulunuyorsun.
    herşeyi yönetmek gibi birşey.

Eğer her şeyin zihninin tarafından sana gösterildiğini düşünüyorsan bu zihninin seni kontrol ettiği anlamına gelir.
    zihnini sen kontrol edersin, zihnin seni kontrol edemez.
    Eğer hala diyorsan "bu yazıyı zihnim gösterdi", zihnin yapabiliyorsa zamanla oynama yapsın. Sana istediği saati göstersin
    Zihnin seni kontrol etmeye başladığında zamanla işin olmaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

Gerçek ve hayal kavramların eksik. Sana yardım edeyim. Gerçek dediğimiz multi-player fiziksel ve duygusal yaşantımızı yönetemezsin. Elinde olmadığın şeylerin var olduğuna ve bu karkaşada akıp gittiğine inan. Herşeyi kontrol etmeyi bırak ve yaşa.

''Herşeyi kontrol etmeyi
    bırak ve yaşa.'' Şüpheli bir mesaj.Zihnim veya ürünü olmadığını kanıtlayabilir misin?

Ben sana herhangi bir bilgi vermişsem hayal ürünün olmam imkansızdır. Rüyalarını düşün. Rüyanda kafanda olmayan birşeyi hayal edemezsin. Aynı şekilde hayal ürünün olsaydım şuanki kafandakinlerini bilmem gerekirdi ama bilmiyorum.

• git birinden dayak ye gözün filan şişsin ondan sonra anlarsın. başkasının yaptığını
  • quote:

evet seni kandırdık

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet seni kandırdık

kimsiniz siz

Zihninin ürünü.

Anlat bakalım nesin ne değilsin nasıl hissediyorsun?

Eğer herşey zihnin ürünü olsaydı zihnin ürünü sana herşeyin zihnin ürünü olduğunu söylemezdi. bunu açığa vurmazdı. Kendi zihninden geçeni okuyamıyıyormusun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 28 Eylül 2012; 0:08:26 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.