Şimdi Ara

Benim yaşamım neden böyle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi hayat hikayemi anlatcam 15 yaşındayım bu arada bilmiyorum bunlar ergenlikten mi böyle oluyor ama genelde yaşıtlarıma göre daha olgundum çocukken annem biryere gitmeme izin vermezdi çok takıntılı gibiydi şuanda izin alırım ama eve gelince demedigini bırakmaz. Tipsizim hiç sevgilim olmadı. Arkadaşlarım beni sanki istemiyor. Kuzenim var küçüklükten beri yanındayım süt kardesiyiz hatta daha dün konuştuk kar yağdı buluştuk işte yarın sucuk mangal yaparız diye konuştuk sabah 9 da diye fln ama sabah beni çağırmadan gitmiş diğer çocuklarla da yakın olmadığım için sormadım. Şansım sıfır bunları yazarken bile bir kaçınız benim ezik olduğumu fln düşünecek. Muay Thai yaptım yaklaşık 1 sene orada bile hiç arkadaşım olmadı sohbet ederdim maçlara giderdim ama günün sonunda gel dışarı çıkalım demezdi komigim sakaciyim fln ama kimse sanki beni istemiyor gibi hissediyorum lütfen biri bana artık umut versin bişeyler anlatsın hiç mi yok böyle filozof bir ağabey.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ilerki yaşlarında insanların çok da gerekli olmadığını, hatta yokluklarının daha iyi olduğunu anlayacaksın. insanların seni istememesi, senin onlardan daha kötü olduğun anlamına gelmiyor. o yüzden diğer insanları boşverip kendine odaklan.

• Oktysrcnnn O kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şekilde canını sıkma ben 19 uma girecem senin yazını okurken kendi hayatım gözümün önünden geçti adeta, yaşın ilerledikçe o insanların aslında hic lazım olmadığını anlarsın sadece kendine odaklan kendimi nasıl gelistirebilirim, ilmimi nasıl arttirabilirim diye düşün. Kısaca kendini gelistir. Senin gibi olan, senin gibi düşünen birileri illaki çıkacaktır karşına. Sevgili muhabbetine hiç girmeni tavsiye etmem zira günümüzde ilişkiler eskiden olduğu gibi, filmlerdeki gibi vs değil aldatılma ihtimalin çok yüksek o yüzden bı abin olarak uzak durmani tavsiye ederim, zira benimde olmadı olmasını da istemem eğer biri benim nasibim ise zaten beni bulacak bu sebeple kendimi nasibime saklıyorum sanada bunu tavsye ederim. Son olarak onları hiç kafana takma bugün sana ihanet eden yarında edecektir (genelde böyle olur) sadece Sabret ve Özgüvenini hiç yitirme.. Selametle👋

• Ve son olarak şeytanın vesveselerine hiçbir şekilde kulak asma (alkol,sigara,intihar gibi) kendini dinine vermeni öneririm çünki dinini yaşayan her daim huzurludur çünki her derdin Rabbinden geldiğini bilir, sabreder ve mükâfatını her daim alır. Ve Unutma " Kalpler ancak Allah'ı zikretmekle huzur bulur"~Rad Sûresi 28. Ayet~

• Tekin_33 kullanıcısına yanıt
    Bı ara sigara ve alkolü denedim hatta 3 4 ay fln kullandım ama sonra bıraktım dinimi araştırmaya başladım şuan.

İnanın en güzelini yapmışsınız, zamanında bende günahlardan günah beğeniyordum lâkin Rabbimize şükürler olsun şuan küfür dahi etmiyorum. Rabbim imanımızı, takvamızı arttırsın, Allah yardımcımız olsun kardeşim 😊

• Tekin_33 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah abim sağolasın yorum yaptın bı huzur bulmadım değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    En ufak bir yardımım dokunduysa ne mutlu bana 😊

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.