Şimdi Ara

'HEPATİT C' hastası olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
10.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İki gün önce ihtiyacı olan bir arkadaşıma kan bağışında bulundum. Kanı verdikten bir gün sonra kan merkezinden beni aradılar. Kanınız da bir virüs bulundu bununla ilgili görüşmemiş lazım diye. Raporu almaya gittim ve "Hepatit C" tespit edildiğini öğrendim.

Oturdum internette araştırdım. Hemen aynı gün Bursa'nın en iyi doktorlarından birisine muayene oldum. Ultrason ile karaciğerime bakıldı ve yapısında bir bozukluk görülmedi. Bu sabah 2 ayrı kuruma kan örnekleri verdim. Sonuçlara göre kesin bir teşhis koyulacak.

Merak ettiğim; Hepatit C taşıyıcıları, hastaları veya tedavi sürecinde olanlar varsa bana yaşadıklarınızı aktarır mısınız? Şimdiden herkese teşekkür ederim. Rabbim hepimize sağlık ve sıhhat versin..

"Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi,
    Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoPaRLoR -- 1 Ağustos 2007; 14:25:03 >

• tehlikeli bir hastalık olmasıyla birlikte kanında bu hastalığı taşımanın artılarıda vardır. mesela bu virus vucutta 2 tur olarak bulunuyormuş;
    1.si hasta eden, bulaşan virus dişi diye tabir ediliyor
    2.si sadece sende kanverme yoluyla bulaşan hasta etmekten ziyade koruyucu ozeliiği olan (bağışıklık sağlayan) erkek diye tabir ediliyor.
    kaynak:sağlık labaratuarı doktorları...
  • İnşaallah cevap verilmemesi, DH'de hasta olmadığının göstergesidir. En azından bu da sevindirici bir şey
  • Umarım kötü bir sonuçla karşılaşmazsınız, şimdiden geçmiş olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HoPaRLoR

İnşaallah cevap verilmemesi, DH'de hasta olmadığının göstergesidir. En azından bu da sevindirici bir şey

Aslında pek çok kişinin haberi olmayabilir virüsü taşıdığından. Sizin de kan verdiğiniz zaman çokmış ortaya zaten. Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun HoPaRLoR
  • ben de yurt için sağlık raporu alıcaktım . lojman içindeki dispansere gittim . ertesi günü aldım işte sonucları HIV çıktı bende de. tabi ordaki sonuclara göre. Ondan saonra askeri hastaneye bi de özelbi labaratuvara gittik yokmuş. Ama 2-3 gün sonuç bekledim çok kötü bişey Allah göstermesin kimseye.
    Geçmiş olsun ne diyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D Vitamini kullanan var mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Diyabet olan var mı ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağolun arkadaşlar, Allah razı olsun.

Gazetelerde, haberlerde berberlerde traş olmayın türünden haberler çıkardı da hiç takmazdım. Az önce öğlen yemeğimi yerken, artık yanımda çatal, kaşık ve bıçak taşımayı bile düşündüm. Ben hayatımda hiç kan almadım ve vermemiştim. Sağlıklı birşey diye verdim ve karşıma bu sonuç çıktı. En yakın bundan 3 yıl önce GATA'da ameliyat olmuştum. Oradan bulaşacağına hiç ihtimal vermiyorum. Eğer tahlil sonuçları yeni olduğunu gösterirse, bu demek oluyor ki umuma açık hizmet veren bir yerde yakalandık biz bu merete. Siz siz olun dikkat edin. Çünkü bu virüsün yayılması hızla büyüyor..

Sonuç olarak bizler emanetçiyiz. Allah'ın verdiği ruhu ve bedeni taşıyoruz. Derdi de veren o, dermanı da.. Tedavimizi olur Allah'a tevekkül ederiz. Rabbim dağına göre kar verir..
  • İNŞAALLAH temiz çıkarsın üzüldüm açıkcası Allah şifa versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloodwayne

ben de yurt için sağlık raporu alıcaktım . lojman içindeki dispansere gittim . ertesi günü aldım işte sonucları HIV çıktı bende de. tabi ordaki sonuclara göre. Ondan saonra askeri hastaneye bi de özelbi labaratuvara gittik yokmuş. Ama 2-3 gün sonuç bekledim çok kötü bişey Allah göstermesin kimseye.
    Geçmiş olsun ne diyim

bunlar delimi tam emin olmadan nasıl böle bişe diyebilirlerki

• geçmiş olsun. her an heryerde bulaşabilir bize de...
  • geçmiş olsun.
  • geçmiş olsn.. karacigere yönelik bir hastalık oldugunu duymuştum .
  • Bence bir üniversite hastanesine gidip tekrar incelet kanını HCV yönünden. Tedavisi olan (ama normal hastalıklara göre daha zor olan) ve kronikleşmesi muhtemel bir hastalıktır. Eğer kesin tanı konulursa, ki umarım konulmaz, iyi bir infeksiyon hastalıkları uzmanı gözetimine girmeni öneririm. Geçmiş olsun.
    Bu sitede güzel açıklanmış. Buradan bilgi edinebilirsiniz.
    http://hepatitc.blogspot.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thorondor06 -- 1 Ağustos 2007; 15:39:40 >
  • geçmiş olsun kardeşim benimde halamda cıktı geçenlerde.umarım kurtulursun.
  • http://hepatitc.blogspot.com ve tabi ki uzman hekim ve labrotuvarlara başvurun
  • Gecmiş olsun arkadasım cok onceden benim abimde hepatit B olmustu o zamanlar yanlıs hatırlamıyorsam dr bilgi verirken hepatit C nin daha tehlikeli oldugunu soylemişti.insallah ciddi birsey olmaz ozellikle erken tedavi olursan cok daha faydalı olur zaten.
  • Çok çok geçmiş olsun arkadaşım Allah şifa versin.Bende fırsatım olduğu zaman kontrol ettiricem kendimi
  • arkadaşımın babasında var ve kanser oldu 6 ay ömür biçti proflar ,çok dikkatli ol
  • Hocam bu tehlikeli bir hastalık diye biliyorum, hastalığı farketmeden teşhis edildiği iyi olmuş. Allah acil şifalar versin. Reality TV gibi kanallarda bunlarla ilgili belgeseller görüyordum eskiden. Karaciğer kendini çok çabuk tamamlayan bir organ.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.