Şimdi Ara

Hellsing (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
3
Favori
45.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

daha çıkmadı 22 şubatta diyorlar

bi düzeltme yapayım, 22 şubattaki orjinal dvd sinin piyasaya sürülme tarihi, daha bide bizim fansub lar alıp riplicekler, sonna server larına upload lıcaklar, falan fişman nerden baksan en erken 24 şubatta bize görünür oda en iyimser tahminim
  • 24 şubat erken en az martta çıkar Ova.TÜrkçe altyazı yı da çok bekleriz gibi geliyor.
  • Arkadaşlar bende soundtrack albümleri var,ilgilenelere duyurulur.Giriş parçası The World Without
    Logos yanılmıyorsam.Artık gelse şu dördüncü ova çatlattılar iyice
  • mangasını okuyan var mı hellsing in ovalar mangadaki ana konuyu takip ediyor diyorlar şu ana kadar manganın % kaçlık kısmına geldiler ovalar yaklaşık kaç ova olur yada kaç ova olması bekleniyor hepsi bitsin öyle izlerim diyorumda bitmesi uzun sürcek gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

mangasını okuyan var mı hellsing in ovalar mangadaki ana konuyu takip ediyor diyorlar şu ana kadar manganın % kaçlık kısmına geldiler ovalar yaklaşık kaç ova olur yada kaç ova olması bekleniyor hepsi bitsin öyle izlerim diyorumda bitmesi uzun sürcek gibi

aslında sorman gereken soru kaç ova çıkacağı değil, ovasının kaç bölümden oluşacağıdır çünki şu an için hellsing animesinin tek bir ovası var oda Hellsing Ultimate adı altında 3 bölümü yayınlandı, dördüncüsü yolda, ek olarak senaryosu mangasına paralel gitmeye devam edersede kolay kolay bitmiycek gibi görünüyor çünkim mangası oldukça uzun...

• ben hey ayrı bölümü ova olarak düşündüğüm için öyle sordum o zaman pek sonu yakın görünmüyor hellsingin
  • Ova 4'ü büyük ihtimal Mart'ta izleriz..Altyazıyı da nasıl bulacağız acaba..
  • Altyazıyı dert etmeyin anitoryum hemen sublar...
  • iyi günler arkadaslar ben bu altyazıyı nasıl eklıycem bu ova bölümlerine
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mejia90

iyi günler arkadaslar ben bu altyazıyı nasıl eklıycem bu ova bölümlerine

Altyazıyı üstüne sürüklemen yeterli..
  • mrba bn hellsing i ilk mtv den öğrendim ve güzel bi deyimle hastasi oldum hele alucardin vampirleri aşşalamasını çok sevdim türkiyede seri olarak bi yerden bulabilirmiyim tüm bölümlerini yoksa internettenmi indiriyim bide evo lari normal bölümleriyle nerdeyse ayni neden böyle bişey yaptilar onuda merak ettim tşkkrler
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

mrba bn hellsing i ilk mtv den öğrendim ve güzel bi deyimle hastasi oldum hele alucardin vampirleri aşşalamasını çok sevdim türkiyede seri olarak bi yerden bulabilirmiyim tüm bölümlerini yoksa internettenmi indiriyim bide evo lari normal bölümleriyle nerdeyse ayni neden böyle bişey yaptilar onuda merak ettim tşkkrler

serisinin senaryosu mangasından farklı yapıldığından çoğu hayranını hayal kırıklığına uğratınca adamlar mangasının senaryosuna paralel işleyen bi ova yapmaya karar vermişler, iyide olmuş bence, ova daki senaryo serisiyle aynı değil bi iki bölüm izleyip sonuca varma özellikle üçüncü bölümden itibaren olaylar kopuyo, hatta dördü izleyince (daha çıkmadı ama beklentilerim büyük bu bölümden çünki uzun süredir geciktiriyorlardı manyak bişi olcak gibin) ohannes! demen içten bile değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 10 Şubat 2008; 0:54:46 >

• hellsing ova'ları anitoryum gurubu türkçeye çeviriyor.

http://www.anitoryum.com/
  • hellsing süper bir anime Mtv yayınlanıyor aralıksız izliyorum hastası oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yevaud

quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

mrba bn hellsing i ilk mtv den öğrendim ve güzel bi deyimle hastasi oldum hele alucardin vampirleri aşşalamasını çok sevdim türkiyede seri olarak bi yerden bulabilirmiyim tüm bölümlerini yoksa internettenmi indiriyim bide evo lari normal bölümleriyle nerdeyse ayni neden böyle bişey yaptilar onuda merak ettim tşkkrler

serisinin senaryosu mangasından farklı yapıldığından çoğu hayranını hayal kırıklığına uğratınca adamlar mangasının senaryosuna paralel işleyen bi ova yapmaya karar vermişler, iyide olmuş bence, ova daki senaryo serisiyle aynı değil bi iki bölüm izleyip sonuca varma özellikle üçüncü bölümden itibaren olaylar kopuyo, hatta dördü izleyince (daha çıkmadı ama beklentilerim büyük bu bölümden çünki uzun süredir geciktiriyorlardı manyak bişi olcak gibin) ohannes! demen içten bile değil

harbiden 3. bolum dehsettı yaw..asansör sahnesi manyaktı..en iisi tekrar izliyem canım çekti eheh

• john verdiklerini indiriyorum.nasil izliyebilirim?
    altyazı ekleme falan hiç bilmiyorum.program falan gereklimi?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_20173905/tm.htm

bu konuda gerekli bilgiler var bu konuyu incele
  • Favori karakterlerim:
    1- Jan Valentine
    2- Seras Soyadınıbilmiyorum
    3- Alucard
  • quote:

Favori karakterlerim:
    1- Jan Valentine
    2- Seras Soyadınıbilmiyorum
    3- Alucard

Seras Victoria...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikhail Bakunin -- 3 Mart 2008; 13:35:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.