Şimdi Ara

rmvb - mkv - ogm Video Oynatıcıları ve Codec 'leri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
9.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu, anime video formatlarını açamayan arkadaşlar için.

"medya oynatıcı" BSplayer

"medya oynatıcı" GOMplayer

"medya oynatıcı" VLCplayer

"medya codec" k-lite mega pack
    Realplayer dosyalarını Klitemagepack kurunca bsplayer-winamp-mediaplayer vs. izleye bilirsiniz.

"Altarnatif medya codec" CCCP pack
     rmvb - mkv - ogm Video Oynatıcıları ve Codec 'leri
    @Mikhail Bakunin katkılarıyla

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkahan -- 7 Ocak 2008; 0:22:39 >

• Bu konu iyi oldu,teşekkürler @serkahan.
  • Teşekkürler serkahan....

Fakat Codec olarak ben de CCCP öneririm , sorunsuz iyi bir codec packdir...

Download için link:

http://www.cccp-project.net/download.php?type=cccp
  • Birde ek video oynatıcısı olarak Media Player Classic önerilebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

Birde ek video oynatıcısı olarak Media Player Classic önerilebilir.

klite maga pack içinde mevcut.
  • Arkadaşlar ben de bir tavsiyede bulunayım.Bilgisayarınıza sadece sağlam tek bir codec yükleyin.Demek istediğim doğru codec varken bile açmadığı olmuştur,bunun nedeni program ekle kaldırdan eski codecleri kaldırsanız bile kaytkütüğünde falan kalıyorlar bu da çakışmaya sebep oluyor.En sağlamı bilgisayara format atıp bir tane codec (k-lite gibi,cccp gibi) kurun üzerinde oynama yapmayın daha sonra.Gom player,vlc player oldumu yanına tadından yenmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkahan

quote:

klite maga pack içinde mevcut.

Öyle olduğunu bende biliyorumda ayrı olarakda indirilebiliyor o yüzden yazdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .m2ts Video Uzantısını Açmak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üst konu olmaya aday bir çalışma olmuş emeğine klavyene sağlık.

vlc de güzel bir player ama ben mpc yi tercih ederim.
  • vlc gzl benim en beyendiğim o bide 264 dosyalarını çalıştırmak için dsp player var dorusu diger oynatıcalar çalıştırıyomu bilmiyom ama bu 264 ü ne vlc ne gom ne clasic hiç biri açlıştırmıyo bs playerı denemdim
  • walla ben k-lite kurdum media player classic daha video açmamazlık etmedi çok şükür harici alt yazı için ayrı olarak bs player kullanıyorum o da çok zorlamazsa yoksa vista da sorun çıkartıyo mendebur player
  • Gom player gibisi varmıdır bee gom candır hayattır(fazla oldu galba ama öyle)
  • rmvb için Real Player kullanıyorum memnunum.
  • hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özzer -- 14 Şubat 2008; 15:22:19 >
  • BS Player kullanmanızı önermiyorum çünkü bu program Ad Ware barındırmaktadır

Ben KM Player kullanıyorum çünkü açık kaynak kodlu, ücretsiz, kendi temel codec'leri ile geliyor , en baba rip'de bile sistem hafızasının %5'ini bile yormuyor , asla çökmüyor , arayüzü Türkçe ve karakter sorunu yok.
  • Yukarı alalım konuyu.
  • ya ben bi anime indirdim [Blu-Ray][1920x1080 H 264] formatlarında hangi playerla açarsam açayım donma oluyo ve alt yazı ses görüntü kayıyo birbirine girio nedeni ne olabilir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ken-chan-!!

ya ben bi anime indirdim [Blu-Ray][1920x1080 H 264] formatlarında hangi playerla açarsam açayım donma oluyo ve alt yazı ses görüntü kayıyo birbirine girio nedeni ne olabilir?

büyük ihtimalle bilgiayarının gücü yetmiyor. İşlemşi kasıyordur(CTRL+ALT+DELETE yapınca performansa bakınca görürsün ne kadar kastığını PC yi). İşlemcin en aşşağı 3.0 çift çekirdek olacak.
  • inşallah pc kastığı içindir çok övügüsünü duyduğum ve başka download linkini bulamadığım bi anime yeni pc yolda gene çalışmazsa gene yardımınıza başvururm teşşekkürler
  • quote:

@F@ruk imzan kural dışı söyleyeyim..Mod/Admin görürse alırsın 1 puan cezayı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.