Şimdi Ara

Hellsing (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
3
Favori
45.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anlaşılan 4. bölüm, 2 bölüme eşit olacak. bu kadar beklettiklerine göre bu kadarıda olsun artık.
  • 56 dakika, ingilizce sub bulamıyorum ama
  • youtube da yeni trailer lara baktımda andersonla alucard ın kapışmasını gördüm kapattım hemen..tadı kaçmasın ne zaman çıkar yahu bunun sub lısı
  • İndirdim ova 4 ü kalitesi filan da iyi ama seyredemiyorum, altyazı hazırlanmamış. O kadar aradım bulamadım, zannediyorum henüz çok yeni.
  • Alalh allah en sonunda allahhhhhhhhÇatladım be kaç aydır,Hele bir de mangasını da takip ettiğimden siz düşünün işkencenin boyutunuArkadaşlar mangayı okuyanlara bir sorum olacak daha önce sordum cevap çıkmadı.Ben malum siteden okuyorum mangasını orada 90.chapterda kaldı.Bayağadır gelmiyo yeni sayısı yayını mı durdu ne oldu bilgisi olan var mı?
  • ova 4 çıktı.bekleyenlere hayırlı olsun. nerden indirebilirim yardım

birde fan sub grubları kesin bu forumları takip ediyordur.bir an önce ova 4 ün çevirisi için çalışmalar başlasın lütfen
  • Bir an önce çevirselerde izlesek ova 4'ü..
  • ovaları nereden indirebilirim?
  • rome linki ararken karşıma hellsing ova 4 cıktı heycan yaptım :D alt yazı cıkmadan indirmem , dayanamam izlerim mazallah =))
  • Bunun fun clubunu kurıcazmı ben hergünm mtv Anime gecesinde izliyorum....
    Açıkcası şimdiye kadar gördüğüm en iyi animelerden...
    Alucard ın ve sir integra hellsingin hastasıyım...Müziklerde çok güzell..Ama neden çok kısaaa yaaaDha fazla izlemek istiyorummmmm
    Basilisk tuttuda bumu tutmadı
  • Arkdaşlar ben yeni başladımda divx planetten alt yazıları buldum burda 3 başlık var ''Herushingu" (2002) yimi indirmem lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YavuzzhaN -- 1 Mart 2008; 14:29:33 >
  • http://www.divxplanet.com/sub/m/1573/Herushingu.html

bu linktekini indircen ama elindeki video nun fps si ne eğer rmvb formatıysa 30 fps olanını indir yoksa uymaz
  • Sub da çıktı hayırlı uğurlu olsun sub çıktı çok iyi değil diyorlar ama idare edermiş. Ovanın linkini veremiyorum torrentlerden indirirsiniz.

Sub ise veriririm sanırım bir şey olmaz; çalışıyor mu bilmiyorum gerçi denemedim.

http://rs370.rapidshare.com/files/95885545/_DR__HELLSING_OVA_IV_SUBS.zip

* lı yer r a p i d share.com
  • Mp4 indirin.

853*480 Görüntü çok güzel.
    Altyazı uyumuda var.
  • http://realitylapse.com/videos/hellsing.php

den indiriyorum divx planettede bütün bölümlerin alt yazılarının bir arada olduğu bi dosya vardı onu indirdim izliyorum şimdi 2. bölüm iniyo
  • 4 OVA güzel değildi.

Birtek Gemideki kızın şarkı bölümüm güzeldi.
  • tr alt yazı çıkmadı demi..ingilizce war ama bekliyemessem izlicem
    edit:yihuuuuuu divx planet da tr si cıkmış saldırııınnnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reppu -- 2 Mart 2008; 16:38:10 >
  • bende suan ova 4 u indiriyom.
  • ben izlemiş bulunmaktayım gayet güzeldi..fakat 1 yıl bekletince daha ii bişey bekliodum yani konu yine aynı yerde..pek ilerlemedi gerçi 1 saatte ne kadar ilerler..hele 8 dk sı binbaşı nın konuşmasıysa
  • Bende OVA 4'ü biraz önce izledim beklediğim gibi çıkmadı biraz daha fazla aksiyon olabilirdi sonunuda tam yerinde kestiler
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.