Şimdi Ara

Hecarim'mi,Kha'zix'mi,Rengar'mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hecarim-Kha'zix-Rengar üçlüsünden birini almak istiyorum.Hangisili tavsiye edersiniz?Şampiyonların yanına çeşitli sorularda sordum,onları cevaplarsanız ne mutlu bana

Hecarim çok hızlı hoşuma gidiyor.Nasıl oynanır hangi eşyalar alınır,rünler-kabiliyetler ne çeşit olur?
    -----------------------------------------------
    Kha'zix Solo,mid,jungle gidebiliyor sizce nerede oynamalıyım?Kombosu nedir?Eşya-rün-kabiliyetler nasıl dizilir?
    -------------------------------
    Rengar'da Kha'zix gibi,solo ve jungle oynanabilir.Nerede oynamalıyım?Kombosu nedir?Eşya-rün-kabiliyet nasıl dizilir?

Evet,hangisini bana önerirsiniz?

Not:Jungle ve soloda çok iyi değilim ama yavaş yavaş öğreniyorum.

Mobafire'den bakıpda oynayabilirdim ama burada bu şampiyonlarla aylarca oynayıp ustası olanlar var onlara danışmak istedim o yüzden bu konuyu açtım

• Benim arkadaş her maç Rengar yada Heca alıyordu jungle için, çoğu maçı kazanıyordu hatta bir ara Heca ile oynuyordu karşı takım dk 20 sur veriyordu.

Ben sadece tavsiye verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hecarim jungle oynuyordum. Full tank itemleri cıkıyorum

• heca ulti nerfinden sonra bi türlü alışamadım.(daha öncesindede alışamamıştım aslında)
    rengar çok yakında ölecek.
    kha zix al.mecha skinini aldıktan sonra tekrar khazix aşkı doğdu içime

• Rengar OP ama Kha'Zix'de çok iyi ve daha zevkli sen karar ver.

• Rengar'a Ghost+Smite. GG WP Rengar OP OMG NERF PLS ½£$1ING RIOT.
  • Hecarim tavsiye eden olmamış Rengar ile Kha'zix eşit gibi.Rengar yine değişecek ölecek falan deniliyor,Kha'zix ise gayet iyi durumda gibi gözüküyor.Kha'zix'e yakın gibi hissediyorum kendimi.Sanırım ondan alırım.Yinede birkaç tavsiye daha beklerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kha Zix al.İlk Q sonra E evolve et son evolve a sen karar var ben çoğunlukla R yapıyorum.Eğer iyi kastıysan ve adam yalnızsa (pasiften dolayi)E ile uç adama Q at sonra bi kaç normal vur ölür tabi tank değilse
  • quote:

Orijinalden alıntı: osminyum

Kha Zix al.İlk Q sonra E evolve et son evolve a sen karar var ben çoğunlukla R yapıyorum.Eğer iyi kastıysan ve adam yalnızsa (pasiften dolayi)E ile uç adama Q at sonra bi kaç normal vur ölür tabi tank değilse

Build-Run-Kabiliyet konusunda ne yapiyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

quote:

Kha Zix al.İlk Q sonra E evolve et son evolve a sen karar var ben çoğunlukla R yapıyorum.Eğer iyi kastıysan ve adam yalnızsa (pasiften dolayi)E ile uç adama Q at sonra bi kaç normal vur ölür tabi tank değilse

Build normal assassin itemleri (onları da biliyosundur :D) runler, kırmızılar armor pen sarılar armor maviler mr büyükler ad.ben masteriesleri 21-9-0 yapıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

quote:

Build normal assassin itemleri (onları da biliyosundur :D) runler, kırmızılar armor pen sarılar armor maviler mr büyükler ad.ben masteriesleri 21-9-0 yapıyorum

Sağolun hocam

• hecarim tank çıkılır.ultisi TFler için bire bir. bildiğin kazandırıyor TF yi.jungle oyna zaten ne kadar az damage atsanda adamın üzerine koştuğunda çekinip kaçıyor o sırada bitirceksin işi.
    kha'zix bence zevkli ve farklı bir champ top ve jungle da viable .q su zaten CD si düşük ve fena vuruyor.mana derdi olmasa birde
    rengar:ölüsü bile kill alabiliyor.topta viable jungle da oluyor ama 6 dan önce gang biraz sıkıntı oluyor.oyun başı iyi damage atıyor ama oyun sonu CD si düştüğü için daha tehlikeli oluyor.ayrıca biraz çakal oynamanı tavsiye ederim kaçanı ultiyle al feedlen sonra zaten durdurulamıyor.
    not:rengar rework alacak durumu ne olur bilinmez alma şimdilik bence op ta olabilir çöpte.
  • Rengar kesinlikle. Aşırı zevkli oynaması ve oldukça da güçlü. Kolay kolay öldüremezler, gerçi öldürseler bile oynamaya devam ederim. Oynamamın nedeni OP olması falan değil çünkü
  • Saglam hecarim jungle oyun kazandirir. Khaxix de gayet viable. Ama earlyde akilli oynaman gerek cunku topta ve midde seni cidden zorlayacak rakiplerin olacak, kirilgansin ve damagein dusuk. Jungle ise guzel donse de dedigim gibi earlyde hp kaybetmenolsun counter jungle yemen olsun bu gibi durumlarda oyundan dusebilirsin. 11 lvlde q ve e evolve etmissen ve sag salim farm yaptiysan akmaya baslarsin. Ama sunu soyleyim kha lanede cok daha rahat kasiliyor ve jungleda daha tanky herolarin kullanilmasi bence su anki metada daha dogru. W nerfinden sonra da w okadar cok kullanmadigimdan ben manamune kasmiyorum onun yerine mom randuin warmog vs kasiyorum kirilganlik da azaliyor cok hos oluyor. Sonuc olarak ben kha derim, yalniz iyice ustalasman gerek.

• Mobility olarak Kha'zix oyunun bir numaralı şampiyonu açık ara.(Tavşan gibi zıplayabiliyorsun,zira böyle ilk oyunlarımdan birinde Quadra Kill attım.)
    Rengar gerçekten çok farklı bir şeydir,oynamayı bilirsen single target olarak en çok vuran yeteneklerden birine sahip.Ayrıca sustaini az olmasına rağmen W ile bunu giderebiliyor.
    Hecarim,jungle'ın krallarından biri bence,özellikle belirtmek istediğim:E ile wraithlerin oradaki duvardan felan da geçebiliyor,tavsiye ediyorum sonuna kadar.
  • Kesinlikle Rengar.İçlerinde en severek oynayacağın karakterde o olacaktır muhtemelen.
  • kha yı çok severim bazen imba lıgı tutabiliyor ama blue farz mide zed,kennen gibi champlar gerekebilir yada bi tear çıkarsın ama 700 gold
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHLD

Kesinlikle Rengar.İçlerinde en severek oynayacağın karakterde o olacaktır muhtemelen.

rengar hem öğrenmesi zor hemde rework ihtimali var şimdilik almasını tavsiye etmem konuyu açan arkadaşın. bence hecarim al jungleda viable oyunu taşıma potansiyeli var
  • Bana göre oynanış açısından;

Kha'Zix > Hecarim > Rengar
  • rengar s3 metasına göre out of game bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.