Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (743. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.748
Cevap
72
Favori
674.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 741742743744745
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • desteyi kopyala direk rank 3 e gelirsin demek cok utopik ve komik. superjj, mryagut rogue ile legend oluyor. Legend olduklari desteyi kopyalayip yapistirin oynayin rank 3 gelin helal olsun derim. Ben yillardir; daha gvg bile gelmemisti o zamanlar superjj'in malygos destesini kopyalamistim gadgetzan 5 manaydi siz dusunun. O desteyle baya oynadigimi hatirliyorum en fazla 4 e cikabilmistim ama adam o desteyle hem euda hem nada birinciydi ama destesi pek meshur degildi cunku o zamanlar 100 200 izleyi vardi. Iste o zamandan beri ladder kastigim her sezon bu adamlarin rogue destesini bakip.(eskiden hyped vardi birde bana rogue u sevdirmisti ama sonra yok oldu o.) bakip roguela kasmaya calisirim ama olmaz genelde ayni verimi alamam. 4-5 arasi birseye gelip bildigim decklerden devam ederim. Desteyi kopyalamakla is bitmiyor mulligani var bunun rakiplerin destesini bilmek var. rank 5'e gelmekte pek birsey yok streakla iyi bir desteyle gelirsiniz ama 5'den sonra ilerlemek ciddi anlamada ladder tecrubesi istiyor oyle kolay degil. En basitinden thjis 34-4 gibi bir win-rate ile patron warriorla 5 den legend oldu. gordugum en hizli legend serisi olabilir. 14 nisanda bakin izleyin isterseniz. ben bugun aynisi kopyaladim 3 saat oynadim anca 12 den 8 e geldim. cunku daha once patron oynamadim desteyi eslesmelerde neye dikkat etmem gerektigini bilmiyorum.

    Edit: Ozetle deste op olmadigi surece bir meta deckinin diger meta deckine gore ladder tirmanma hizinin sizin o desteyi ne kadar iyi oynayabildiginizle alakali oldugu dusunuyorum. kagit ustunde tier 2-3 deckidir ama adam tier 1 bir decke gore daha hakimse tier 2-3 deckle daha hizli tirmanir. sahsi gorusum. katilmayabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 19 Nisan 2016; 15:08:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • NDS kullanıcısına yanıt
    GvG öncesinde başlamıştı HS Editörlerinin oyunda daha fazla "RNG" istediğine dair söylemler. Gelen her patch'te de dozu daha da arttırarak devam etti.

    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=99586891

    Ekleme:

    Ben Brode, Ironbeak Owl ve Big Game Hunter'ın Classic Set'e uygun olmadığı söylemiş. Şu aşamada GvG'ye dahil ederler mi bilmiyorum lakin uzun vadede Standart mod için bu kartları göremeyeğimiz kesinleşti.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • RNG yi daha da coştururlarsa hearthstone cerezlik eğlencelik bir oyun olmaya mahkum olur benim açımdan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni 1'lik Legendimiz çok orjinal olmamış mı? RNG'i sevmeyebilirsiniz ama kart oyunlarının temeli zaten bu. 30 Kartın geliş şekli direk elinizi, oyununuzu belirliyor

    Owl ile BGH konusunda neden bu kadar takıntılılar anlamıyorum. Her destede varlar diye nerflemek veya değiştirmek gerekmiyor ki?
  • DgnByz kullanıcısına yanıt
    Ben Brode'a göre Bgh ve Owl classic sette olmayacak kadar dengesizler. Sadece standarttan çıkartırlarsa dust'ımızı geri alamayız.

    Bana kalırsa Bgh'i 5mana yapsınlar. Tamamen yok ederlerse ortalık giant'lardan geçilmez, her destede 2 faceless manipülatör olur, her oyun min. 15dakika sürer. Tavern brawl gibi bir oyun oynarız.

    Bazı forumlarda bu iki kartın Wild mod kartlarıyla takası konuşuluyor. Loatheb, Healbot, Chow, Belcher gibi kartları görmek isteyen birçok kişi var. Neler olacağını bir hafta içinde öğreneceğiz gibi.

    Dr. boom yüzünden meta yüzü görememiş bir çok kart var mesela ve hepsi güzel dizayn edilmiş. (Troggzor, Sneed, Juggernaut vs.) Bu kartlar standartta olmayınca resmen harcanmış oldular. Bu gelişmeler her kartı metaya sokmaya çalışan Blizzard'ın istediği şeyler değil ne yazıkki. Piloted Shredder geldi, metada görmediğimiz 2drop ları görür olduk. Bu yüzden "random" sistemini seviyorum. Koleksiyonu oyuna getiriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yeni 1/1 kartı çok beğendim ben. Her destede kullanılabilir sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ercello

    En sonunda statları da random, yapacağı şey de random komple random bir kart çıkarsınlar da rahatlasınlar.


    Hah! Nası tahmin etmişim Geberiyorlar RNG RNG diye sonunda dediğimi yapıp rahatlamışlardır umarım son gelen kart ile de bir süre rahat ederiz belki.
  • Blizzard otursa bütün kartları baştan ele alıp tüm kartları tamamen olmasa bile çok yakın bir dengede yapsa ne güzel olurdu. Legendary %15, epic %10, rare da %5 ekstra güçlü olabilirdi mesela. Diğer basic ve common kartlar da birbirine eş değerde güçlü olabilirdi. Çünkü ortada bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum ben, kartlar dengeli değil gibi. (hem update ile gelen kartlar hem de klasik kartlar için kısaca tüm kartlar için geçerli bu söylediğim)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UstaUser -- 19 Nisan 2016; 9:54:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UstaUser

    Blizzard otursa bütün kartları baştan ele alıp tüm kartları tamamen olmasa bile çok yakın bir dengede yapsa ne güzel olurdu. Legendary %15, epic %5, rare da %5 ekstra güçlü olabilirdi mesela. Diğer basic ve common kartlar da birbirine eş değerde güçlü olabilirdi. Çünkü ortada bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum ben, kartlar dengeli değil gibi. (hem update ile gelen kartlar hem de klasik kartlar için kısaca tüm kartlar için geçerli bu söylediğim)

    Imkansiz o kadar karti dengelemek. Adamlar daha boomu challangeri dengeleyemedi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sezon pek oynayamamıştım. Dün akşam bir gecede rank 8 e geldim. Ben mi şanslıydım, yoksa gelenler mi kötüydü anlayamadım. Daha önce bir gecede bu kadar hızlı çıkmamıştım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkEternal

    Bu sezon pek oynayamamıştım. Dün akşam bir gecede rank 8 e geldim. Ben mi şanslıydım, yoksa gelenler mi kötüydü anlayamadım. Daha önce bir gecede bu kadar hızlı çıkmamıştım :)

    Hangi desteyle oynadığınada bağlı o durum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    Hangi deste ile oynadın hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UstaUser kullanıcısına yanıt
    Hızlı olsun diye kendim bir Aggro Paladin destesi yaptım. Metaya falanda hiç bakmadım ama biraz uyum sağladı sanırım :)
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    Acaba desteyi paylaşabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KKochaKK kullanıcısına yanıt
    Bgh ile Owl her deste için banko kartlar. Swap düşünülen Loatheb, S.Belcher ve diğerleri de oyundaki eksikliği gidermek adına zamanında "nokta atışı" tasarlanan kartlar. Dr.Boom veya Challenger gibi süperdengesiz kartlardan ötürü bu kartları da kaybetmek saçma olacak. Bakalım nasıl dengeleyecekler merakla bekliyorum.
  • UstaUser kullanıcısına yanıt
    Şimdi işteyim, akşam girebilirsem oyuna paylaşırım.
  • DgnByz kullanıcısına yanıt
    Bgh giderse tüm oyunun çehresi değişir valla onun olup olmaması birçok kartın desteye girişini veya girmeyişini etkiliyor. Bambaşka bir dönem olur gibime geliyor, Bgh'ten önce ve Bgh'ten sonra şeklinde :)

    Yeni gelen kartlardan en nasibini alamayan class'ın Paladin oluşu, acaba Bgh gidecek diye mi diye düşündüm şimdi...
    Çünkü Bgh'ın olmadığı bir dünyada onun yerini en etkili dolduracak minionların Paladinde olduğu kanaatindeyim. (Aldor Peacekeeper ve Keeper of Uldaman)
  • Knife Juggler bence halen oyunun en güçlü kartlarından biri, ne zaman nerf gelecek bu karta
  • KKochaKK kullanıcısına yanıt
    Oyunda mevcut kartların %60'ının neredeyse hiç oynanmadığı maalesef yazdığınız üzere gerçek lakin 30 kartlık deste, toplamda 30 HP mekanikleri sabit olduktan sonra bu durumun hiçbir düzenleme ile değişebileceğini düşünmüyorum.

    Standart mod için de aynı şey olacak; meta her zaman çok kısıtlı destelere ve bu desteleri oluşan kartlara mahkum kalacak. Daha fazlasına, farklı deste tiplerine ve oynanmayan diğer kartlara gerek bırakmıyor çünkü oyun mekanikleri.


    Evvela Blizzard tarafından oyunlar Late'e taşınıp, yüksek cost minionlara imkan verilmek isteniyorsa eğer BGH'ye nerf getirmekten, Manasını arttırmaktan da ziyade bu şekilde Classic setten komple çıkararak sadece Standart moddan uzak tutmalarının isabet olduğunu düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 741742743744745
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.