Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (672. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
690.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 670671672673674
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    edwin vancleef
    malganis
    loatheb
    maexna
    slyvanas
    chillmaw
    dr boom
    ragnaros
    icehowl
    nozdormu
    ysera
    deathwing

bunlardan hangileri dustlamalı ve yeni ne craft etmeliyim?
  • 123321123321 kullanıcısına yanıt
    İcehowl u dustlayıp justicar trueheart yapabilirsiniz. Hatta belki nozdormuyuda. Çok çöp olmadığı surece bence legendaryleri toz yapmamak iyi olur çünkü 1200 dust var yapmakla tozlamak arasında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123321123321

elimdeki legendary kartlar
    edwin vancleef
    malganis
    loatheb
    maexna
    slyvanas
    chillmaw
    dr boom
    ragnaros
    icehowl
    nozdormu
    ysera
    deathwing

Icehowl ve nozdormu bence direk cop. deck yapacagim dust lazim diuorsan -ben senin yerinde olsam- deathwing ve chillmawi dustlardim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 123321123321

elimdeki legendary kartlar
    edwin vancleef
    malganis
    loatheb
    maexna
    slyvanas
    chillmaw
    dr boom
    ragnaros
    icehowl
    nozdormu
    ysera
    deathwing

İcehowl ve nozdormuyu öncelikli olarak dustlayabilirsiniz. Yetmezse deathwing ve chillmaw ikinci sırada gelir. Nadir de olsa bu kartları kullananlara rast geliyorum rankedda.. Chillmaw board kontrolde iyi iş görebilir. Diğer bütün kartlar kullanışlıdır ve tozlanmamalı diye düşünüyorum.. Bu arada toza çevrilemeyen kartları bile yazmışsınız ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: DsLite yardım

Turn 2'de Dr.Boom oynamak kadar riskli bir şey yok bgh yersen sen concede veriyosun yemezsen adam :D

Turn 2 'de boom nasıl oluyor yav?

Bir de şu morloc paladinlere her seferinde yeniliyorum istisnasız. Neler yapılabilir bu desteye karşı? Anti destesi nedir?
  • @JUSTTMAX yorumunuz icin teşekkürler @Mithrandir. Yorumunuz icin teşekkürler
    @xLordRealx Yorumunuz icin teşekkürler , kartlari yazarken loatheb maexna araya kaynamış simdi farkettim ben de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123321123321 -- 24 Ocak 2016; 22:18:07 >
  • xLordRealx kullanıcısına yanıt
    Anti destesi yok gibi. Aggro desen 5 6 tame heal karti var , combo desen yine cani inmiyor. Kontrol olarak priest entomb ile kazanma sansi var bir de warriorun erkenden justicar ile 60 70hpyapmasi. Baska turlu yenemiyorsun.

Board clear heal minyon her sey var destede

• Bir ben beceremiyorum herhalde Murlocları. Dün 5ten 7ye düştüm. %90 Secret Paladin %10 facesahaman geldi ama. Bir tane face shamana 2 healbot + 2 lay on handse rağmen burstledi :S
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Face shamana karsi 0 win rateim var harhalde. Hicbir deck ile yendigimi hatirlamiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DsLite yardım

G3 ü bırak ben G3 Beat de oynuyorum. Menüde açılışta kasmalar çok oluyo. Oyun içinde de kasma var ama az bişey. Sana tavsiyem Greenify yükle. Yüklemeden önce her maç oyun kendini kapatıyodu yükledikten sonra rahat rahat oynuyorum artık.

Ben anladım bu oyunu millet ya pc de yada ipad de iphone da oynuyor. Android de bir sorunu var oyunun ağır ve hafif kasmalı
    O söylediğin uygulamaya bir ara bakarım
  • Arkadaşlar şuanki metada freeze mage mi yapmak daha doğru olur patron mu? 1600 dust biriktirdim, freezede sadece thalnos eksik, patronda da grommash. Hangisini yapmamı önerirsiniz?

• nlbrkknr kullanıcısına yanıt
    Rogue da oynuyorsan thalnos ama control warrior da oynayacaksan grom bence.

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Chillmaw dustlanır mı yahu ? Ben craftlamayı düşünüyorum adam dustla diyor

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Rogue oynuyodum da aggrolara karşı sıkıntı çektiğim için pek tercihim değil. Özellikle secret paladin ve zooyu yenebilceğim bişiler lazım
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Ben olsaydim dustlardim ya. Sevmiyorum karti.

• quote:

Orijinalden alıntı: nlbrkknr

Arkadaşlar şuanki metada freeze mage mi yapmak daha doğru olur patron mu? 1600 dust biriktirdim, freezede sadece thalnos eksik, patronda da grommash. Hangisini yapmamı önerirsiniz?

Patron yap. Grommash'ı tüm warior destelerinde kullanabilirsin. Rush metası hakim olduğundan freeze mage oyunda tutunamıyor.

Chillmaw'ı dustlarsan büyük hata yaparsın. Tüm dragon destelerinde kullanabileceğin bir kart. Warior, warlock, priest gibi classlarda dragon destesi yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 25 Ocak 2016; 14:58:27 >
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Icehowl ve nozdormuyu dustladım chillmaw duruyo kenarda.
    Bu arada justicar craftladim guzel kart gerçekten aggro destelere concede verdirebiliyor

• Beyin fırtınaları yapalım adamlar belli basmış parayı leg leri doldurup kazanıyolar çokta iyi oynamış gibi artislik yapıyolar çıldıracam yemin ediyorum bi kaşık suda boğarım böyle adamları elimden gelse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni legendary kartım. Çok beğendim önünde bi taunt falan olunca durdurulamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

hocam loatheb'i kesinlikle dustlayın

Yaptım hocam eyvallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 670671672673674
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.