Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (673. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
690.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 671672673674675
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu pek oynayan biri değilim. Face shamana bir kere denk geldim ya combo druid oynuyodum ya da görev için yaptığım druid destesiyle oynuyodum healları kendime bastım ve rahatça yendim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al akir var dustlayayimmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: arif007bond

Al akir var dustlayayimmi ?

Al'akir deme, lazım olur
  • yeni başlayanlar konumuz vardı, yeni başlayan arkadaşlar keşke orada yapsa konuşmalarını, yanlış anlamayın sorularına cevap veririz ama garip garip yazılar bu konuda olmuyor.
    Ayrica diğer konunun kullanılması yeni başlayan herkes için çok daha faydalı olur.
  • Oyunda basic deck'le oynamak gerçekten çok zevkli ama daha sonra işler custom deck seçimine gelince çok zorlaşıyor. Ne seçeceğine karar vermek çok güç gerçekten. Solo oynarken kazanabiliyorum ama arenada 2 maç yaptım ikisinde de yenildim. Biraz zor gerçekten ama tek gerçek var mobil oyunlar içinde bambaşka bir dinamiğe sahip bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pengarox

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

Yeni legendary kartım. Çok beğendim önünde bi taunt falan olunca durdurulamıyor.

nerden çıktı hocam bu classic desteden mi?
  • adventure'ye başlamaya karar verdim sizce hangisiyle başlanmalı gözüme blackrock güzel gibi geldi
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Bıktım artık arenada böyle olmasından yahu kaçıncıya oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcv321 -- 3 Eylül 2022; 17:6:0 >
    Kartların önem sırasına göre yazarsam,

1. naxx ilk 2 wing (belcher, loatheb, haunted creeper)
    2. brm ilk wing (thaurissan)
    3. naxx kalanı (mad sc, deathlord, zombie chow)
    4. loe (reno, brann, dark peddler, entomb vs.)
    5. brm kalanı (dragon ağırlıklı ama önemli class kartları mevcut)

3 ve 4ü ihtiyacın olan kartlara göre yer değiştirebilirsin. Genel olarak bakarsak loe daha fazla kart verdiği için kullanışlı kart miktarı da daha fazla, ama uzun vadede oynayacaksan mutlaka hepsini açman lazım çünkü gereksiz bir tane bile wing yok. Wing kartları kötü olsa bile class challengelarda illa olmazsa olmaz bir kart bulunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatty_boy

3 ve 4ü ihtiyacın olan kartlara göre yer değiştirebilirsin. Genel olarak bakarsak loe daha fazla kart verdiği için kullanışlı kart miktarı da daha fazla, ama uzun vadede oynayacaksan mutlaka hepsini açman lazım çünkü gereksiz bir tane bile wing yok. Wing kartları kötü olsa bile class challengelarda illa olmazsa olmaz bir kart bulunuyor.

nax brm'den daha önemli diyorsun yani bende blackrock'un hepsini açıp dragon ağırlıklı bir deste düşünüyordum mage'e ama şimdi sen naxx'da önemli diyince kafama karıştı.Böyle karışık gitmek mi daha mantıklı yoksa başladığım adventure'yi bitirmek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

nax brm'den daha önemli diyorsun yani bende blackrock'un hepsini açıp dragon ağırlıklı bir deste düşünüyordum mage'e ama şimdi sen naxx'da önemli diyince kafama karıştı.Böyle karışık gitmek mi daha mantıklı yoksa başladığım adventure'yi bitirmek mi?

Zatn mage oynayacaksan mad scientist lazım her türlü.

Dragon mage çok gereksiz olur. Tempo oynarsın, onda da brmde bulunan flamewaker gerekli. Önem sırasında brm en altta aslına bakarsan sırf thaurissan için ilk wing şart ondan sonra diğer adventureları açtıktan sonra bence brmyi tamamla. Ben zamanında naxx ilk 2 wing açıp daha sonra tek tek kasmanın amelelik olduğunun farkına vararak parayı bayılıp açtım hepsini mecbur. Bir arkadaşın enparasını kullanarak google playden aldım baya ucuza geldi.
  • quote:

Dragon mage çok gereksiz olur. Tempo oynarsın, onda da brmde bulunan flamewaker gerekli. Önem sırasında brm en altta aslına bakarsan sırf thaurissan için ilk wing şart ondan sonra diğer adventureları açtıktan sonra bence brmyi tamamla. Ben zamanında naxx ilk 2 wing açıp daha sonra tek tek kasmanın amelelik olduğunun farkına vararak parayı bayılıp açtım hepsini mecbur. Bir arkadaşın enparasını kullanarak google playden aldım baya ucuza geldi.

tamam saol bilgi için şuan elimde tam 45 tl var oyuna yatıracağım daha da yatırmayı düşünmüyorum.Ya leage of explorer full adventure alıp ordaki 45 kartı alıcam ya da senin dizdiğin sıraya göre ilk 2 naxx ve ilk brm her biri 15 'tlden o üçünü alıcam.Hangisini tercih etmek mantıklı ondan sonra kendim gold kasıp diğer wingleri açmaya çalışıcam

Para vereceksen bölüm bölüm alma çünkü daha pahalıya geliyor. Loeyi komple alıp sonra 2 naxx ve 1 brm açabilirsin goldla. Ama dediğim gibi classına göre. Renolock, control priest falan oynamayacaksan loeyi arka plana atabilirsin.

• quote:

Para vereceksen bölüm bölüm alma çünkü daha pahalıya geliyor. Loeyi komple alıp sonra 2 naxx ve 1 brm açabilirsin goldla. Ama dediğim gibi classına göre. Renolock, control priest falan oynamayacaksan loeyi arka plana atabilirsin.

yok usta zaten dediğin renolock control falan ne bilmiyorum yeni sayılırım oyunda :D Mage warrior ve priest 'le oynayabileceğim güzel kartlar arıyorum işte.O zaman leo'yu komple alayım geriye 2100 gold'la da o dediğin şeyleri 2 nax 1 brm açarım.Yalnız 2100 gold nasıl birikicek bilmiyorum günlük max 70 falan kazanıyorum classic wing'deki adamları yener yenmez kartları veriyor dimi heroic moduna falan gerek yok?

Tgt packlerinden düşüyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: arif007bond

quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

bugün kendime adventure almak için şöyle bir fiyatlara bakıyım dedim 50 tl'leri görünce şok oldum ne kadar pahalı la?Mesela 41 tl'lik adventure var 45 tane kart geliyormuş.Bunu almaya değer mi şimdi örnek 3 tane kart koymuşlardı bilgiye öyle ahım şahım kartlarda değildi.Bir tane adventure mu almak mantıklı yoksa kart destesi almak mı?

enpara ile 25 liraya alabiliyorsunuz. bakin derim baya hesapli oluyor o zaman.

Detaylandirabilmeniz mumkun mu ?

enpara yazin hocam internete gerekli bilgiyi bulabilirsiniz. googleplay uzerinden 50 liraya kadar olan harcamanizin yarisini enpara size geri veriyor. telefon uzerinden alirsaniz macerayi googleplay uzerinden aliyorsunuz. androidde 52 lira falan sanirim 25 ini en para size verdigi icin 27 liraya falan geliyor macera

Heroic mod sadece kart arkaligi verir yapmaniza gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

quote:

Orijinalden alıntı: DsLite yardım

G3 ü bırak ben G3 Beat de oynuyorum. Menüde açılışta kasmalar çok oluyo. Oyun içinde de kasma var ama az bişey. Sana tavsiyem Greenify yükle. Yüklemeden önce her maç oyun kendini kapatıyodu yükledikten sonra rahat rahat oynuyorum artık.

Ben anladım bu oyunu millet ya pc de yada ipad de iphone da oynuyor. Android de bir sorunu var oyunun ağır ve hafif kasmalı
    O söylediğin uygulamaya bir ara bakarım

Lg g4 ile hiç takılmadan oynayabiliyorum. Ram ve gpu gereksinimi fazla oyununun sanırım.

• Son günlerde iyice dikkatimi çektiği için bilgilendirme geçme gereği duydum ki, Donanım Haber forumlarında Hearthstone hesap ve içerik satışları yasaktır. Konu açmak ya da mevcut konulara yazmak suretiyle ısrarla ilan spamı yapılması durumunda, ilgili üyeye bölüm uzaklaştırması verilir. Bu hususa biraz daha dikkat.
  • 
Sayfa: önceki 671672673674675
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.