Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (670. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni başlayan arkadaşların bilmediği veya dikkat etmediği ufak ama hayat kurtaran bir bilgi paylaşmak istiyorum,board dikkatini kaçıranların işine yarayabilecek birşey.

End Turn Butonu eğer sarı yanıyor ise kullanılmamış mananız,oynanabilecek durumda olup da oynamadığınız kartınız yada boardda olup da atak yapmadığınız minionunuz vardır.

End Turn Butonu eğer yeşil yanıyor ise tüm mananızı kullanmış ve bütün ataklarınızı yapmışsınızdır.

Bunun yardım eden yanı ise şu çoğu kişi shredder,sky golem gibi minion çıkaran kartlarla atak yapıp yada paletress gibi kartları oynayıp heal atıp end turn basıyor sonra ise "öff charge geldi bak unuttum,vurmadım." gibisinden yakınıyor,sadece bu saydığım kartlar da değil recombobulator,deathlord,bane of doom vb. gibi sizi bu hataya düşürebilecek birçok kart var.Eğer buton yeşil ise atak yapacak minionunuz yoktur,sarı ise boardda atak yapmadığınız minionunuz olduğuna işaret eder bu da büyük ihtimal chargelı bir minion geldiğine işarettir.Minion boarda düşmeden butona bakıp charge minion gelip gelmediğini anlayabilirsiniz,2 saniye bekleyip ne geldiğine bakarım bu ne biçim bilgi diyebilirsiniz ama inanın beklemeyip direkt end turn yapan çok kişi var :)

2 gün içinde 4-5 arkadaş oyun içinden buton renklerinin olayı nedir diye sordu bende bilmeyenlerin olabileceğini düşündüğümden yazma gereği hissettim.Her ne kadar ufak bir bilgi olsa da oyundaki çoğu bilgi kadar yararlı olduğunu söyleyebilirim,çünkü o 1 charge minionla atak almak/almamak oyunun gidişatını belirleyebilir.Umarım dikkatini veremeyen veya aceleciliğinin kurbanı olan arkadaşların işine yarar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 21 Ocak 2016; 14:43:01 >

• 3 maçta 4 king krush yedikten sonra packten onyxia çıktı. Ragnaros, Ysera, Alex, Dr.Boom var onyxia bi işime yarar mı yoksa toz yapayım mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DsLite yardım D kullanıcısına yanıt
    Bazı druid deckleri ve dragon warrior deckinde kullanılıyor. Hayırlı olsun, kalsın bence kötü bi kart değil.
    ihtiyacın varsa toz yap işine yarayacağını düşünmüyorum

onyxia kullanılan deckler fantezi tarzındaki çok az oynanan deckler ona gelene kadar sahip olmanız gereken birsürü kart var,tozlayın gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 21 Ocak 2016; 22:15:40 >
  • The dream
  • arkadaşlar şu resimleri PNG değil de JPG olarak yükleyin ya açılmıyor 1 saat kastırıyor resmen forumu :D
  • Lg G3 de oyun kasıyor hafiften ama iPad Air de yağ gibi akıyor. Mobil oynayanlar telefonda sorun yaşıyormusunuz kasma gibi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Lg G3 de oyun kasıyor hafiften ama iPad Air de yağ gibi akıyor. Mobil oynayanlar telefonda sorun yaşıyormusunuz kasma gibi ?

Hocam efekt patlamasi yasandiginda her telefon kasar bence. Normalde kasmiyoe bende.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    ipad ile kıyasladığımda oyundan soğuyorum resmen, iPad şu hali ile Pc den de iyi ama telefonda dediğin gibi efekt girdiğinde çok hafif bir kasma oluyor birde card sayfa geçişleri ağır geldi.
    Optimizasyon sorunu değilse bendeki G3 ün hakkı değil oyun diyeceğim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

ipad ile kıyasladığımda oyundan soğuyorum resmen, iPad şu hali ile Pc den de iyi ama telefonda dediğin gibi efekt girdiğinde çok hafif bir kasma oluyor birde card sayfa geçişleri ağır geldi.
    Optimizasyon sorunu değilse bendeki G3 ün hakkı değil oyun diyeceğim artık

Opt. Ile alakasi var bence. Hs den 10 kat daha guclu oyunlar oynayabiliyorsun sonucta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunda bir şey dikkatimi çekiyor. Aslında mantıksızlık, ne olursa olsun hero ya vur şeklinde oynuyor herkes, masadaki kartları kimse sallamıyor. Yani masada yenik adam ama ne olursa olsun masayı dağıtmayı değil hero ya damage verme hedefinde defansif oynayan kimse göremiyorum. Bu stratejinin mantığını çözen beri gelsin, yani rakip çok şanslı her türlü götürürüm yenerim mantığı ile sonraki kartlara çok mu güveniyor çözemedim.
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    Zaman zaman agro oynayanların çok olduğu dönemler oluyor oyunda, şu sıralar da bu böyle bir dönem ama geçen dönemden sonra fazla ara olmadı. oyunun yapımcıları agro oyun stilini baltalamaya çalışıyorlar ama henüz tam başaramadılar. ben de kontrol oynamayı severim ama karşımdaki deli gibi heroya saldırdığında bu karşı strateji uygulamak gerekli. sana anti agro desteler lazım kardeşim.
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    rakibin olayı o zaten control destesi yapmamış birinden control tarzında oynamasını bekleyemezsin,o yüzden board odaklı control deckleri var oyunda.Deckini biliyordur boardda zaten gerideyse canlı çıkacağı tradeleri alabileceğine inanmıyordur,her deckten board kontrolü sağlamasını bekleyemezsiniz maalesef uğraşsa bile lehine fark yaratacak kartları yoktur deckte,o yüzden control deckleri var zaten.Masada yeniksin kalan kartlarında o boardı temizleyebilecek bir kart yok sadece damage kartların veya oyunu çevirebilecek 1-2 kartın kalmışsa anca (tirion/ragnaros vb. kartlar ) face gitmek yerine trade almaya başlamak yenilgiyi kabul etmek zaten.Bende onaylamıyorum tabiki herkesin yüze odaklı deckler oynamasını fakat control deckleri dışındaki decklerden de full board kontrolüne odaklanmasını bekleyemezsiniz,midrange/aggro deckleri bir süre sonra ellerindeki boarda efekt edebilecek spell veya minionlar bittiği için yüze gitmeye mahkumdur zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 22 Ocak 2016; 17:20:41 >

• #ArenaWarriorsMatter YENİDEN !!
    www.heartharena.com
    Warrior Arena Run - HearthArena
    http://www.heartharena.com/arena-run/vxp3b5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcv321 -- 22 Ocak 2016; 21:42:05 >

• Günlük görevlerden wach and learn görevi geldi. Bi arkadaşımın maçını izlemem gerekiyor. Yardımcı olmak isteyen varsa beni ekleyebilir mi acaba bedava pack alacam. Paxvobris#2190 battletag

• Görevi yaptım pack aldım tesekkurler arkadaşlar. Çok hizlisiniz gerçekten:) Eklemek isteyenler ekleyin oyunda yeniyim izleyip bişeyler kaparim belki sizlerden

• quote:

Orijinalden alıntı: nlbrkknr

quote:

Orijinalden alıntı: asdasd4441

Gecen bi arena giriyim dedim gayet orta halli bir deckle 2-3 bitirdim.kaybettigim 3 macta da rakip bir combo yapti agzim acik kaldi yeminle.priest geldi naga sea witch mind control yapti ustune 3 leper gnome oynadi :D sonra mage geldi bloodmage thalnos master of ceremonies atti boarddu aldi falan saka gibiydi yahu hala kendime gelemedim

Az önce druidin birinden 9.manada fon+savage roar ile tam lethal yedim. Hala şaşkınım.

Bugün Edwin van der sar'ın maçını spectrate ediyorum arenada rakibin biri 3 tur arka arkaya tirion, eadric the pure ve bgh düştü. Şahit kendisi :)

Sonrasında ne oldu dersiniz... Yenme ihtimali varken adamın işi çıktı heralde.. birkaç tur oynamayınca aldı bizim oğlan :)

• G3 ü bırak ben G3 Beat de oynuyorum. Menüde açılışta kasmalar çok oluyo. Oyun içinde de kasma var ama az bişey. Sana tavsiyem Greenify yükle. Yüklemeden önce her maç oyun kendini kapatıyodu yükledikten sonra rahat rahat oynuyorum artık.

• Böyle birşey varmış ben hazırlamadım, oyunu da çok bilmem.

• 
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.