Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (668. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 666667668669670
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ölen murlocları geri diriltiyor.Ona göre 10. tur da 30 damage atabilirsiniz iyi hesaplarsanız.
  • Gençler mage ye geçtim deck için eksik varsa öneri alabilirim deck de birde dr boom var resimde en altta kaldı çıkmadı
    Oyunda şans faktörüm çok düşük olduğu için flamestrike ve Blizzard koydum deck e

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 16 Ocak 2016; 18:39:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    www.hearthpwn.com ve hearthstonetopdecks.com dan güncel decklere bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brightlord

www.hearthpwn.com ve hearthstonetopdecks.com dan güncel decklere bakabilirsiniz.
    en yüksek Patron Warrior destesi hasarı olsa gerek, bundan sonrada nerf yedi sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 16 Ocak 2016; 22:13:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JUSTTMAX

Skygolem koydum fena deste değil. Rank 17den 13e yükseldim bugün acaba bi rank 10 falan zorlanır mı bu desteyle...

Oyun bilginiz yeterliyse rahat rank10 a gelebilirsiniz.
  • quote:

ölen murlocları geri diriltiyor.Ona göre 10. tur da 30 damage atabilirsiniz iyi hesaplarsanız.

tesekkurler :)
  • Göze Kaçan Sigara Dumanı kullanıcısına yanıt
    Oyunda şansın yoksa koca bir hiçsin bu oyunda şans önemli hem paketlerde hemde oyun içinde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    Hocam bana control warrior de şans tan söz etmeyin.Class'ın şansı sıfır.Şans ancak paladin mage ve hunter için geçerli bence.Diğer classlar hep belli bir doğrultuda oynuyor.
  • quote:

Hocam bana control warrior de şans tan söz etmeyin.Class'ın şansı sıfır.Şans ancak paladin mage ve hunter için geçerli bence.Diğer classlar hep belli bir doğrultuda oynuyor.
    Arkadaşlar şöyle kartların gerçek versiyonlarını yapmışlar.Acaba nette böyle yapıp satan var mı

http://static1.gamespot.com/uploads/original/1544/15443861/2669308-hearthstone-played.jpg
    https://d1h69ey09xg1xv.cloudfront.net/wp-content/uploads/2014/09/hearthstone-hand.jpg
    http://1u88jj3r4db2x4txp44yqfj1.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2014/09/hearthstone-inventor.jpg
    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/a8/ef/a4/a8efa48cf49a749bb3ad0f6a5ee9ce83.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Gençler mage ye geçtim deck için eksik varsa öneri alabilirim deck de birde dr boom var resimde en altta kaldı çıkmadı
    Oyunda şans faktörüm çok düşük olduğu için flamestrike ve Blizzard koydum deck e

Matchmaking sistemi bana kafayı yedirmek üzere ne oynarsam counter class gelmeye başladı renolock oynuyorum mill rogue eşleştirdi 3 kere üst üste farklı adamlardı

• Mech mage e fel reaver koymalı mıyım? Metada iş yapar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Gençler mage ye geçtim deck için eksik varsa öneri alabilirim deck de birde dr boom var resimde en altta kaldı çıkmadı

Arkadaşlar legendary kartları anlatan bu konuyu türkçeye çevirecek arkadaş var mı acaba?
    www.hearthpwn.com
    Legendary Tier Crafting Guide - Card Discussion - Hearthstone General - HearthPwn Forums - HearthPwn
    http://www.hearthpwn.com/forums/hearthstone-general/card-discussion/5258-legendary-tier-crafting-guide

• quote:

Orijinalden alıntı: konix

Arkadaşlar legendary kartları anlatan bu konuyu türkçeye çevirecek arkadaş var mı acaba?
    http://www.hearthpwn.com/forums/hearthstone-general/card-discussion/5258-legendary-tier-crafting-guide

Şuan için oynanmakta olan ve çoğu deckte kullanılan güçlü legendaryler ( Craftlanabilecek olanlar )

Alexstrasza - Çoğu kontrol deckte kullanılıyor.
    Lord Jaraxxus - Neredeyse her Renolock/Handlock destesi için gerekli.
    Malygos - Çoğu tier 2-3 decklerde kullanılan bir kart ( Malylock,Malyrogue,Freeze mage versiyonları )
    Ysera - Control warriorda yeri değişmez aynı şekilde dragon priest vb.
    Grommash - Control Warrior'ın değişmez kartı.
    Tirion - Çoğu paladin deckinde oynanıyor.
    Archmage Antonidas - Çoğu mage deckinde yeri değişmez.
    Sylvanas Windrunner - Control warriorın ve birçok diğer control decklerinin değişmezi.
    Bloodmage Thalnos - Çoğu rogue deckinin ve freeze magein değişmezi.

Goblin VS Gnomes Kartlarından ;

Mal'ganis - Demon Handlock ve Demon zoo destelerinin değişmezi
    Dr.Boom - Neredeyse her midrange ve control deckinde oynanan bir kart.

The Grand Tournament Kartlarından ;

Chillmaw - Çoğu Dragon deckinde oynanan bir kart. ( Katılmıyorum )
    Justicar Trueheart - Kontrol priest ve warriorda yeri değiştirilemez kartların başında geliyor.

Yerine başka kartlar da oynayabileceğiniz özel kartlar ;

Ragnaros - Control warrior,secret paladin ve tempo magede oynanabilir,oynandı.
    Baron Geddon - Warrior'ın vazgeçilmezi,anti aggro decklerinde değişilmez bir kart.
    Harrison Jones - Weapon classlarının fazla olduğu metada decklere girebilecek bir kart.
    Leeroy Jenkins - Aggro deckler için oyunu bitirmeye yönelik güçlü bir kart.
    Edwin VanCleef - Oil roguede oynanan bir kart.

Başka bir kategoriye taşınan legendary kartlar ;

Bu kartların çoğunluğu şuanda meta dışı veya görmeye alışık olmadığınız decklerde oynanıyor sadece ama daha sonra oynanabilirliği yüksek güçlü kartlar.

Deathwing - Control warriorda tercih edilen,öbür control classlarına karşı avantaj sağlayabilen bir kart.
    Cenarius - Ramp druidde daha yavaş decklere karşı board üstünlüğü sağlayabilir.
    Al'akir The Windlord - Midrange shamanda oynanan bir kart ve yine daha yavaş midrange decklerine karşı bir finisher.
    The Black Knight - Daha çok druide karşı oynanan bir kart,control decklerine karşı wini yükseltmek ve druid gibi iyi taunt kartları olan decklere karşı oynamak için ideal.

Goblins Vs Gnomes kartları ;

Neptulon - Çoğu shaman deckinde oynanabilir,control decklerine karşı kullanılan bir kart.
    Toshley - Tempo magede oynanabilecek bir kart,midrange ve controle karşı ideal.
    Vol'jin - Çoğu priest deckinde oynanabilir.

The Grand Tournament kartları ;

Gormok the Impaler - Zoo deckleri için ideal.
    Varian Wrynn - Control warrior kartı,yavaş midrange decklerine karşı winrate'inizi arttırabilir.
    Rhonin - Tempo magede oynanabilecek bir kart,controle karşı etkili.
    Eadric the Pure - Paladin decklerine girebilecek,control decklerine karşı ideal bir kart.
    The Mistcaller - Midrange shaman kartı, control veya başka bir shamana karşı fark yaratabilir.
    Nexus-Champion Saraad - Tempo magede oynanabilecek,control decklerine karşı güçlü bir kart.

Rekabet içinde olan metada göremeyeceğimiz legendaryler ( Disenchant yapılabilecek olanlar )

Expert set ; King Krush,Nozdormu,Onyxia,Gruul,Cairne Bloodhoof,Hogger,Illidan,The Beast,Captain Greenskin,King Mukla,Tinkmaster Overspark,Lorewalker Cho,Millhouse manastorm,Nat Pagle,Prophet Velen.

Goblin vs Gnomes seti ; Mekgineer Thermaplugg,Foe Reaper 4000,Sneed's Old Shredder,Flame Leviathan,Gahz'rilla,Malorne,Troggzor the Earthinator,Gazlowe,Iron Juggernaut,Trade Prince Gallywix,Bolvar Fordragon,Hemet Nesingwary,Mimiron's Head,Blingtron 3000.

The Grand Tournament seti ; Anub'arak,Aviana,Icehowl,Acidmaw,Confessor Paletress,Sktcap'n Kragg,Bolf Ramshield,The Skeleton Knight,Wilfred Fizzlebag,Fjola Lightbane,Eydis Darkbane,Dreadscale.

Siz istediniz diye çevirdim lakin aslında çok da çevrilmeye değer bir yanı çok çünkü kapsamsız bir rehber,benim çevirirken kendi eklediğim şeyler de oldu zaten tam çevirme de sayılmaz ne demek istediğini yazdım sadece. " Ragnaros - Tempo Magede iyi" tarzında amacına uygun ama detaysız bir rehber hazırlamış,umarım sizin işinizi görür.Normalde böyle koca sayfa yazıp forumu kirletmek istemezdim ama başka arkadaşlar da görüp yararlanır belki diye düşündüğümden pek sakınca görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 18 Ocak 2016; 22:23:00 >

• konix kullanıcısına yanıt
    Buradaki listeye de göz atabilirsin;

http://forum.donanimhaber.com/m_112420459/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanus

Buradaki listeye de göz atabilirsin;

http://forum.donanimhaber.com/m_112420459/tm.htm
    Adventure sorunu çözüldüğünden beri zevkli zevkli deck değiştirerek oynuyorum. 2 ileri 1 geri gidiyor oyun. Bazen counter matchup geliyor, bazen rahat yeniyorum. Sonra şeytan girdi aklıma secret paladin oynayayım dedim. Win rate direk tavana vurdu. Rakip bir sürü şey yapıyor, didiniyor yine kendi kendine yeniyor bu deck. Facehunter, priest, renolock, tempo mage hepsi 3-5 dakikada bitti. 12 wine 2 lose falan aldım. Biri flood Egg Druiddi biri de başka bir secret paladin. Bu dengesizliği çözmeleri lazım.

• deaths bite ları golden yapmali mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

deaths bite ları golden yapmali mi?

.kart eksiğin pek yoksa yap bence . golden deaths bite çok güzel görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Perseus_

quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

deaths bite ları golden yapmali mi?

.kart eksiğin pek yoksa yap bence . golden deaths bite çok güzel görünüyor

Alıntıları Göster
    Bana mı öyle geliyor yoksa son günlerde arenada legendary oranında bir yükselme mi var? 1-2 win civarlarında bile rhonin,dr. boom, tirion vb. olan decklere karşı oynuyorum. (benim deckte de rhonin var bir de.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcv321 -- 18 Ocak 2016; 15:50:06 >

• _Perseus_ kullanıcısına yanıt
    kart eksiğim yok hocam, lerooy yapayım dedim ama oda kullanılmıyor.
    iki golden deaths bite, bir golden acolyte fena değil gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Edwin van der Sar

Bana mı öyle geliyor yoksa son günlerde arenada legendary oranında bir yükselme mi var? 1-2 win civarlarında bile rhonin,dr. boom, tirion vb. olan decklere karşı oynuyorum. (benim deckte de rhonin var bir de.)

bunu yazdıktan sonra 3 oyun dr boom,neptulon ve bir rhonin daha denk geldi. hepsi de 2-3 win arasında.
    edit: 1 winde karşımdaki shaman icehowl, 2 win'de karşımdaki hunter gazlowe oynadı. bugün 20 arena maçı attıysam 10 tanesinde legendary vardı rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcv321 -- 18 Ocak 2016; 23:16:18 >
  • 
Sayfa: önceki 666667668669670
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.