Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (666. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sjow da kanser oynuyor vay . Dün gece 50 saat düşünüyordu OTK Paladin oynarken. Off stream kanser paladin oynuyormuş çakal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    daha önce de atmıştım ben buraya fotoğrafını offstream facehunter oynuyordu warsonga nerf gelmeden önce de izleyeceğinizi bilsem sabaha kadar patron oynarım diyodu zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 14 Ocak 2016; 13:14:17 >
  • erkanus kullanıcısına yanıt
    Hocam hatırladığım kadarı ile bu konu daha önce de konuşulmuştu kesin olarak var denebilir mi ya da kanıtlanabilir mi bilmiyorum fakat bu gibi counter match up olaylarını hem ben hem arkadaşlarım o kadar sık yaşıyoruz ki artık kıllanmaya başladık örnek vermek gerekirse bundan 2-3 sezon önce rank 5 e çıkmaya uğraşırken koca bir gün boyunca rank 6 4 yıldız dan o kadar çok düştüm ki bu olayla 7 ye
    Hocam zoo, demonhand alıyorum hunter geliyor; hunter alıyorum warrior geliyor ;secrer pally alıyorum karşımdaki warrior trion a cruel taskmaster bgh harrison atıyor rage quit atıyorsun:) bunlar yalnızca şu an hatırladıklarım bir bu kadar daha vardır
    Ha bide benzer bir durum çekilen kartlarla ilgili de var gibisinden bir tartışma da vardı bi ara sana kötü curve adama free win için best curve veya finisher top deck gibi .

• Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Bir yerde battle.net launcherda sifreni resetleyince düzeldiğini okumuştum sanki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

quote:

1 rare, 1 golden rare, 1 epic verdi Tavern. Yine iyi drop aldım, geçen hafta Illidan Stormrage çıktı. Ondan çok daha iyi drop oldu benim için. 1 tane Iceblock eksikti

Ben 2 iceblock 1 pyroblast dustladim zamaninda.

Bana da son bir kaç haftada iceblock ve pyroblast çıkmış oldu işte. Çok fazla çöp epic ve legandary birikti ama dustlamıyorum artık. Thalnos ve 2 doomsayer eksik freeze mage için. Ama Thalnos craftlamam daha epey bir süre, aşırı lüks . Çıkarsa anında Freeze Mage yaparım ama

Alıntıları Göster
    Bugün başlıyorum. :)

• osmandandik kullanıcısına yanıt
    Hearthstone uygulamasında logoff yapıp çık, sonra tamamen kapat. Yani art alanda da calismasin.
    Kendi hesabin google playde aktifken Hearthstone çalıştırıp login olmayı dene.
    O da olmazsa Hearthstone kaldirip kendi google hesabinla tekrar kurmayı deneyebilirsin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LarethIan -- 14 Ocak 2016; 16:32:17 >
  • baLbesh kullanıcısına yanıt
    Sjow vs streamerlar yayın yaparkende Secret Paladin oynuyorki, Sjow' un geçmiş yayınlarına bakarsan bahsettiğin gibi bir durum olmadığını anlarsın.

Face Hunter ' ı yayında oynayan bir sürü pro var, neden saklasınlar ayrıca?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 14 Ocak 2016; 22:05:29 >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Ben Sjow'a uzun süredir aboneyim merak etmeyin neredeyse her yayınını izliyorum,özel subdiscord kanalında veya başka yerde konuşurken birisi istediği için oynadığını hemen değiştireceğini söylüyor neden secret paladin oynuyorsun denilince,sublar zaten secret paladin oynamaya başlayınca direk çıkıyorlar yayından.Kimse facehunter,secretpaladin izlemek istemiyor Sjow'un sadece patron oynadığı zamanlarda şuankinin yarısı kadar sub vardı belki o da yoktu. Bugün o title'a ELISE PRIEST yazınca gelen izleyici ikiye katlanıyor,facehunter vb oynarkende o izleyici kitlesi yarıya düşüyor bu yüzden saklıyorlar. Bunun yanısıra benim burda dikkat çekmek istediğim konulardan biri şu aralar çoğu streamerla karşılaşıyorum ladderda,offstream secret paladin oynayanını gördüm fakat elise priest vb oynayanına hiç rastlamadım ama stream açıkken bakarsanız elise priest,djinni druid falan seyirci çekebilmek için birsürü değişik deck oynuyorlar sürekli.Garip bir deck oynarken gelen seyirci kitlesi ile facehunter oynarken gelenler arasında büyük bir fark var,sizin bile inkar edebileceğinizi sanmıyorum bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 14 Ocak 2016; 22:23:55 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

quote:

1 rare, 1 golden rare, 1 epic verdi Tavern. Yine iyi drop aldım, geçen hafta Illidan Stormrage çıktı. Ondan çok daha iyi drop oldu benim için. 1 tane Iceblock eksikti

Ben 2 iceblock 1 pyroblast dustladim zamaninda.

Bana da son bir kaç haftada iceblock ve pyroblast çıkmış oldu işte. Çok fazla çöp epic ve legandary birikti ama dustlamıyorum artık. Thalnos ve 2 doomsayer eksik freeze mage için. Ama Thalnos craftlamam daha epey bir süre, aşırı lüks . Çıkarsa anında Freeze Mage yaparım ama

Alıntıları Göster
    Şu totemci kardeş her oyun mahvediyor beni :)

O kadar dengesiz, çelişkili şeyler yazıyorsunki, ya bilmiyorsunuz, yada başka bir derdiniz var.
    Herkes abone, senin abone olup olmadığı sormadım, merakta etmedim ve herkes gibi bir dh üyesi, hs oyuncususun.

Yayıncı dediğin adam bu işten para kazanıyor, birisi istesin istemesin, hem beğenenler için hemde META gereği, face, secret vs her türlü desteyi oynar, oyunun gereğide budur, ayrıca işi gereği bu adamlar bunu oynamak zorunda, herkes top 100, top 10' a oynayan sjow' u izlemek ister.

Elise Priest normal şartlarda destelere giren bir kart değil, az az görülmeye başlandı, izleyiciler aa elise ile top 100 için değil, elise' den neler çıkacağını görmek için izliyordu ve SJOW' un izleyeni şu sıralar oldukça düşük, ne oynarsa oynasın.
    Mesele salt Sjow değil, fan' ı filanda değilim, Elise yazınca izleyicinin ikiye katlanma! olayı kartlar yeni çıktığı zamandı?! insanlar artık artık doydu, şuan , gelip gelmeyeceği, adamın oynayıp oynamayacağı bile belli olmayan bir kart için yayın izleyecek insan sayısı ikiye katlamanın uzağından bile geçmez.

Ayrıca adı ne olursa olsun, face, kontrol vs META olan desteyi herkes izler, çünkü kendiside oynuyordur, desteye yabancıdır, yenidir, öğrenmek istiyordur, vs vs. Meta agrro iken face oynayan bir sürü pro oyuncu vardı, izleyicileride yarı yarıya düşmüyordu, gördüğüm şuanda öyle.

Ek olarak izleyici sadece oyuna gelmez, belki daha önemli olan muhabbettir. Uzun lafın kısası yaklaşımınız yanlış, ben buna itiraz ettim, siz ise cevap vermek bile istemeyeceğim bir sürü şey yazmışsınız ve çoğu yanlış, çelişkili.

Yine geçmiş ve güncel yayınlara bakılırsa, ben bakamayacağım, hangi yayınların ve tekrarının daha çok izlendiğinide görülebilir.

Sizin bile derken ne anlatmak istediniz diyeceğim ama vazgeçtim, boşverin.

Ha bu arada oyundan daha çok twitch takip ederim bende vs vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 14 Ocak 2016; 23:33:40 >

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Elise Priest yazmamın sebebi insanların farklı bir desteyi izlemek istemesinden kaynaklı yoksa bu fatique warrior da olabilir,ben burda muhabbeti en iyi olan stream vb şeylerden bahsetmiyorum ben burda oyun ve bu oyuna insan çekme potansiyelinden bahsediyorum.Ben hiçbir streamera kötü demedim gördüğünüz gibi streamerler offstream secret paladin oynuyor dedim siz aldınız hangi stream iyi hangi stream kötüdür belki sohbeti için izleniyodur'a getirdiniz.Resme dikkatli bakarsanız ben kendim orda ZOO oynuyorum yani Sjow'u veya başka streamerları face oynuyorlar görüyorsunuz ne kadar kötüler gibisinden işaret ettiğim yok.

Benim demek istediğimi kendiniz demişsiniz zaten "Elise'den neler çıkacağını görmek için izliyordu." diye,bu tarz merak uyandıran deckler her zaman daha fazla oyuncu çeker.Sizin yaklaşımınızın benim demek istediğim şeyle alakası yok siz genelde konunun içinden istediğiniz fikri alıp onun üstüne gidiyorsunuz ve gerçekleri görmek yerine iyimser davranmayı tercih ediyorsunuz. Bende face hunterı kusursuz oynayabilirim eğer beni geçersek Zalae da facehunterı kusursuz oynayabilir sjow da bunlar genelde birbirlerinin arasından sıyrılmak ve sublara bişeyler verebilmek için daha ilginç decklere yönelirler. Bugün atıyorum Zalae'ya sub olanlar garip deckler yapıyor ve oynuyor diye para veriyor adama,meta bu kardeşim deyip secret paladine geçtiği zaman bir nevi işleri aksar adamın madem profesyonel olarak bakacaksınız cebine giren para yarıya düşer.

Ben ölümüne face ve paladin deckiyle dolu olan metada zaten kendisi de paladin/zoo vb. deckleri oynayan seyircinin oyuna ara verip bir stream izlemeye çalıştığında farklı ve eğlenceli deckleri izlemek istediğini söyleyen ve çoğu streamerın hızlı tırmanabileceği OP deckler yerine izleyicinin istediği eğlenceli ve farklı deckleri oynarak seyirci çekmeye çalıştığını,bir menüde 10 tane secret paladin ve 1 tane elise priest varsa zaten kendisi secret paladin oynamaktan bıkmış oyuncunun da gidip elise priesti izleyeceğini savunan bir görüş belirttim. Kimse facehunter izlemek istemez,facehunter izletmek istersen de hiçbir yere varamazsın madem adamların işi olduğundan bahsediyorsunuz bu yolla herhangi bir para kazanamazsın,üstüne gelen parada da düşüş yaşanır.Bugün sizinle aynı anda streamerlığa başlayalım siz facehunter ile başlayın ben fatique priest ile kime daha fazla izleyici gelecek görelim,istediğiniz kadar anket yapın isterseniz forumda benim haklı olduğumu göreceksiniz bilmediğin şeye merak ve izleme isteği bildiğin ve bıktığın şeyden her zaman fazladır.

Neyse burayı tartışma platformuna çevirdik zaten,eğer benim görüşlerime katılmıyorsanız lütfen herhangi bir yorumumu gördüğünüzde "bu adam hiçbişey bilmiyo ya,dediği yanlış" deyip geçin çünkü ben sizinle sayfa sayfa tartışmaktan yoruldum.Karşıt görüşlülük insanın doğasında var,siyaset gibi biraz da ben kendi inandığımı tartışırım siz kendi inandığınızı tartışırsınız sonu yok bunun maalesef en iyisi hiç tartışmamak sonuçta bu forumdaki insanların da bir düşünme yetisi var ben birşey yazdığım zaman inanıp inanmamak onların ellerinde yanlış birşey söylüyorsam boş bir laf söylemiş olarak kalırım kimse inanmaz olur biter.Cidden sayfalarca tartışmaktan yoruldum,bi dahaki herhangi bir tartışmaya girmezsek sevinirim.Bizim sizle fikirlerimiz uymuyor çok açık ve net belli,boşuna dallandırıp budaklandırıp her birşey yazdığımızda tartışma çıkarmamızın anlamı yok varacağı bir nokta da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 15 Ocak 2016; 0:40:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

Elise Priest yazmamın sebebi insanların farklı bir desteyi izlemek istemesinden kaynaklı yoksa bu fatique warrior da olabilir,ben burda muhabbeti en iyi olan stream vb şeylerden bahsetmiyorum ben burda oyun ve bu oyuna insan çekme potansiyelinden bahsediyorum.Ben hiçbir streamera kötü demedim gördüğünüz gibi streamerler offstream secret paladin oynuyor dedim siz aldınız hangi stream iyi hangi stream kötüdür belki sohbeti için izleniyodur'a getirdiniz.Resme dikkatli bakarsanız ben kendim orda ZOO oynuyorum yani Sjow'u veya başka streamerları face oynuyorlar görüyorsunuz ne kadar kötüler gibisinden işaret ettiğim yok.

Benim demek istediğimi kendiniz demişsiniz zaten "Elise'den neler çıkacağını görmek için izliyordu." diye,bu tarz merak uyandıran deckler her zaman daha fazla oyuncu çeker.Sizin yaklaşımınızın benim demek istediğim şeyle alakası yok siz genelde konunun içinden istediğiniz fikri alıp onun üstüne gidiyorsunuz ve gerçekleri görmek yerine iyimser davranmayı tercih ediyorsunuz. Bende face hunterı kusursuz oynayabilirim eğer beni geçersek Zalae da facehunterı kusursuz oynayabilir sjow da bunlar genelde birbirlerinin arasından sıyrılmak ve sublara bişeyler verebilmek için daha ilginç decklere yönelirler. Bugün atıyorum Zalae'ya sub olanlar garip deckler yapıyor ve oynuyor diye para veriyor adama,meta bu kardeşim deyip secret paladine geçtiği zaman bir nevi işleri aksar adamın madem profesyonel olarak bakacaksınız cebine giren para yarıya düşer.

Ben ölümüne face ve paladin deckiyle dolu olan metada zaten kendisi de paladin/zoo vb. deckleri oynayan seyircinin oyuna ara verip bir stream izlemeye çalıştığında farklı ve eğlenceli deckleri izlemek istediğini söyleyen ve çoğu streamerın hızlı tırmanabileceği OP deckler yerine izleyicinin istediği eğlenceli ve farklı deckleri oynarak seyirci çekmeye çalıştığını,bir menüde 10 tane secret paladin ve 1 tane elise priest varsa zaten kendisi secret paladin oynamaktan bıkmış oyuncunun da gidip elise priesti izleyeceğini savunan bir görüş belirttim. Kimse facehunter izlemek istemez,facehunter izletmek istersen de hiçbir yere varamazsın madem adamların işi olduğundan bahsediyorsunuz bu yolla herhangi bir para kazanamazsın,üstüne gelen parada da düşüş yaşanır.Bugün sizinle aynı anda streamerlığa başlayalım siz facehunter ile başlayın ben fatique priest ile kime daha fazla izleyici gelecek görelim,istediğiniz kadar anket yapın isterseniz forumda benim haklı olduğumu göreceksiniz bilmediğin şeye merak ve izleme isteği bildiğin ve bıktığın şeyden her zaman fazladır.

Neyse burayı tartışma platformuna çevirdik zaten,eğer benim görüşlerime katılmıyorsanız lütfen herhangi bir yorumumu gördüğünüzde "bu adam hiçbişey bilmiyo ya,dediği yanlış" deyip geçin çünkü ben sizinle sayfa sayfa tartışmaktan yoruldum.Karşıt görüşlülük insanın doğasında var,siyaset gibi biraz da ben kendi inandığımı tartışırım siz kendi inandığınızı tartışırsınız sonu yok bunun maalesef en iyisi hiç tartışmamak sonuçta bu forumdaki insanların da bir düşünme yetisi var ben birşey yazdığım zaman inanıp inanmamak onların ellerinde yanlış birşey söylüyorsam boş bir laf söylemiş olarak kalırım kimse inanmaz olur biter.Cidden sayfalarca tartışmaktan yoruldum,bi dahaki herhangi bir tartışmaya girmezsek sevinirim.Bizim sizle fikirlerimiz uymuyor çok açık ve net belli,boşuna dallandırıp budaklandırıp her birşey yazdığımızda tartışma çıkarmamızın anlamı yok varacağı bir nokta da yok.
    Forum genelinde mevcut bu tip tartışmalara gerçekten gerekmedikçe müdahil olmaktan geri duruyorum lakin en azından bu bölüm gibi kullanıcı kitlesi aşağı yukarı sabit bir çekirdek kadroya sahip bölümlerde (ilgili diyaloğa dahil olan/olacak diğer üyelerle de birlikte) gidişat çığırından çıkana dek izleyici kalıp, sonrasında ilgili mesajları temizleyip uyarı vermeyi de şahsen doğru bulmuyorum ki içeriğin ehemmiyeti gereği altı üstü bir oyun olduğu bu tip tartışmalar için gecenin bir saati yok yere kimsenin kimseyi kırmasına seyirci kalmak istemiyorum.

baLbesh'in de değindiği üzere herkes, genel forum ve ahlak kuralları çerçevesinde görüşlerini, fikirlerini, yorumlarını paylaşmakta özgürdür. Dileyen katılır, dileyen katılmaz, katılmayan da kendince gerekçelerini yazar, konuşulur, ortak noktada buluşulur ya da buluşulmaz lakin ne olursa olsun kullanılan üslup ve seviye daima korunmalıdır kanaatindeyim. Her konu hakkında görüş bildirip, bu görüşü herkese kabul ettirmeliyim gibi bir yaklaşım kimse için söz konusu değil, olmamalı.

Lütfen oyun hakkında yorumlarımızı yaparken ve mevcut yorumları değerlendirirken yıkıcı bir dil kullanmak suretiyle karşıdakini bastırmaya çalışarak kişi ve kişileri hedef almamaya gayret edelim.

neden bu kadar uzun yazıyorsun arkadaş, yayıncılar yayın yapmazken secret vs oynuyor, yayında ilgi çekmek için elise dedin vs imalarda bulundun, bunda bir ayıp yok, çakallik vs yok.
    bende bunun bu şekilde olmadığını adamların yayın yaparkende bu desteleri oynadığını söyledim.
    destem ilerlemeyince dün secret oynamaya başladım, geçmiş yayınlardan kolento, sjow vs adamların yayınlarını izliyorum, izlenme rakamlarına göre pek çok kişide izlemiş.
    iyimserim her zaman ama senin söylediklerin birbirini tutmuyor. elise ilgi çekiyordu ama başlarda, şuan ikiye katlama vs olayı yok. ayrıca sjow yayın başlıklarında ELISE, PRİEST, TOP 100 vb ibareler genelde olmuyor.
    adamlara kötü demiyorsun ama kimse görmezken face, secret, herkes izlerken priest diye bir imada bulunman yanlış, sonuçta sjow garip dediğin desteyi de oynasa izleyicisi çok düşük son zamanlarda.

garip deck vs olayına hiç girmeyeceğim, sen kendi düşündüklerini genelgeçer zannediyorsun.
    garip olan deckte izlenir, (buna garip demek ne kadar doğru tartışılır) , secret da, dediğim gibi izlenme rakamları ortada, bu yüzden kişiye böyle böyle yapıyor, çakaaal demek bence doğru değil.

bu tarz sorunları sen çıkartıyorsun ve yanlış olduğunu düşündüğüm şeylere itiraz ettiğim için ben, (konu sakinleri gözünde kavgacı suçlu benimdir muhtemelen.) bir oyunda legend oldum diye yaptıklarını unutmadık, saygı gösterin bana diye yakınmaları,paladin e iki kart geldi diye dovunmelerin, hepsinde de haksızsın, şurda legend olmuş kimse senin gibi birşey yapmadı ama senin yazılarda bir çok bilmişlik, gariplik, çirkin üslup, kusura bakma yani de senin ne olduğunu herkes biliyor.
    fujitora birgün bile senin gibi mesaj yazmadı buraya, ben o adama saygı duyarım.
    ben tartışma heveslisi değilim ama yanlış olduğunu düşündüğüm şeylere cevap veririm, verirdim, bundan sonra kimsenin yazdığına itiraz etmeyeceğim, zira okumayacagim.

iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 16 Ocak 2016; 0:25:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Asıl tebrik edilmesi gereken kişi buradaymış; 24 saat online'sın hocam, Blizzard seni kayırmasın da kimi kayırsın
    Şu sıralar çılgınlar gibi drop alıyorum, legendary çıkmasa bile deli epic çıkıyor. 2 epic çıkıyordu tek paketten sürekli, bu sefer 3 tane çıktı biri golden . Ancient of War dışında gerisi çöp ama olsun. Artık dust yapmıyorum dursunlar, elbet işe yararlar. Yalnız dellenip şu çöp epic ve legendary'leri dustlarsam çılgın bir dust birikecek hesapta

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

neden bu kadar uzun yazıyorsun arkadaş, yayıncılar yayın yapmazken secret vs oynuyor, yayında ilgi çekmek için elise dedin vs imalarda bulundun, bunda bir ayıp yok, çakallik vs yok.
    bende bunun bu şekilde olmadığını adamların yayın yaparkende bu desteleri oynadığını söyledim.
    destem ilerlemeyince dün secret oynamaya başladım, geçmiş yayınlardan kolento, sjow vs adamların yayınlarını izliyorum, izlenme rakamlarına göre pek çok kişide izlemiş.
    iyimserim her zaman ama senin söylediklerin birbirini tutmuyor. elise ilgi çekiyordu ama başlarda, şuan ikiye katlama vs olayı yok. ayrıca sjow yayın başlıklarında ELISE, PRİEST, TOP 100 vb ibareler genelde olmuyor.
    adamlara kötü demiyorsun ama kimse görmezken face, secret, herkes izlerken priest diye bir imada bulunman yanlış, sonuçta sjow garip dediğin desteyi de oynasa izleyicisi çok düşük son zamanlarda.

garip deck vs olayına hiç girmeyeceğim, sen kendi düşündüklerini genelgeçer zannediyorsun.
    garip olan deckte izlenir, (buna garip demek ne kadar doğru tartışılır) , secret da, dediğim gibi izlenme rakamları ortada, bu yüzden kişiye böyle böyle yapıyor, çakaaal demek bence doğru değil.

bu tarz sorunları sen çıkartıyorsun ve yanlış olduğunu düşündüğüm şeylere itiraz ettiğim için ben, (konu sakinleri gözünde kavgacı suçlu benimdir muhtemelen.) bir oyunda legend oldum diye yaptıklarını unutmadık, saygı gösterin bana diye yakınmaları,paladin e iki kart geldi diye dovunmelerin, hepsinde de haksızsın, şurda legend olmuş kimse senin gibi birşey yapmadı ama senin yazılarda bir çok bilmişlik, gariplik, çirkin üslup, kusura bakma yani de senin ne olduğunu herkes biliyor.
    fujitora birgün bile senin gibi mesaj yazmadı buraya, ben o adama saygı duyarım.
    ben tartışma heveslisi değilim ama yanlış olduğunu düşündüğüm şeylere cevap veririm, verirdim, bundan sonra kimsenin yazdığına itiraz etmeyeceğim, zira okumayacagim.

iyi forumlar.
    Bu tip bir tartışma foruma yakışmıyor arkadaşlar,

bu elise deck hakkında biraz strateji verebilir misiniz kısaca, basit deck ama etkili görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 15 Ocak 2016; 8:01:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Bu tip bir tartışma foruma yakışmıyor arkadaşlar,

bu elise deck hakkında biraz strateji verebilir misiniz kısaca, basit deck ama etkili görünüyor.

Alıntıları Göster
    me still go face.
  • quote:

Şu sıralar çılgınlar gibi drop alıyorum, legendary çıkmasa bile deli epic çıkıyor. 2 epic çıkıyordu tek paketten sürekli, bu sefer 3 tane çıktı biri golden . Ancient of War dışında gerisi çöp ama olsun. Artık dust yapmıyorum dursunlar, elbet işe yararlar. Yalnız dellenip şu çöp epic ve legendary'leri dustlarsam çılgın bir dust birikecek hesapta

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

• Hocam bu sezon hangi desteler iş yapar 15 te takıldım 5 e rush lamak şart

• Oyuna yeni başladım şuan mage 13 level rogue 14 level ve warlock 12 level. Bu sabah yanlışlıkla arenaya girdim bana 3 tane hero önerdi secmeden geri çıktım arenadan. Yarın oyuna girsem arena hakkım kaybolur mu yoksa istediğim zaman hakkım durur mu?

• garf33 G kullanıcısına yanıt
    Hakkın kaybolmaz, kaldığın yerden devam edebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.